Subject: Ventrilo este obligatoriu daca vreti in ghilda! Tue May 20, 2008 11:19 pm
Principalul lucru care ne va tine uniti de-a lungul timpului va fi Ventrilo (program de vorbit pe microfon)
NU conteaza oe ce canal esti. Important este sa fii pe server ca atunci cand este nevoie de tine sa avem de unde te lua. Stai linistit pe canal singur dac anu-ti face placere sa stai de vorba in anumite momente cu nimeni.
Mi se pare de bun simt.
zaazuum noob
Number of posts : 21 Age : 50 Location : Bucharest Registration date : 2008-04-27
Subject: Re: Ventrilo este obligatoriu daca vreti in ghilda! Wed May 21, 2008 10:05 am
salut, daca este server privat se poate face update la ultima versiune de ventrilo?
Tex Officer
Number of posts : 178 Age : 43 Location : Bucuresti Registration date : 2008-04-21
Subject: Re: Ventrilo este obligatoriu daca vreti in ghilda! Wed May 21, 2008 10:16 pm
versiunea noua este pe bani. Daca va deranjaza calitatea sunetului, o pot face mai mare, dar ne rupe banda de net si nu tine mai mult de 10 insi. Asa, stam 40 lejer
Flo13 apprentice
Number of posts : 48 Age : 45 Location : XXX Registration date : 2008-05-22
Ingame Character Name: Babacloanta Class: Herald of Xotli Race: Stygian
Subject: Re: Ventrilo este obligatoriu daca vreti in ghilda! Thu May 22, 2008 2:05 pm
Nasoala cerinta, noroc ca a mea sotie doarme tun. Cand nu vorbesc inseamna ca e vreo telenovela romaneasca si se suprapune sonorul.
Sponsored content
Subject: Re: Ventrilo este obligatoriu daca vreti in ghilda!