S.P.Q.R.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
S.P.Q.R.

Biggest Age of Conan Romanian Guild - Fury server

HomeHome  Portal S.P.Q.R.Portal S.P.Q.R.  Latest imagesLatest images  SearchSearch  RegisterRegister  Log in  

Ghilda si cum sa ne diferentem (in bine) fata de restu` lumii - IDEE

Go down 
+8
Tartaros
Bladeus
Immanis
kulok
MONCO
Razvan
bethrazel
niraco79
12 posters
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
niraco79
curios
curios
niraco79

Number of posts : 94
Registration date : 2008-05-29

Ingame Character
Name: Niraco
Class: Assasin
Race: Aquilonian

Ghilda si cum sa ne diferentem (in bine) fata de restu` lumii - IDEE Empty
PostSubject: Ghilda si cum sa ne diferentem (in bine) fata de restu` lumii - IDEE   Ghilda si cum sa ne diferentem (in bine) fata de restu` lumii - IDEE EmptySun Jul 27, 2008 10:32 pm

Aceasta este doar o idee si cum am promis lu` Geanina o supun discutiei :

Acum o saptamana nu stiam cum sa scap de niste obiecte albastre ieftine de nivel mic de prin inventar. Nimeni in ghilda nu le vroia si nici sa le dau la NPC nu ma induram.

Si atunci le-am donat pe OOC spunand ca sunt din partea Ghildei si ca este felul nostru de a rasplati comunitatea prin ajutarea celor de nivel mai mic. Feedback-ul primit a fost pozitiv. Astazi cu ajutorul lui cutzit am facut inca un set de donatii si feeback-ul a fost tot pozitiv. (de la multumesc, bravo, i owe u one pana la " i think this is a great ideea to advertise your guild", nu mai zic de cereri de intrare in ghilda care au primit raspunsul - srry we are only romanian guild Smile ).

Deci o astfel de initiativa ar putea fi benefica pentru ghilda:

Pro:
+ ne facem reclama in mod pozitiv
+ putem sa o combinam cu efortul de recrutare
+ mai schimbam din imaginea de gankeri fara organizare care o avem acum
+ sa fii creator de comunitate (si serverul fury nu are o comunitate viabila) este mai bine decat sa fii follower

Contra:
+ costa timp
+ tre sa avem ceva iteme slabe de care nu avem nevoie ( si tre sa fie ieftine si nivel mic altfel n-ar fi in scopul la ceea ce ne dorim ca efect)
+ despi a spus ca " ne cumparam mila" - eu nu sunt de acord. in discutiile pe whispere cu diversi playeri carora le-am donat am dat si peste unii care mi-au zis ca ei gankau in mod special SPQR datorita parerii proaste despre noi, raspunsul meu a fost sa continue pentru ca daca nu suntem atenti meritam sa murim, este totusi un server pvp. un astfel de raspuns a primit un feedback foarte pozitiv = asa ne putem face un nume bun fara sa fim dispretuiti. luptatori mereu, fara smacktalk, in liniste indiferent dak pierdem sau castigam.
+ poate sa nu fie in linie cu ceea ce ofiterii vor de la viitorul ghildei sau cum vad felul in care trebuie sa fim perceputi pe server - aici astept parerea lor.

Deci as dori sa va aud parerile (in special ale ofiterilor). Eu cred ca e o initiativa care ne diferentiaza, ne fac unici pe server si poate aduce si foloase pe partea de diplomatie cand vom avea nevoie.
Back to top Go down
bethrazel
Expert
Expert
bethrazel

Number of posts : 202
Registration date : 2008-06-09

Ingame Character
Name: Bethrazel
Class: Bear Shaman
Race: Cimmerian

PostSubject: Re: Ghilda si cum sa ne diferentem (in bine) fata de restu` lumii - IDEE   Ghilda si cum sa ne diferentem (in bine) fata de restu` lumii - IDEE EmptySun Jul 27, 2008 11:14 pm

Eu zic ca e o idee buna, cred ca pe viitor cei mici de la noi vor avea o viata mult mai usoara. Ar fi bine sa putem profita si de cei care vor sa dea join, aici ma gandesc la un guild international aliat noua. Sustin propunerea lui Tartaros de a ne alia cu cei din United si asa poate reusim sa profitam de cei mici,sau poate sa infiintam un guild satelit de lvl impreuna cu UK, dar e greu sa controlam ce se intampla in celalalt guild. Ramane ca ofiterii sa discute conditiile de alianta. Pana la urma scopul principal e sa ajungem la un battlekeep(desi gandul se duce cam departe...macar sa reusim cu orasul de tier 3), iar singuri nu avem sanse. Asa ca cheers si sa mai auzim astfel de propuneri in continuare.
Back to top Go down
Razvan
noob
noob

