| am si eu o problema | |
|
+10Thybalt Vuck Tartaros Bladeus MONCO Gabi cyuba Masakan mihaisz Thellesta 14 posters |
Author | Message |
---|
Thellesta curios
Number of posts : 99 Age : 40 Location : Bucuresti Registration date : 2008-05-21
Ingame Character Name: Dinna Class: Dark Templar Race: Aquilonian
| Subject: am si eu o problema Mon May 26, 2008 10:00 am | |
| Care ma poate ajuta...
Dupa ce am termina q de clasa sa pot pleca din tourtuage ( sau cum naibi ii zice, mie imi place sa ii zic tourtuga ), am ramas fara sunet la conversatiile de la questuri, cui ii s-a mai intamplat asta si cum a rezolvato, asta daca a putut sa o rezolve, am incercat sa restartez clientul ( am fost plecat vreo 2h si ceva ) si tot la fel e! | |
|
| |
mihaisz noob
Number of posts : 16 Age : 44 Location : Timisoara Registration date : 2008-05-19
Ingame Character Name: Belzebuth Class: Demonologist Race: Stygian
| Subject: Re: am si eu o problema Mon May 26, 2008 10:03 am | |
| - Thellesta wrote:
- Care ma poate ajuta...
Dupa ce am termina q de clasa sa pot pleca din tourtuage ( sau cum naibi ii zice, mie imi place sa ii zic tourtuga ), am ramas fara sunet la conversatiile de la questuri, cui ii s-a mai intamplat asta si cum a rezolvato, asta daca a putut sa o rezolve, am incercat sa restartez clientul ( am fost plecat vreo 2h si ceva ) si tot la fel e! Aceeasi problema o am si eu...Momentan nu ma pot loga pe forumul AoC ca sa gasesc o solutie, sper ca poate ne ajuta cineva. | |
|
| |
Masakan curios
Number of posts : 57 Age : 43 Location : Timisoara Registration date : 2008-05-12
Ingame Character Name: Masakan Class: Barbarian Race: Aquilonian
| Subject: Re: am si eu o problema Mon May 26, 2008 10:08 am | |
| | |
|
| |
mihaisz noob
Number of posts : 16 Age : 44 Location : Timisoara Registration date : 2008-05-19
Ingame Character Name: Belzebuth Class: Demonologist Race: Stygian
| Subject: Re: am si eu o problema Mon May 26, 2008 10:10 am | |
| | |
|
| |
Thellesta curios
Number of posts : 99 Age : 40 Location : Bucuresti Registration date : 2008-05-21
| Subject: Re: am si eu o problema Mon May 26, 2008 10:19 am | |
| - Quote :
- I have a 5.1 setup using my onboard realtek sound card and I also had no npc speech so I changed my audio ingame to surround and now I have npc speech, just a little something you might want to try.
v-a trebui sa vad cand ajung acasa acum mis la munca | |
|
| |
cyuba noob
Number of posts : 15 Age : 48 Location : Timisoara Registration date : 2008-05-17
Ingame Character Name: Unscared Class: Guardian Race: Cimmerian
| Subject: Re: am si eu o problema Mon May 26, 2008 10:30 am | |
| vocea nu e implementata la toate questurile. dupa ce pleci din tortage nu mai gasesti questuri cu voce. | |
|
| |
Thellesta curios
| Subject: Re: am si eu o problema Mon May 26, 2008 10:34 am | |
| ba se pare ca da... si sper ca da.... pt ca ar insemna enorm de mult de citit, uite gathering q ... am alergat ca nebunu ca nu stiam cum si ce sa fac ca am dat repede 1/1/1/1/1/1 ca sa scap de q sa nu mi-o traga careva pe la spate ( free pvp area ). | |
|
| |
Gabi noob
Number of posts : 4 Age : 47 Location : fulga Registration date : 2008-06-16
Ingame Character Name: Greybeard Class: Guardian Race:
| Subject: Re: am si eu o problema Wed Jun 25, 2008 9:50 pm | |
| Si eu am avut aceiesi problema. Ma bucur "ca e da la ei" ca l-am zapacit la setarile de sunet, ba chiar am reinstalat jocu, sper sa repare bugu asta ca e nasol asa ceva auzei ceva citei si pricepea omu, altfel tre sa belesti ochii la ce scrie si la anumite ore nu prea mai focalizezi clar. | |
|
| |
Masakan curios
Number of posts : 57 Age : 43 Location : Timisoara Registration date : 2008-05-12
| Subject: Re: am si eu o problema Wed Jun 25, 2008 11:46 pm | |
| singura chestie este aceea ca de fapt nu este un "BUG" ci efectiv nu este sunet pt restul de questuri... | |
|
| |
MONCO Dentist
Number of posts : 114 Age : 45 Location : vaslui Registration date : 2008-06-02
Ingame Character Name: MONCO Class: SALBATIC Race: CAUCAZIAN
| Subject: Re: am si eu o problema Thu Jun 26, 2008 8:11 am | |
| Asa este pentru restul q cu unele exceptii nu este implementat sunetul -Se pare ca-l vor baga in iulie dar nu se stie | |
|
| |
Bladeus Champ
Number of posts : 255 Age : 42 Location : Malta-Tel:+35699492880 Registration date : 2008-05-30
Ingame Character Name: Bladeus Class: Barbar BETIV Race: Cimmerian
| Subject: Re: am si eu o problema Thu Jun 26, 2008 8:31 am | |
| Toate questurile din Tortage au sunet. Pe urma sunt questurile de Destiny care iar au voce implementata.
