| Ce inseamna S.P.Q.R. si cine suntem (de citit in conditii de plictiseala acuta) | |
|
+14scoicas mihA Pepsi Uncas Nashiro BuuKid Fearless ZBV Punkterra Kronus BaBaie Avenger Tartaros Tex 18 posters |
|
Author | Message |
---|
ikazzz noob
Number of posts : 2 Age : 39 Location : buc Registration date : 2008-05-13
| Subject: Re: Ce inseamna S.P.Q.R. si cine suntem (de citit in conditii de plictiseala acuta) Tue May 13, 2008 10:15 pm | |
| gaylorzilor ce faceti ma? sa va zic si cine sunt pt ca babaie o sa aiba probleme: Benescu Tudor Nicolae | |
|
| |
Tex Officer
Number of posts : 178 Age : 43 Location : Bucuresti Registration date : 2008-04-21
Ingame Character Name: Judah Class: Demonologist Race: Stygian
| Subject: Re: Ce inseamna S.P.Q.R. si cine suntem (de citit in conditii de plictiseala acuta) Tue May 13, 2008 10:25 pm | |
| | |
|
| |
ikazzz noob
Number of posts : 2 Age : 39 Location : buc Registration date : 2008-05-13
| Subject: Re: Ce inseamna S.P.Q.R. si cine suntem (de citit in conditii de plictiseala acuta) Wed May 14, 2008 4:27 pm | |
| - Tex wrote:
- tu mori de-te dreaq!
tu esti gaylordu ofiter! ne plecam in fata ta! vorbesc in numele tuturor shemalelilor din grup | |
|
| |
kulok Officer
Number of posts : 351 Age : 38 Location : Bucuresti Registration date : 2008-05-13
Ingame Character Name: Kulok Class: Necromancer Race: Stygian
| Subject: Re: Ce inseamna S.P.Q.R. si cine suntem (de citit in conditii de plictiseala acuta) Thu May 15, 2008 12:13 am | |
| bai eu stiu ca va cunoasteti dar ... putina decenta nu ar strica.
Sorry dar cand vb asa unu cu altul imi da impresia ca nu sunteti asa de maturi precum pretindeti!
Cheers | |
|
| |
Masakan curios
Number of posts : 57 Age : 43 Location : Timisoara Registration date : 2008-05-12
Ingame Character Name: Masakan Class: Barbarian Race: Aquilonian
| Subject: Re: Ce inseamna S.P.Q.R. si cine suntem (de citit in conditii de plictiseala acuta) Thu May 15, 2008 1:15 am | |
| - kulok wrote:
- bai eu stiu ca va cunoasteti dar ... putina decenta nu ar strica.
Sorry dar cand vb asa unu cu altul imi da impresia ca nu sunteti asa de maturi precum pretindeti!
Cheers QFT Sincer mi-ai cam citit gandurile... | |
|
| |
Uncas Officer
Number of posts : 47 Age : 54 Location : Vicovu de Jos/Suceava Registration date : 2008-04-22
Ingame Character Name: Tembohabe Class: Guardian Race: Cimmerian
| Subject: Re: Ce inseamna S.P.Q.R. si cine suntem (de citit in conditii de plictiseala acuta) Thu May 15, 2008 6:27 am | |
| - kulok wrote:
- ....
Cheers sa nu spui ca unu care sta asa mult la PC pentru jocuri ... e matur .... | |
|
| |
Tex Officer
Number of posts : 178 Age : 43 Location : Bucuresti Registration date : 2008-04-21
Ingame Character Name: Judah Class: Demonologist Race: Stygian
| Subject: Re: Ce inseamna S.P.Q.R. si cine suntem (de citit in conditii de plictiseala acuta) Thu May 15, 2008 8:29 am | |
| - kulok wrote:
- bai eu stiu ca va cunoasteti dar ... putina decenta nu ar strica.
Cheers Vrei sa vorbim cu Dumneavoastra? Ne cunoastem de ani de zile, o sa ne cunoasteti si voi. Nu va mai pripiti cu, concluzii de de genul acesta. Sa critici pe cineva fara sa-l cunosti innainte, este lipsa de maturitate | |
|
| |
kulok Officer
Number of posts : 351 Age : 38 Location : Bucuresti Registration date : 2008-05-13
| Subject: Re: Ce inseamna S.P.Q.R. si cine suntem (de citit in conditii de plictiseala acuta) Thu May 15, 2008 9:29 am | |
| hehe nu am zis ca sunt matur... am 23 de ani si cand am scris postul ala nu eram in intr-o stare foarte buna ) dar dap aveti dreptate sry | |
|
| |
Jdust-1 curios
Number of posts : 54 Age : 42 Location : Bucuresti Registration date : 2008-05-14
Ingame Character Name: Jdust Class: Conqueror Race: Aquilonian
| Subject: Re: Ce inseamna S.P.Q.R. si cine suntem (de citit in conditii de plictiseala acuta) Thu May 15, 2008 10:20 am | |
| Salut sunt si eu un fan al genului am jucat AO o scurta perioada , L2 o buna bucata de timp si apoi GW. Pot sa spun ca din prezentari poze si filme promite f mult jocul si abia astept sa il incep ... si desigur pe server PVP | |
|
| |
Tartaros GM
Number of posts : 287 Age : 54 Location : Suceava Registration date : 2008-04-21
Ingame Character Name: tartaros Class: necromancer Race: stygian
| |
| |
kulok Officer
| Subject: Re: Ce inseamna S.P.Q.R. si cine suntem (de citit in conditii de plictiseala acuta) Sat May 17, 2008 8:46 am | |
| Zile domnnu Jeoooooo .... spume care este? | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Ce inseamna S.P.Q.R. si cine suntem (de citit in conditii de plictiseala acuta) | |
| |
|
| |
| Ce inseamna S.P.Q.R. si cine suntem (de citit in conditii de plictiseala acuta) | |
|