S.P.Q.R.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
S.P.Q.R.

Biggest Age of Conan Romanian Guild - Fury server

HomeHome  Portal S.P.Q.R.Portal S.P.Q.R.  Latest imagesLatest images  SearchSearch  RegisterRegister  Log in  

Ghilda si cum sa ne diferentem (in bine) fata de restu` lumii - IDEE

Go down 
+8
Tartaros
Bladeus
Immanis
kulok
MONCO
Razvan
bethrazel
niraco79
12 posters
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
Majester
Officer

Number of posts : 117
Registration date : 2008-05-31

Ingame Character
Name: Bulanje
Class: Elevu Barbarului BETIV
Race: Cimmerian

Ghilda si cum sa ne diferentem (in bine) fata de restu` lumii - IDEE - Page 2 Empty
PostSubject: Re: Ghilda si cum sa ne diferentem (in bine) fata de restu` lumii - IDEE   Ghilda si cum sa ne diferentem (in bine) fata de restu` lumii - IDEE - Page 2 EmptyTue Jul 29, 2008 9:57 am

mai baieti....problema e simpla daca sti cum sa o abordezi ...UITE CE SOLUTI VAD EU:
1) in primul rand nu e o idee buna cu tinutul evidentei pt. ca cum a zis si Decenu facem recrutari in functie de limba si nu de cat timp joci
2) cu cat suntem mai multi de 80 in guilda cu atat mai bine pt ca putem face gathering mai usor si nu treb sa tragem asa mult pt ca normal sunte multi. -->( concluzie) ca sa fim multi 80 treb sa fortam un pic lucrurile si sa ii crestem noi. Pe urma cand o sa facem pvp si suntem imbracati o sa fie cu adevarat super fun. Solutie pt un party de suport pe care o propun este urmatoarea. Cand party de crescut gaseste un spot face lvl acolo pana vin uni ...si deabia atunci sa ii chemam partyul de suport ( e si fun ca se face pvp ...acumulezi experienta ...si cand se vine la suport nu se sta si se mai gankeaza in orase sau la rz point ...pur si simplu veniti ne anutati sa ii omoram pe aia SAU va duceti 1 si vedeti unde este un loc liber.....in consecinta nu e nevoie de party de suport ci pur si simplu de 1 om care sa ne zica unde sa schimbam repede instanta)
3) toti lvl 80 ar treb sa se duca in paralel cu alte lucruri pe care le face in AOC sa farmeze cat mai mult bosu din Canibal si sa isi faca un gear craftat neaparat care dupa parerea mea este echivalent cu un full epic tier 1.
4) cu armuri craftate eu cred ca putem face fata la bossi care dropeaza tier1 fara nici o probl, dupa care treb sa facem in asa fel sa mergem sa farmam pt tier2
5) odata imbracati o sa vedeti ca o sa fie super in pvp pt ca gearu conteaza foarte mult ....daca stam si facem acum pvp peste 2-3luni cel mult nu o sa mai facem fata ....o sa ne gankeze astia in fata la instante la bossi ...va zic de pe acum (si nu o sa ne lase sa farmam linistiti) +ca la sigeuri nici nu mai poate fi vb sa castigam
6) cineva care se ocupa cu recrutarile ar treb sa puna mai multe posturi pe siteuri oficiale si sa nu mai lase loc de interpretari in care sa vina toti noobi ca biro, terorblade si alti baietei care isi dau cu pareea sa posteze fel si fel de aberatii.
7)NU UITATI CA ROMANI DE OBICEI SUNT PRINTRE CEI MAI BUNI PLAYERI DE PE SERVERE Smile
P.S.:in legatura cu armurile craftate va zic eu ca daca aveti rezistente la male de +24% ...o sa se simta pt ca sunt foarte multi male clas vs casteri...iar healeri dau heal nu prea stau sa dea cu vraji in timpul unei lupte ....asa ca ganditiva.....daca va intereseaza un template bun pt toata lumea ar fi urmatoru ...+24% male rezist ( cursh slash trust si poison ) restu un pic de evade pt male class (pt guardieni daca e hp) ,iar restu bagat puncte in str si mele dmg sau fatalitate , iar pt casteri un pic de int si restu base dmg pe care va axati ( holy, unholy, fire, electrical...)
ERA sa uit ...varsta minima de recrutare sa nu mai fie luata in considerare ( din pacate nu ne putem permite lucrul asta )...
Back to top Go down
niraco79
curios
curios
niraco79