Number of posts : 20
Registration date : 2008-04-24

PostSubject: Re: Ghilda si cum sa ne diferentem (in bine) fata de restu` lumii - IDEE   Ghilda si cum sa ne diferentem (in bine) fata de restu` lumii - IDEE EmptySun Jul 27, 2008 11:14 pm

misto ideea de dat obiecte eu subscriu la ea
Back to top Go down
MONCO
Dentist
MONCO

Number of posts : 114
Registration date : 2008-06-02

Ingame Character
Name: MONCO
Class: SALBATIC
Race: CAUCAZIAN

PostSubject: Re: Ghilda si cum sa ne diferentem (in bine) fata de restu` lumii - IDEE   Ghilda si cum sa ne diferentem (in bine) fata de restu` lumii - IDEE EmptySun Jul 27, 2008 11:35 pm

DAAA f buna idee oare de ce nu m-a dus capu si pe mine sa fac de astea ca am aruncat o groaza de iteme farmate din c cave
Back to top Go down
kulok
Officer
kulok

Number of posts : 351
Registration date : 2008-05-13

Ingame Character
Name: Kulok
Class: Necromancer
Race: Stygian

PostSubject: Re: Ghilda si cum sa ne diferentem (in bine) fata de restu` lumii - IDEE   Ghilda si cum sa ne diferentem (in bine) fata de restu` lumii - IDEE EmptyMon Jul 28, 2008 12:06 am

hehe eu le dadeam pe OOC ... dar tot de la niraco am auzit'o Razz e bestiala
Back to top Go down
niraco79
curios
curios
niraco79

Ingame Character

PostSubject: Re: Ghilda si cum sa ne diferentem (in bine) fata de restu` lumii - IDEE   Ghilda si cum sa ne diferentem (in bine) fata de restu` lumii - IDEE EmptyMon Jul 28, 2008 1:05 am

- eu zic sa facem cate o zi pe saptamana in care dam astea si punem si anuntul de recruitment al ghildei si facem un mesaj standard ...

Eu folosesc ceva de genul"

Hello fellow Hyboreans, Your friendly ganking Guild SPQR is again donating for the community like in each week the following items. Prepare to say thank you cause we have many and are all for free. First batch will be:

si vin itemurile.

dam un singur obiect de om si neaparat sa zica multumesc si trimitem imediat pe mail obiectul (facem asta de la trader)

Eu asa am facut.
Back to top Go down
Immanis
noob
noob

Number of posts : 13
Registration date : 2008-06-25

PostSubject: Re: Ghilda si cum sa ne diferentem (in bine) fata de restu` lumii - IDEE   Ghilda si cum sa ne diferentem (in bine) fata de restu` lumii - IDEE EmptyMon Jul 28, 2008 5:22 am

De ce sa fim aliati cu una din cele mai praf ghilde de pe server ?? Daca vrem o alianta buna trebuie sa fie una de pvp. Singurul lucru care e legat de pvp pe care cei din United Knights il fac, e sa fie carebares. Pana acum sunt 3 aliante mari si late pe server. Warcry + Discordia + Jatulit + Covenant of Mor'di, Blackhand Order + Anathema + MEH, si RusCorp.

Stiu ca multi dintre voi aveti probleme cu anumite ghilde dar trebuie sa treceti peste asta si sa va ganditi ca e improbabil sa avem destui oameni de siege s.a.m.d. Pentru mine doar 2 din ghilde imi inspira respect : Blackhand si Warcry. Asa ca pick your choice.
Back to top Go down
Bladeus
Champ
Champ
Bladeus

Number of posts : 255
Registration date : 2008-05-30

Ingame Character
Name: Bladeus
Class: Barbar BETIV

PostSubject: Re: Ghilda si cum sa ne diferentem (in bine) fata de restu` lumii - IDEE   Ghilda si cum sa ne diferentem (in bine) fata de restu` lumii - IDEE EmptyMon Jul 28, 2008 6:59 am

None. Nu stiu ce va tot bateti capul cu aliantele si e atat de imperativa o alianta, sau etc. Eu zic ca scopul in asta este sa ajungem la nr. de 30-50 jucatori (activi seara de seara) care sa fie la lvl. 80.

In cazul asta vom putea sa facem instantele de unii singuri. B-Keepu putem sa il aparam singuri . Iar in privinta pvp'ului ... trebuie sa invatzam.

Eu am impresia (si ma pun si eu in gramada) ca in afara de vreo 3-4 ( nu dau nume ) de la noi din ghilda restul suntem praf in pvp.

Am vazut jucatori si jucatori.Totul e sa exersam,exersam pana cand ajungem la un nivel bun de pvp.

