S.P.Q.R.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
S.P.Q.R.

Biggest Age of Conan Romanian Guild - Fury server

HomeHome  Portal S.P.Q.R.Portal S.P.Q.R.  Latest imagesLatest images  SearchSearch  RegisterRegister  Log in  

PVP la greu

Go down 
+6
Tex
Masakan
mihA
Jdust-1
cyuba
kulok
10 posters
AuthorMessage
kulok
Officer
kulok

Number of posts : 351
Registration date : 2008-05-13

Ingame Character
Name: Kulok
Class: Necromancer
Race: Stygian

PVP la greu Empty
PostSubject: PVP la greu   PVP la greu EmptyTue May 20, 2008 8:49 am

Pt mine cel putin ... am lvl 13 si nu pot sa avansez la lvl 15 ca sa-mi continui questul pe timp de noapte.... ma omoara ppl de lvl mai mare in disperare:)) cred ca ma bag si eu la omorat noob ca-mi b.. cevain ei.... aici cred ca stagnesc
Back to top Go down
cyuba
noob
noob

Number of posts : 15
Registration date : 2008-05-17

Ingame Character
Name: Unscared
Class: Guardian
Race: Cimmerian

PVP la greu Empty
PostSubject: Re: PVP la greu   PVP la greu EmptyTue May 20, 2008 9:01 am

mergi la ruine, acolo poti face linistit grind fara sa o iei in freza. aceeasi problema am avut-o si eu. partea proasta e ca acu sunt lvl 17 si pana la 19 tot tre sa ma bag pe insula
Back to top Go down
Jdust-1
curios
curios

Number of posts : 54
Registration date : 2008-05-14

Ingame Character
Name: Jdust
Class: Conqueror
Race: Aquilonian

PVP la greu Empty
PostSubject: Re: PVP la greu   PVP la greu EmptyTue May 20, 2008 9:20 am

nu trebuie neaparat ... eu nu am fost pe insula sa decat in night mode ... dar in rest nu a fost nevoie... am facut lvl in ach. ruins
Back to top Go down
mihA
apprentice
apprentice

Number of posts : 32
Registration date : 2008-04-22

PVP la greu Empty
PostSubject: Re: PVP la greu   PVP la greu EmptyTue May 20, 2008 9:35 am

in plus potzi schimba instantza, undeva sus in dreapta ecranului langa harta este un triunghi cu varful in jos apasa acolo si alega o alta instantza.

Erau la un moment dat 3 care asteptau pe un coridor si omorau tot, am bagat hide si am stat pana au atacat mobi...am omorat magul rapid si am schimbat instantza Laughing .....curajos nu? Rolling Eyes
Back to top Go down
Jdust-1
curios
curios

Number of posts : 54
Registration date : 2008-05-14

Ingame Character
Name: Jdust
Class: Conqueror

PVP la greu Empty
PostSubject: Re: PVP la greu   PVP la greu EmptyTue May 20, 2008 3:31 pm

hahaha ...tare de tot ... keep up the good work ! Eu inca ma chinui abia-s lvl 20 ...si imi fac aia felul prin wild lands am nevoie de o trupa ca nu mai merge asa
Back to top Go down
mihA
apprentice
apprentice

PVP la greu Empty
PostSubject: Re: PVP la greu   PVP la greu EmptyTue May 20, 2008 3:50 pm

Jdust-1 wrote:
hahaha ...tare de tot ... keep up the good work ! Eu inca ma chinui abia-s lvl 20 ...si imi fac aia felul prin wild lands am nevoie de o trupa ca nu mai merge asa

gankingul dupa lvl 20 este un pic mai suportabil...mai ales cand ai clan name deasupra capului 50% din dorintza de mindless kill dispare, plus natural stamina regen ftw... important este sa stii unde este cea mai apropiata apa Very Happy
Back to top Go down
Masakan
curios
curios

Number of posts : 57
Registration date : 2008-05-12

Ingame Character
Name: Masakan
Class: Barbarian

PVP la greu Empty
PostSubject: Re: PVP la greu   PVP la greu EmptyTue May 20, 2008 3:53 pm

mihA wrote:
in plus potzi schimba instantza, undeva sus in dreapta ecranului langa harta este un triunghi cu varful in jos apasa acolo si alega o alta instantza.

Erau la un moment dat 3 care asteptau pe un coridor si omorau tot, am bagat hide si am stat pana au atacat mobi...am omorat magul rapid si am schimbat instantza Laughing .....curajos nu? Rolling Eyes

ce reprezinta schimbarea de instanta?

ps: sry for my noob question Neutral
Back to top Go down
mihA
apprentice
apprentice

PVP la greu Empty
PostSubject: Re: PVP la greu   PVP la greu EmptyTue May 20, 2008 4:02 pm

Masakan wrote:
mihA wrote:

ce reprezinta schimbarea de instanta?

ps: sry for my noob question Neutral

exista mai multe copii ale zonei respective de obicei serverul decide daca sunt prea multe persoane intr-o zona si creaza o copie a respectivei zone in care itzi plaseaza caracterul.