Number of posts : 94
Registration date : 2008-05-29

Ingame Character
Name: Niraco
Class: Assasin
Race: Aquilonian

Ghilda si cum sa ne diferentem (in bine) fata de restu` lumii - IDEE - Page 2 Empty
PostSubject: Re: Ghilda si cum sa ne diferentem (in bine) fata de restu` lumii - IDEE   Ghilda si cum sa ne diferentem (in bine) fata de restu` lumii - IDEE - Page 2 EmptyTue Jul 29, 2008 3:18 pm

Bladeus wrote:
Im a Barbie girl .... in a Barbie world ... it's fantastic ...

ROFL .Bladeus tocmai a castigat acest thread......
Back to top Go down
Jdust-1
curios
curios

Number of posts : 54
Registration date : 2008-05-14

Ingame Character
Name: Jdust
Class: Conqueror
Race: Aquilonian

PostSubject: Re: Ghilda si cum sa ne diferentem (in bine) fata de restu` lumii - IDEE   Ghilda si cum sa ne diferentem (in bine) fata de restu` lumii - IDEE - Page 2 EmptyTue Jul 29, 2008 3:38 pm

kulok mai bun e echipamentul craftat ...biro l-a batut pe rusul ala Yazar imbracat tot in epic si omu chiar se pricepea la pvp. E buna costumatia de T1 dar nu este un factor hotarator asa cum este gearul craftat
Back to top Go down
Tex
Officer
Tex

Number of posts : 178
Registration date : 2008-04-21

Ingame Character
Name: Judah
Class: Demonologist
Race: Stygian

PostSubject: Re: Ghilda si cum sa ne diferentem (in bine) fata de restu` lumii - IDEE   Ghilda si cum sa ne diferentem (in bine) fata de restu` lumii - IDEE - Page 2 EmptyWed Jul 30, 2008 8:14 am

Deceneu wrote:
ma noi nu avem un post pe forumurile oficiale ale AOC pentru recrutare, in timp ce toti ceilalti au...si aici nu ma refer la simpla mentionare a guildei in topicul ala cu guildele de pe server, asa s-ar mai aduna oameni, ca sunt sigur ca nu toti romanii care joaca AOC au auzit de spqr
Dece nu faci tu unu, daca tot ai observat?!
Back to top Go down
Tex
Officer
Tex

Number of posts : 178

Ingame Character
Name: Judah
Class: Demonologist
Race: Stygian

PostSubject: Re: Ghilda si cum sa ne diferentem (in bine) fata de restu` lumii - IDEE   Ghilda si cum sa ne diferentem (in bine) fata de restu` lumii - IDEE - Page 2 EmptyWed Jul 30, 2008 8:17 am

Majester wrote:
ERA sa uit ...varsta minima de recrutare sa nu mai fie luata in considerare ( din pacate nu ne putem permite lucrul asta )...

S-ar putea sa ai dreptate.
Back to top Go down
Tartaros
GM

Number of posts : 287

Ingame Character
Name: tartaros
Class: necromancer
Race: stygian

PostSubject: Re: Ghilda si cum sa ne diferentem (in bine) fata de restu` lumii - IDEE   Ghilda si cum sa ne diferentem (in bine) fata de restu` lumii - IDEE - Page 2 EmptyWed Jul 30, 2008 9:06 am

Tex wrote:
Deceneu wrote:
ma noi nu avem un post pe forumurile oficiale ale AOC pentru recrutare, in timp ce toti ceilalti au...si aici nu ma refer la simpla mentionare a guildei in topicul ala cu guildele de pe server, asa s-ar mai aduna oameni, ca sunt sigur ca nu toti romanii care joaca AOC au auzit de spqr
Dece nu faci tu unu, daca tot ai observat?!
Este am facut eu acum o luna!
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Ghilda si cum sa ne diferentem (in bine) fata de restu` lumii - IDEE   Ghilda si cum sa ne diferentem (in bine) fata de restu` lumii - IDEE - Page 2 Empty

Back to top Go down

Ghilda si cum sa ne diferentem (in bine) fata de restu` lumii - IDEE
Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Idee / Propunere
» Ventrilo este obligatoriu daca vreti in ghilda!