Am intrat odata intr-un mini pvp cu 4 de ai nostri. Ne-am luat`o de la RuSCorp (deci Razvan... nu sunt chiar asa prosti la pvp) . Aia stau mai tot timpul acolo si exerseaza pur si simplu.

Ideea cu donatul imi place si mie , si cand o sa mai farmez Cave`ul o sa fac si eu la fel.
Back to top Go down
niraco79
curios
curios
niraco79

Ingame Character

PostSubject: Re: Ghilda si cum sa ne diferentem (in bine) fata de restu` lumii - IDEE   Ghilda si cum sa ne diferentem (in bine) fata de restu` lumii - IDEE EmptyMon Jul 28, 2008 7:34 am

pentru pvp trebuie sa exersam... blackhand raman fara o bucata din alianta (anathema se retrage ca si ghilda din AoC) si dupa mine sunt printre putinele ghiilde care au cateva reguli acre le aplica cand e vorba de pvp (de exemplu ei nu fac spawn camping sau corpse camping decat daca li s-a facut inainte)

Razvan poti sa postezi mesajul de recrutare? ala cu link ca sa il copiem si sa il folosim cand facem operatiunea de donatie?
Back to top Go down
Tartaros
GM

Number of posts : 287
Registration date : 2008-04-21

Ingame Character
Name: tartaros
Class: necromancer
Race: stygian

PostSubject: Re: Ghilda si cum sa ne diferentem (in bine) fata de restu` lumii - IDEE   Ghilda si cum sa ne diferentem (in bine) fata de restu` lumii - IDEE EmptyMon Jul 28, 2008 9:08 am

Bv niraco ... buna idee
Back to top Go down
kulok
Officer
kulok

Ingame Character

PostSubject: Re: Ghilda si cum sa ne diferentem (in bine) fata de restu` lumii - IDEE   Ghilda si cum sa ne diferentem (in bine) fata de restu` lumii - IDEE EmptyMon Jul 28, 2008 10:14 am

Bladeus wrote:
None. Nu stiu ce va tot bateti capul cu aliantele si e atat de imperativa o alianta, sau etc. Eu zic ca scopul in asta este sa ajungem la nr. de 30-50 jucatori (activi seara de seara) care sa fie la lvl. 80.

In cazul asta vom putea sa facem instantele de unii singuri. B-Keepu putem sa il aparam singuri . Iar in privinta pvp'ului ... trebuie sa invatzam.

Eu am impresia (si ma pun si eu in gramada) ca in afara de vreo 3-4 ( nu dau nume ) de la noi din ghilda restul suntem praf in pvp.

Am vazut jucatori si jucatori.Totul e sa exersam,exersam pana cand ajungem la un nivel bun de pvp.

Am intrat odata intr-un mini pvp cu 4 de ai nostri. Ne-am luat`o de la RuSCorp (deci Razvan... nu sunt chiar asa prosti la pvp) . Aia stau mai tot timpul acolo si exerseaza pur si simplu.

Ideea cu donatul imi place si mie , si cand o sa mai farmez Cave`ul o sa fac si eu la fel.

Bladeus referitor la mini game'ul ala .. vroiam sa adaug ca noi am murit din simplu fapt ca healerul nostru era din alta guilda de care nu am auzit niciodata de ea si unde eram noi stransi el era in spate fugea! Tin sa anunt ca atunci am doborat un player de la ei Smile deci au ramas in 5 cheers ...
Back to top Go down
bethrazel
Expert
Expert
bethrazel

Ingame Character

PostSubject: Re: Ghilda si cum sa ne diferentem (in bine) fata de restu` lumii - IDEE   Ghilda si cum sa ne diferentem (in bine) fata de restu` lumii - IDEE EmptyMon Jul 28, 2008 10:28 am

hmm UK praf, daca ei sunt praf noi ce suntem? pulbere. Trebuie sa facem aliante cu cei de nivelul nostru care au un scop comun cu noi. Cum sa facem aliante cu MeH sau Warcry cand noi nici macar tier 2 nu avem, iar gearul nostru e mai mult decat praf. Nu poti invata sa faci pvp cand tu nu rezisti nici sa dai o vraja, skill in pvp faci cand ai gear cu care sa inveti. Da poate o fi usor sa iesi din stealth si pew pew da as fi curios sa vad ce faci cand tu esti healer si sar toti pe tine, iti dau doua si gata. Ca si in wow nu ai cum sa inveti sa faci kite in pvp cand tu iti iei oneshot, deci pana la visele de Battlekeep care din cate stiu eu trebuie construit, ramane sa ne aliem cu cine putem si sa facem si noi ceva.
Back to top Go down
Majester
Officer

Number of posts : 117
Registration date : 2008-05-31

Ingame Character
Name: Bulanje
Class: Elevu Barbarului BETIV

PostSubject: Re: Ghilda si cum sa ne diferentem (in bine) fata de restu` lumii - IDEE   Ghilda si cum sa ne diferentem (in bine) fata de restu` lumii - IDEE EmptyMon Jul 28, 2008 10:34 am