Schimbarea instantzelor are avantaje si dezavantaje, la avantaje sa zicem ca sunt persoane care camp un raid boss, schimbi instantza si acelasi mob poate fi singur singurel gata pt a fi omorat de tine, plus ca potzi scapa de ganking, plus ca potzi face teleport oricand la zona de inceput a instantzei, dezavantaje sunt in party-uri unde trebuie sa ne coordonam totzi sa fim in aceeasi instantza altfel nu avem cum sa ne intalnim, de acea ventrilo este foarte important.
Back to top Go down
Tex
Officer
Tex

Number of posts : 178
Registration date : 2008-04-21

Ingame Character
Name: Judah
Class: Demonologist

PVP la greu Empty
PostSubject: Re: PVP la greu   PVP la greu EmptyTue May 20, 2008 4:13 pm

imagineaza-ti acelasi loc in alta dimensiune Smile
exemplu:

eu aleg sa intru intr-o caverna.
Aleg instanta 1

tu vrei sa intrii in aceeasi caverna dar nu vrei sa te intalnesti cu mine, alegi instanta 2.

Amandoi suntem in aceeasi caverna dar nu ne intalnim. Instante diferite.
Back to top Go down
kulok
Officer
kulok

Ingame Character

PVP la greu Empty
PostSubject: Re: PVP la greu   PVP la greu EmptyTue May 20, 2008 4:39 pm

da am gasit si eu butonul de instanta:)...am 16 acuma...
Back to top Go down
Worden
noob
noob
Worden

Number of posts : 19
Registration date : 2008-05-22

PVP la greu Empty
PostSubject: Re: PVP la greu   PVP la greu EmptyThu May 22, 2008 10:17 am

Salut.

Sincer nu sunt sigur daca o sa am o placere mai mare sa joc pe server PvP mai ales cand ma gandesc sa fac Guardian (specializat pe polearm ce-i drept). Evident ca o sa incerc, macar pentru comunitatea care incepe sa se formeze aici si care pare sa aiba un viitor. Daca nu mi se pare prea frustrant tipul de server o sa fac un application/vorbesc cu cineva pe vent/trimit un tell ca sa primesc si eu un invite.

Inainte sa sariti pe mine cu "pvp rulez" ar mai trebui sa va explic unele lucruri. Am jucat Lineage2 timp de ani de zile dar nu m-a atras PvP-ul niciodata. Nu m-am lasat calcat in picioare dar in nici un caz nu cautam necazuri. Aspectul PvE a fost mult mai placut pentru mine (probabil din cauza asta cele mai multe personaje ale mele au fost tanks). Cand m-am apucat de WoW acu un an, am facut-o pe un server PvE si nu am regretat niciodata. Poate si faptul ca tanks in general nu se descurca in PvP. Am inteles ca in AoC lucrurile sunt putin diferite si cel putin la group PvP un tank e binevenit. Vom vedea

Totusi, cam cat de mult intentionati sa explorati elementul PvE al jocului?
Back to top Go down
ardelos
apprentice
apprentice

Number of posts : 35

PVP la greu Empty
PostSubject: Re: PVP la greu   PVP la greu EmptyThu May 22, 2008 10:28 am

Worden wrote:
Salut.

Sincer nu sunt sigur daca o sa am o placere mai mare sa joc pe server PvP mai ales cand ma gandesc sa fac Guardian (specializat pe polearm ce-i drept). Evident ca o sa incerc, macar pentru comunitatea care incepe sa se formeze aici si care pare sa aiba un viitor. Daca nu mi se pare prea frustrant tipul de server o sa fac un application/vorbesc cu cineva pe vent/trimit un tell ca sa primesc si eu un invite.

Inainte sa sariti pe mine cu "pvp rulez" ar mai trebui sa va explic unele lucruri. Am jucat Lineage2 timp de ani de zile dar nu m-a atras PvP-ul niciodata. Nu m-am lasat calcat in picioare dar in nici un caz nu cautam necazuri. Aspectul PvE a fost mult mai placut pentru mine (probabil din cauza asta cele mai multe personaje ale mele au fost tanks). Cand m-am apucat de WoW acu un an, am facut-o pe un server PvE si nu am regretat niciodata. Poate si faptul ca tanks in general nu se descurca in PvP. Am inteles ca in AoC lucrurile sunt putin diferite si cel putin la group PvP un tank e binevenit. Vom vedea

Totusi, cam cat de mult intentionati sa explorati elementul PvE al jocului?

