Rassa Expert
Number of posts : 210 Age : 38 Location : Craiova Registration date : 2008-07-22
Ingame Character Name: Rassa Class: Barbarian Race: Aquilian
| Subject: Re: Bauturi spirtoase Mon Sep 08, 2008 1:48 pm | |
| foarte tare Bladeus daca as bea in halu asta m-ar da nevasta afar din propia casa | |
|
Nebiru Expert
Number of posts : 246 Age : 35 Location : Bucuresti Registration date : 2008-06-04
Ingame Character Name: Nebiru Class: Necromancer Race: Stygian
| Subject: Re: Bauturi spirtoase Mon Sep 08, 2008 3:56 pm | |
| Pe la 14 ani si eu eram cu o saniuta inainte de ore , apoi am lasat-o mai moale pana pe la 18 , dupa ce m-au dus astia la spital in coma alcoolica si am fost luat de parinti de acolo ... Acum pot sa spun ca beau la ocazii speciale , care se ivesc ale dreaq cam o data la 2 zile | |
|
enKILL noob
Number of posts : 12 Age : 37 Location : Craiova Registration date : 2008-09-05
Ingame Character Name: Saildur Class: Ranger Race: Cimmerian
| Subject: Re: Bauturi spirtoase Tue Sep 09, 2008 10:19 am | |
| - Bladeus wrote:
- Drojdier oficial? Da ma . Istorie de makitor : m-am apucat de baut la 12 ani , la 14 ani deja o ardeam la 2 sticle de saniuta cu un coleg de scoala inainte sa plecam la discoteca(asa ii spunea atunci) .
Am avut o singura perioada de pe la 15 pana pe la vreo 19 ani cand am lasat-o mai moale. Dar pe urma iar am intrat in ritm.
Apogeu , o sticla de 700 ml. black absinthe+2 sticle Smirnoff toate cu red bull.
Sau 4 sticle de JB in 2 zile.
cum am pe un tricou ce plm' ... care vi-l arat mai tarziu... "im alex and im an alcoholic" Maestre din cauza postului anterior am un headache al dracului de mare ... GJ Keep it up for us enKILL | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: Bauturi spirtoase | |
| |
|