Da niraco si eu sunt de acord cu tine ...din partea mea nu e nici o problema pt genul asta de actiune dar din anumite motive eu nu o sa particip la genu asta de actiune pt ca nu prea am timp momentan.
O MARE PROBLEMA PE CARE O AM ESTE URMATOAREA : cu toate ca suntem playeri age 22+ din pacate in week and lumea pleaca sa se relaxeze dupa 5 zile de munca sau dorm sau eu stiu ce altceva .....in timpul sapt la 12 pm mi se pare normal se mergem la culcare, in concediu pleaca si lasa totul balta, ( no coment pt genul asta de actiuni...fiecare face ce vrea cu timpul lui) ...dar ...eu unu personal in week and as sta non stop sa ma joc iar de cocediu nici nu mai vb. Duminica pe data de 26.07 cand ne-au dat afara rus corp de la spotu de faramat a treb sa plecam fara drept de apel sau nici macar fara nici o sansa se le dam vre-o replica din cauza motivului ca nu erau lvl 80 in guilda on. Din pacate sunt destui lvl 80 in guilda pe care nu i-am vazut de destul timp iar cu acest gen de prestanta nu cred ca o sa putem avea mici cea mai mica sansa sa intr-am intr-o alianta calumea. Nu am nimic cu Caprioara spre exemplu ....dar cum sa facut lvl 80 a mai jucat 2-3 zile si pa pa ...nu l-am mai vazut.....nu a ajutat clanul cu nimic momentan si nici nu ne putem baza pe el momentan, pur si simplu e degeaba in lista guildei; ca el mai sunt inca cativa.
Problema e ca ori treb sa recrutam age 16+ ori treb sa recrutam si straini ....nu stiu ce sa zic dar nu prea e normal la pretentiile pe care le avem sa nu fie cel putin 10 lvl 80 on in week and. Eu o sa mai fac pwl inca 2 sapt dupa care astept sa fie in gulda noi recruti ...."ci nu alturile altor pers pe" care sa ii preia intr-0 oarecare masura cei pe care ii ajutam acum ca sa putem avea un cuvant de spus....daca nu cand o sa dea drumu la pvp ...cum o sa vedem playeri la raiduri din celelalte alliante nu o sa stiu pe unde sa fugim.
P.S. avem non agretion pact cu Camelot....foarte bine.....da eu in viata mea nu am vazut un full party lvl 80 din Camelot prin keshata sau in alta parte ....doar la raid mi se pare si nici acolo nu sunt sigur...."zici ca sunt fete care vor sa faca numai pve"
Daca in 1 luna reusim sa fim un raid de jucatori care sa joace constant gen cum sunt eu Bethrezel, Razvan Monco ...si inca cativa ...si sa fim cu armuri craftate pe noi ....eu zic ca avem sanse foarte mari sa avem parte de mult fun in pvp ....asa ca luati in consideratie si partea asta frumoasa Smile...si cine stie daca ne vad razboinici calumea poate intram intr-o alianta buna.....
Back to top Go down
kulok
Officer
kulok

Ingame Character

PostSubject: Re: Ghilda si cum sa ne diferentem (in bine) fata de restu` lumii - IDEE   Ghilda si cum sa ne diferentem (in bine) fata de restu` lumii - IDEE EmptyMon Jul 28, 2008 1:05 pm