Pai deocamdata parte de PVP este cam mindless killing si ceva lupte de grup pe zone de resurse sau key location (bossu, quest mobs), pe end game (cand oricum o sa fii plictisit de PVE) PVP o sa fie baza, cam asta este si idea jocului asta. Deci momentan PVE cam 80% din timp.....
Back to top Go down
Uncas
Officer
Uncas

Number of posts : 47

Ingame Character
Name: Tembohabe

PVP la greu Empty
PostSubject: Re: PVP la greu   PVP la greu EmptyThu May 22, 2008 10:38 am

pai sigur ...din PvP nu faci lvl si ajungi la lvl80 la Sf.Asteapta Suspect

a uitam ... mai ales ca nu tre sa treci indiferent prin zonele de PvP ... unii diabia asteapta asta (WARCRY si multi altii) geek
Back to top Go down
Thellesta
curios
curios
Thellesta

Number of posts : 99
Registration date : 2008-05-21

Ingame Character
Name: Dinna
Class: Dark Templar

PVP la greu Empty
PostSubject: Re: PVP la greu   PVP la greu EmptyThu May 22, 2008 10:40 am

eu mai mult o sa ma axez pe pve... dar daca cineva se pune cu mine... nu ma las asa usor omorat.... ori eu ori el moare.... cum zicea o vorba de duh : mai bine plange masa decat mama Very Happy
Back to top Go down
Worden
noob
noob
Worden

PVP la greu Empty
PostSubject: Re: PVP la greu   PVP la greu EmptyThu May 22, 2008 10:40 am

Nu ma deranjeaza PvP in endgame, ma deranjeaza free PvP in toate zonele. Nu poti sa pleci la buda cand ai nevoie ca sare unu pe tine. Nu poti sa-ti vezi de farmat, de boss etc. Normal ca siegeurile ma atrag foarte mult (de altfel e unul din lucrurile care mi-au lipsit in WoW cand am renuntat la Lineage). Dupa cum am zis, om juca si-om vedea. Daca ma tine psihicul, va alegeti cu un gamer dedicat.

Problema intervine daca prietena mea o sa vrea sa se joace (nu e sigura ca vrea sa faca mutarea de la WoW) sigur nu o sa-i placa. Eh, tough.

Last edited by Worden on Thu May 22, 2008 10:44 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
Uncas
Officer
Uncas

Number of posts : 47

Ingame Character
Name: Tembohabe

PVP la greu Empty
PostSubject: Re: PVP la greu   PVP la greu EmptyThu May 22, 2008 10:44 am

fiind server de PvP, normal ca toate zonele unde farmezi sunt zone de PvP.... asa ca multa bafta la PvP
Back to top Go down
Worden
noob
noob
Worden

PVP la greu Empty
PostSubject: Re: PVP la greu   PVP la greu EmptyThu May 22, 2008 10:47 am

@Uncas: Daca tot esti Guardian, te rog explica-mi si mie cum se descurca clasa (in PvP mai degraba)

Si off-topic, este net bun in Vicov? Ca in Gura Humorului de unde sunt eu de fapt, nu prea. Judetu Suceava parca-i uitat de lume si de Dumnezeu.
Back to top Go down
cyuba
noob
noob

Number of posts : 15
Registration date : 2008-05-17

Ingame Character
Name: Unscared

PVP la greu Empty
PostSubject: Re: PVP la greu   PVP la greu EmptyThu May 22, 2008 11:19 am

depinde cu cine te bati. de ex m-a atacat o clasa de melee, nu stiu sincer ce era, in timp ce ma bateam cu un mob (toti fac la fel, ies din hide si dau pe mine). am schimbat repede tinta pe respectivu si am inceput sa ii dau la ficati. in timp ce dadeam in el, mobu o murit (polearm aoe ftw) si am reusit sa il torn si pe el in final. durerea e ca din primul combo care l-a aplicat pe mine mi-a luat cam 30% din viata si am ajuns cu viata la 50% (si mobu a dat ceva in mine) dar cu o potiune mica de health am reusit sa nu mor. mai multe nu pot spune ca am incercat sa fac lvl pana la 20 in zone fara free pvp deoarece aveai questuri in zone cu playeri cu 5-9 lvl peste tine si aia oricum iti dadeau mortu din 2 lovituri. pe forumu oficial am citit ca un guardian a turnat pe un conqueror cu 8+ lvl peste el (banuiesc ca ultimu nu stia sa joace Smile )

din pacate nu am mai reusit sa joc prea mult, dar sunt convins ca sunt altii care pot sa iti spuna ce si cum
Back to top Go down
kulok
Officer
kulok

Ingame Character

PVP la greu Empty
PostSubject: Re: PVP la greu   PVP la greu EmptyFri May 23, 2008 1:02 am

Aseara pana sa pice serverul, cu un minut inainte erau la teleport doua charactere de lvl 37 respectiv 38 si se bateau intre ei si nu castiga nimeni,... asa ca m-am pus pe ei si i-am omorat pe amandoi Smile))

si apoi a picat serverul:(

anyway FTW FFA PVP
Back to top Go down
Sponsored content

PVP la greu Empty
PostSubject: Re: PVP la greu   PVP la greu Empty

Back to top Go down

PVP la greu
Back to top 
Page 1 of 1