De asemeni , in anumite questuri ( aprox. 1 la 50 ) sunt cu voce. Au anuntat daca cititi newsletteru' de la ei ca o sa mai adauge mai multe voci .. adica mai multe din questuri vor avea voce.
Parerea mea: momentan nu prea isi bat capul sa incarce ei fiecare q cu voci cand ei inca au questuri care au buguri.
Dar nu va chinuiti , ca nu are nimic clientul. Pur si simplu dupa Tortage va trebui sa te multumesti doar sa citesti. | |
|
| |
Tartaros GM
Number of posts : 287 Age : 54 Location : Suceava Registration date : 2008-04-21
Ingame Character Name: tartaros Class: necromancer Race: stygian
| Subject: Re: am si eu o problema Thu Jun 26, 2008 9:30 am | |
| - Bladeus wrote:
- Toate questurile din Tortage au sunet. Pe urma sunt questurile de Destiny care iar au voce implementata.
De asemeni , in anumite questuri ( aprox. 1 la 50 ) sunt cu voce. Au anuntat daca cititi newsletteru' de la ei ca o sa mai adauge mai multe voci .. adica mai multe din questuri vor avea voce.
Parerea mea: momentan nu prea isi bat capul sa incarce ei fiecare q cu voci cand ei inca au questuri care au buguri.
Dar nu va chinuiti , ca nu are nimic clientul. Pur si simplu dupa Tortage va trebui sa te multumesti doar sa citesti. Nu e mare problema.....da ok ok ok.....si citeste varianta prescurtata...daca iti plac povestile ia Amintiri din copilarie | |
|
| |
Masakan curios
| Subject: Re: am si eu o problema Thu Jun 26, 2008 9:40 am | |
| - tartaros wrote:
Nu e mare problema.....da ok ok ok.....si citeste varianta prescurtata...daca iti plac povestile ia Amintiri din copilarie Exact asa fac si eu, si probabil majoritatea... | |
|
| |
Vuck noob
Number of posts : 5 Age : 44 Location : Constanta Registration date : 2008-04-24
| Subject: Re: am si eu o problema Fri Jun 27, 2008 11:15 am | |
| Daca va vine sa credeti?! M-a mancat undeva si m-am urcat pe poarta care te scoate din Kheshatta si am ramas blocat acolo, am incercat cu relog si nu a mers... L-am chemat pe Troianu sa ma omoare, desi a ajuns la un metru de mine nu ma poate omori. Sa-l ia dracu' de joc, tocmai facusem lvl 71. Eu unul nu vad cum as putea sa-l scot de acolo si cred ca ori ma apuc de alte jocuri ori imi fac un alt caracter. Jocu' matii!!!!!! | |
|
| |
Thybalt noob
Number of posts : 15 Age : 39 Location : Bucharest Registration date : 2008-05-28
Ingame Character Name: Apostate Class: Conqueror Race:
| Subject: Re: am si eu o problema Fri Jun 27, 2008 11:39 am | |
| /stuck parca era comanda? | |
|
| |
Vuck noob
Number of posts : 5 Age : 44 Location : Constanta Registration date : 2008-04-24
| Subject: Re: am si eu o problema Fri Jun 27, 2008 11:42 am | |
| Am incercat si asta, problema este ca am loc sa ma misc cativa metri patrati. | |
|
| |
Tex Officer
Number of posts : 178 Age : 43 Location : Bucuresti Registration date : 2008-04-21
Ingame Character Name: Judah Class: Demonologist Race: Stygian
| Subject: Re: am si eu o problema Fri Jun 27, 2008 11:44 am | |
| | |
|
| |
BellCross noob
Number of posts : 24 Age : 37 Location : Bucuresti Registration date : 2008-05-10
Ingame Character Name: BellCross Class: Assasin Race: 0727842948
| Subject: Re: am si eu o problema Fri Jun 27, 2008 12:02 pm | |
| Daca iti da eroare si zice sa incercati mai tarziu reload and try again. Mie mia mers cand am incercata doua oara. P.S texul ce mai faci ca nu team mai auzit de 5 zile... Quntaqinte?? | |
|
| |
Tex Officer
Number of posts : 178 Age : 43 Location : Bucuresti Registration date : 2008-04-21
Ingame Character Name: Judah Class: Demonologist Race: Stygian
| Subject: Re: am si eu o problema Fri Jun 27, 2008 12:19 pm | |
| Stiti cum arata un Sarpe Coala Praf? Aia fac.. stau si-mi imaginez | |
|
| |
Jdust-1 curios
Number of posts : 54 Age : 42 Location : Bucuresti Registration date : 2008-05-14
Ingame Character Name: Jdust Class: Conqueror Race: Aquilonian
| Subject: Re: am si eu o problema Fri Jun 27, 2008 3:46 pm | |
| pune un arcas sa te omoare , sau da-ti path of asura ... si problema rezolvata | |
|
| |
Vuck noob
| Subject: Re: am si eu o problema Fri Jun 27, 2008 4:48 pm | |
| | |
|
| |
ardelos apprentice
Number of posts : 35 Age : 47 Location : London Registration date : 2008-05-22
| Subject: Re: am si eu o problema Fri Jun 27, 2008 5:28 pm | |
| - Vuck wrote:
- Am reusit in sfarsit...
calm vuck-ule calm.......... | |
|
| |