Majester wrote:
Da niraco si eu sunt de acord cu tine ...din partea mea nu e nici o problema pt genul asta de actiune dar din anumite motive eu nu o sa particip la genu asta de actiune pt ca nu prea am timp momentan.
O MARE PROBLEMA PE CARE O AM ESTE URMATOAREA : cu toate ca suntem playeri age 22+ din pacate in week and lumea pleaca sa se relaxeze dupa 5 zile de munca sau dorm sau eu stiu ce altceva .....in timpul sapt la 12 pm mi se pare normal se mergem la culcare, in concediu pleaca si lasa totul balta, ( no coment pt genul asta de actiuni...fiecare face ce vrea cu timpul lui) ...dar ...eu unu personal in week and as sta non stop sa ma joc iar de cocediu nici nu mai vb. Duminica pe data de 26.07 cand ne-au dat afara rus corp de la spotu de faramat a treb sa plecam fara drept de apel sau nici macar fara nici o sansa se le dam vre-o replica din cauza motivului ca nu erau lvl 80 in guilda on. Din pacate sunt destui lvl 80 in guilda pe care nu i-am vazut de destul timp iar cu acest gen de prestanta nu cred ca o sa putem avea mici cea mai mica sansa sa intr-am intr-o alianta calumea. Nu am nimic cu Caprioara spre exemplu ....dar cum sa facut lvl 80 a mai jucat 2-3 zile si pa pa ...nu l-am mai vazut.....nu a ajutat clanul cu nimic momentan si nici nu ne putem baza pe el momentan, pur si simplu e degeaba in lista guildei; ca el mai sunt inca cativa.
Problema e ca ori treb sa recrutam age 16+ ori treb sa recrutam si straini ....nu stiu ce sa zic dar nu prea e normal la pretentiile pe care le avem sa nu fie cel putin 10 lvl 80 on in week and. Eu o sa mai fac pwl inca 2 sapt dupa care astept sa fie in gulda noi recruti ...."ci nu alturile altor pers pe" care sa ii preia intr-0 oarecare masura cei pe care ii ajutam acum ca sa putem avea un cuvant de spus....daca nu cand o sa dea drumu la pvp ...cum o sa vedem playeri la raiduri din celelalte alliante nu o sa stiu pe unde sa fugim.
P.S. avem non agretion pact cu Camelot....foarte bine.....da eu in viata mea nu am vazut un full party lvl 80 din Camelot prin keshata sau in alta parte ....doar la raid mi se pare si nici acolo nu sunt sigur...."zici ca sunt fete care vor sa faca numai pve"
Daca in 1 luna reusim sa fim un raid de jucatori care sa joace constant gen cum sunt eu Bethrezel, Razvan Monco ...si inca cativa ...si sa fim cu armuri craftate pe noi ....eu zic ca avem sanse foarte mari sa avem parte de mult fun in pvp ....asa ca luati in consideratie si partea asta frumoasa Smile...si cine stie daca ne vad razboinici calumea poate intram intr-o alianta buna.....

Eu zic ca a pus punctul pe "i"! Deci pana nu ne rezolvam problemele interne sa uitam de alliantza si shite:)
Back to top Go down
Majester
Officer

Ingame Character

PostSubject: Re: Ghilda si cum sa ne diferentem (in bine) fata de restu` lumii - IDEE   Ghilda si cum sa ne diferentem (in bine) fata de restu` lumii - IDEE EmptyMon Jul 28, 2008 3:07 pm

in postu precedent am gresit!....e exclus sa recrutam straini ....SPQR e un proiect frumos, greu si puternic....si sincer daca am fi numai de romani pana la capat am fi de invidiat de toata lumea ....insa usor usor creste nr playerilor pe care sa avem fun mai incolo Smile
Back to top Go down
niraco79
curios
curios
niraco79

Ingame Character

PostSubject: Re: Ghilda si cum sa ne diferentem (in bine) fata de restu` lumii - IDEE   Ghilda si cum sa ne diferentem (in bine) fata de restu` lumii - IDEE EmptyMon Jul 28, 2008 5:31 pm

sunt de acord cu cateva puncte din ce ai spus majester dar nu cu toate. A conduce o ghilda cu personalitati multiple, ego-uri, feluri de exprimare si socializare diferite este ceva foarte delicat. Din pacate acest joc are multe lipsuri inca (doar e nou) dar este si foarte promitator. Unul din lipsurile pe care le vad fata de Eve-Online jocul din care vin (partial ca inca il joc Smile ) este o modalitate de logging a participarilor in activitatea ghildei a unui om. Este foarte usor sa spui x nu a participat, x nu a facut. Fiecare avem felul nostru de a juca si trebuie sa il respectam pe al celorlalti atata timp cat pot sa respecte regulile ghildei.

Pentru asta sunt regulile, sa ne face ego-urile si parerile noastre diferite sa mearga pe un drum comun. Eu nu pot sa judec daca caprioara a facut sau nu pentru ghilda..tu stii cat a donat ea de exemplu? sau cat a minat?

De asemenea trebuie sa ne gandim ca de la nivelul 80 trebuie sa gasim metode sa tinem oamenii interesati oferindule FUN. pentru ca eu cred ca pentru asta jucam.

Sunt foarte interesat sa aud un pvp grup organizat cum trebuie, fara vorbit aiurea pe vent (stiu si mie imi vine sa urlu Smile ) cu un grup commander care sa strige targeturi. S-a dovedit ca si daca suntem mai mici si cu gear mai slab singurele momente cand aveam sansa era cand mergeam impreuna cu o strategie in cap si ascultam de unul dintre noi.
Back to top Go down
Majester
Officer

