Cred eu ca este necesar acest topic deoarece as dori sa avem cat mai multzi oameni ce doresc sa se implice ... deci lista va ramane deskisa si va rog cei care nu se regasesc in ea...si cred ca pot fi de ajutor sa posteze aici.
ISKANDER - GM - fondator
UNCAS , TARTAROS , JUDAH* - fondatori
RAZVAN - arhitect + omul cu banii si resursele
GEANINA - arhitect + responsabil cu lvl party
BETHRAZEL , ARCKASS - raid leaders
KULOK,BLADEUS,TROIANU - polivalenti
* JUDAH (aka TEX)pt moment joaca f putin,cand va intra in paine va avea si responsabilitati pana atunci e mana moarta
)
F important ! Acesti oameni nu trebuie iubiti de toata lumea,orice membru are dreptul sa isi spuna parerea si sa il contrazica pe oricare dintre ofiteri daca este spre binele ghildei.Nici unu dintre ofiteri nu va va spune sa faceti ceva pt el personal,ci doar in interesul ghildei deci incercati sa nu ii judecati prea mult din prisma orgoliilor sau a faptului ca v-ati trezit cu fata la cearsaf.Aici trebuie sa mentionez un alt jucator si anume ELENA care a plecat din motive personale dar eu il consider tot un sepequrist de aceea mi-ar place sa cred ca e ambasador la post intr-o ghilda straina.Personal il astept inapoi din misiune
.
Lista ramane deskisa si tot aici va rog sa postati orice nemultumire la adresa ofiterilor sa putem comunica pe tema aceasta.
Multumesc !!