Ingame Character

PostSubject: Re: Ghilda si cum sa ne diferentem (in bine) fata de restu` lumii - IDEE   Ghilda si cum sa ne diferentem (in bine) fata de restu` lumii - IDEE EmptyMon Jul 28, 2008 5:46 pm

da ..ai drepate niraco...dar, fun moementan nu poate fi savurat la maixim ...ca daca facem acum pvp si nu ii crestem pe astia mici mari si nu luptam sa facem niste bani pt un gear calumea ....astia care trag acum cand o sa dea drumu la pvp o sa ne faca sa iesim din joc 1=2 ore ca sa nu ne dam rerol la clasa. Din acest motiv razvan treb sa faca cat mai multe recrutari iar cum am zis toti lvl 78 sa se apuce de gahtering (prin acest fel exicstand si un feed back din partea lor pt guilda) ca mine nu imi convine sa ii cresc si sa pierd timp aiurea cu care as putea face n chesti dupa care ei sa lipseasca din joc . Si nici nu am rabdarea sa cresc 1000 de insi lvl 80 ca sa imi fac pana la urma 50 de oameni de baza ...intelegi? Prin faptul ca eu incerc sa ii cresc nu fac decat sa accelerez un pic procesul prin care sa descoperim noi oameni de baza pt guilda dar din pacate e o chestie destul de greoaie...iar dupa ce ii cresc si vad ca nu ii gasesc sa facem un raid sau pvp sau ceva iti dai sema cat de naspa e
Back to top Go down
Deceneu/Blestem
apprentice
apprentice

Number of posts : 43
Registration date : 2008-05-23

PostSubject: Re: Ghilda si cum sa ne diferentem (in bine) fata de restu` lumii - IDEE   Ghilda si cum sa ne diferentem (in bine) fata de restu` lumii - IDEE EmptyMon Jul 28, 2008 6:25 pm

ma noi nu avem un post pe forumurile oficiale ale AOC pentru recrutare, in timp ce toti ceilalti au...si aici nu ma refer la simpla mentionare a guildei in topicul ala cu guildele de pe server, asa s-ar mai aduna oameni, ca sunt sigur ca nu toti romanii care joaca AOC au auzit de spqr
Back to top Go down
bethrazel
Expert
Expert
bethrazel

Ingame Character

PostSubject: Re: Ghilda si cum sa ne diferentem (in bine) fata de restu` lumii - IDEE   Ghilda si cum sa ne diferentem (in bine) fata de restu` lumii - IDEE EmptyMon Jul 28, 2008 6:31 pm

Am mai spus, trebuie sa fie facute liste cu cei care strang resurse, asa se pot vedea cei ce fac gathering, daca pana acum a mers t2 in cati am fost, t3 nu avem sanse sa facem. Eu unul nu sunt pentru a face power lvl celor mici, prea multi de lvl 80 stau, sunt pentru a merge cu ei in instante sa faca mai repede questurile, dar este parerea mea nu trebuie sa fie corecta. Pentru pvp sa vina patchul ca acum nu prea are rost, nu inteleg nimic din ce se intampla acolo, mometan gearul este aiurea, dar ar trebui sa farmam gold si resurse.
Itemele de pve/eventual pvp trebuie sa vina in urma unui sistem DKP, altfel o sa fie iar suparare, la sistemul dkp ar fi bine sa intre inclusiv activitatile din cadrul guildei, nu participi -->nu prinzi iteme. Pentru pvp sunt absolut necesare potiunile, altfel mana/stamina/hp nu se vor reface la timp pentru urmatorul advesar, potiuni mai puternice-->T3 (inutil sa pomenesc de potiunile de viata si cat de importante sunt). Asadar farm-ul de resurse nu se termina odata cu termianrea orasului,sry.
Pentru a face atat pve cat si pvp trebuie sa avem un calendar cu inscrieri, lumea trebuie anuntata din timp, iar daca nu se strang oameni sa stim la fel din timp.
Bun, intr-o alta ordine de idei, cei care sunt ofiteri, daca nu aveti timp lasati pe altii, guildul poate fi ajutat iar noi restul ne putem implica si fara a fi ofiteri, liderii trebuie sa fie mult mai activi si mai interesati, fara a supara pe nimeni dar ceva momentan scartie, de exemplu nu mi se pare normal ca U.K sa impuna componenta grupului nostru la modul nu vrea conq si vrem doar necromanceri, pierdem iteme ca guild, ma rog se scuza prima data ca am vrut sa invatam bosul, dar odata omorat ar fi bine sa nu mai acceptam asa ceva.
trebuie sa ma intorc la lucru, mnai multe in episodul urmator geek
Back to top Go down
Immanis
noob
noob

Number of posts : 13
Registration date : 2008-06-25

PostSubject: Re: Ghilda si cum sa ne diferentem (in bine) fata de restu` lumii - IDEE   Ghilda si cum sa ne diferentem (in bine) fata de restu` lumii - IDEE EmptyMon Jul 28, 2008 6:58 pm

Fara suparare dar sa astepti sa ai ubbergear si 50 de oameni de 80 sa faci pvp mi se pare o caracteristica foarte "carebare-ish". Daca vrei sa inveti pvp nu inveti cand esti in avantaj, inveti cand esti in dezavantaj. Inveti sa te adaptezi la situatii noi si iti inveti caracterul si la fel de important inveti ce pot face alte clase. Pentru ca doar din practica o sa inveti cum sa te feresti de anumite situatii nu din teorie si nu din 1vs1. Si Bethrezel mai bine spune-o pe aia dreapta ca vrei sa faci pve cu ei si aia e, pentru ca UK sunt praf in pvp(nici cu pve'ul nu imi este rusine).Eu pot spune asta, tu poti sa ma contrazici?. Aliante buna iti trebuie pentru ca daca avem nevoie de lume pentru pvp poate aia din alianta nu o sa fie la farm, sau pe ciclu sau sa nu aiba cheeeef azziiii cand ai nostrii sunt spawn-camped. Eu personal am cumparat AoC pentru pvp nu sa dau cu bata in mobi si sa nu iau aggro. Gear-ul ala epic e praf comparativ cu ce iti poti face tu cu mana ta. Asa ca daca suntem pe un server de pvp.. Hai sa facem dracu niste pvp nu doar 4-5 dintre noi.
Back to top Go down
kulok
Officer
kulok

Ingame Character

PostSubject: Re: Ghilda si cum sa ne diferentem (in bine) fata de restu` lumii - IDEE   Ghilda si cum sa ne diferentem (in bine) fata de restu` lumii - IDEE EmptyMon Jul 28, 2008 7:43 pm

Immanis wrote:
Fara suparare dar sa astepti sa ai ubbergear si 50 de oameni de 80 sa faci pvp mi se pare o caracteristica foarte "carebare-ish". Daca vrei sa inveti pvp nu inveti cand esti in avantaj, inveti cand esti in dezavantaj. Inveti sa te adaptezi la situatii noi si iti inveti caracterul si la fel de important inveti ce pot face alte clase. Pentru ca doar din practica o sa inveti cum sa te feresti de anumite situatii nu din teorie si nu din 1vs1. Si Bethrezel mai bine spune-o pe aia dreapta ca vrei sa faci pve cu ei si aia e, pentru ca UK sunt praf in pvp(nici cu pve'ul nu imi este rusine).Eu pot spune asta, tu poti sa ma contrazici?. Aliante buna iti trebuie pentru ca daca avem nevoie de lume pentru pvp poate aia din alianta nu o sa fie la farm, sau pe ciclu sau sa nu aiba cheeeef azziiii cand ai nostrii sunt spawn-camped. Eu personal am cumparat AoC pentru pvp nu sa dau cu bata in mobi si sa nu iau aggro. Gear-ul ala epic e praf comparativ cu ce iti poti face tu cu mana ta. Asa ca daca suntem pe un server de pvp.. Hai sa facem dracu niste pvp nu doar 4-5 dintre noi.

imi pare rau dar te contrazic ... gear'ul epic e mai bun decat cel craftat! daca la asta te'ai referit cu mana ta!

Exemplu am vazut assasin imbracat in gear de epic full set... un party intreg a stat 2 min sa'l omoare ... dar fiecare cu parerea lui, dar o sa ti'o schimbi cand vei vedea ce inseamna epic!

Iar daca vrei pvp, sincer eu nu stiu cum o sa'l faci cand vei da peste asemenea oameni! sau o sa stai la gankat new player care au facut lvl 80 de 2 ore si u esti cel care le da o moare usoara:)
Back to top Go down
niraco79
curios
curios
niraco79

Ingame Character

PostSubject: Re: Ghilda si cum sa ne diferentem (in bine) fata de restu` lumii - IDEE   Ghilda si cum sa ne diferentem (in bine) fata de restu` lumii - IDEE EmptyMon Jul 28, 2008 7:58 pm

eu cred ca ambele parti ale AoC sunt importante.

Mai propun urmatoarele: sa facem cate un thread pentru profesii intr-o sectiune separata si un thread/sectiune pentru market -

De exemplu alchemy are cateva mancarici de nivel mic care sunt foarte bune. trebuie doar sa le spunem ceelor de nivel mic ce alchemy ingredients trebuie sa pastreze.

Cum ajung la 80 le voi face ca threaduri (macar sa le dam sticky) daca nu le-a facut altcineva pana atunci.

De asemenea va rog sa incercam sa nu ne mai contrazicem...e cel mai usor lucru de facut dar nu e constructiv. haide sa gasim idei in care sa pastram interesul celor de 80, sa crestem pe cei mici, sa avem fun imreuna in diferite moduri. Eu sunt pvp addict urasc omorat de mobi dar asta nu inseamna ca nu am cate o ora de fun la grind (tot ma gandesc sa il pun pe tartaros sa faca karaoke in aceasta perioada Smile )

kulok te contrazic ..armele epice sunt mai bune..la armuri doar cele de tier 2 si legendare sunt mai bune iar cele de tier 2 poti sa le ai doar cu exploit pe boss actual. crede-ma ca stiu seturile de assasin si armele, citesc forumurile din scoarta in scoarta (desi tot nu am vazut salopeta aia legendara care o are assasina din jatulit in forumuri - e bomba)
Back to top Go down
bethrazel
Expert
Expert
bethrazel

Ingame Character

PostSubject: Re: Ghilda si cum sa ne diferentem (in bine) fata de restu` lumii - IDEE   Ghilda si cum sa ne diferentem (in bine) fata de restu` lumii - IDEE EmptyMon Jul 28, 2008 8:12 pm

sunt doar pareri contradictorii, asta e un lucru bun. Eu imi spun parerea din punctul de vedere a unei clase care trebuie sa reziste cat mai mult..cu cat rezist mai mult cu atat sunt mai periculos, alte clase au stunuri puternice si burst damage foarte mare si nici nu sunt primary target si atunci e normal ca gem-urile plus damage sa fie probabil solutia cea mai usoara. Oricum e bine sa-si spuna toata lumea opinia si sa actionam in consecinta. Sincer mi-as dori ca toti sa participe la fiecare problema care se ridica, asta inseamna ca sunt interesati de ce se intampla. Ar fi bine fecare clasa sa-si foloseasca sectiunea de forum dedicata lor si sa ajunga la o concluzie. Acum fiecare vorbeste din proprie experienta, iar in wow puteai sa fii cel mai tare player posibil, fara gear erai mancat la fel era si in nwn, desi acolo sistemul ad&d te putea scapa partial de problema daca aveai o combinatie buna de clase... Crede-ma ca abia astept sa crap capete in pvp, dar nu inainte de a fi cat de cat pregatit...
Back to top Go down
Deceneu/Blestem
apprentice
apprentice

Number of posts : 43
Registration date : 2008-05-23

PostSubject: Re: Ghilda si cum sa ne diferentem (in bine) fata de restu` lumii - IDEE   Ghilda si cum sa ne diferentem (in bine) fata de restu` lumii - IDEE EmptyMon Jul 28, 2008 9:37 pm

nu sunt de acord cu tinutul evidentei la materiale, din urmatoarele motive:

1-e pierdere de vreme si no-fun pt cel ce face asta. Ii inteleg pe cei ce spun ca trebuie sa muncim pt guilda, dar totusi, unii abia apuca sa joace 1 ora pe zi, sau cateva ore la 3-4 zile, pe cand altii au timp liber berechet. Trebuie insa sa intelegem cu totii ca este nevoie de materiale si sa dedicam timp si acestui lucru, DAR nu numai acestui lucru, iar daca unii strang de 10 ori mai mult ca altii sa nu se gandeasca:" uite ba, ala nu a adunat de loc" ci mai bine sa se multumeasca cu faptu ca au facut ceva atat pt ei dar si pentru ceilalti- adica ar trebui sa ne gandim mai putin la capra vecinului si sa ne tratam ca niste prieteni...acum ca or fi si din cei care nu pun umaru deloc la nimic, eh eu zic ca se pot "indrepta" prin exemplul pozitiv al celorlalti. Politica de "politie" intr-o astfel de problema poate ridica alte probleme si poate duce la certuri si pierdere de timp

2- suntem o guilda al carui criteriu de recrutare nu e timpul petrecut sau orientarea in joc( hardcore pvp sau pve) ci limba oficiala, asa ca se vor regasi atat jucatori care pot dedica mult timp jocului cat si cei care nu pot dedica prea mult, desi le place cand se logheaza sa joce/glumeasca/sa petreaca timpul cu cei ce vb aceeasi limba
Back to top Go down
Bladeus
Champ
Champ
Bladeus

Number of posts : 255
Registration date : 2008-05-30

Ingame Character
Name: Bladeus
Class: Barbar BETIV

PostSubject: Re: Ghilda si cum sa ne diferentem (in bine) fata de restu` lumii - IDEE   Ghilda si cum sa ne diferentem (in bine) fata de restu` lumii - IDEE EmptyTue Jul 29, 2008 6:14 am

Im a Barbie girl .... in a Barbie world ... it's fantastic ...
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Ghilda si cum sa ne diferentem (in bine) fata de restu` lumii - IDEE   Ghilda si cum sa ne diferentem (in bine) fata de restu` lumii - IDEE Empty

Back to top Go down

Ghilda si cum sa ne diferentem (in bine) fata de restu` lumii - IDEE
Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Idee / Propunere
» Ventrilo este obligatoriu daca vreti in ghilda!