Salut: Suntem doi prieteni din timisoara care am decis sa facem reroll pe Fury. Avem Guard si Bs 80 pe Soulstorm. Desi suntem in cel mai puternic guild acolo e plictisitor (nu se fac raiduri deloc, pvp e monoton). Am decis sa facem reroll pentru ca ambii vrem pve (cat de cat, nu ne ferim de pvp, venim chiar cu placere, dar ce-i prea mult strica). `Am rolat PoM si Ranger momentan cu ei planuim sa intram urmand ca la char transfer sa venim si cu caracterele de pe Soulstorm.
Avem 26 ani amandoi, suntem cu joburi asa ca activitatea noastra se rezuma la cateva ore seara in timpul saptamanii, mai mult in weekend. Ca si experienta in MMO, eu sunt raidleader pe beastchat in Anarchy Online, Andrei are cam 2 ani de WoW in spate. Perioada e cam proasta pentru noi, eu ma mut pe alta adresa asa ca dureaza putin pana intram in ritmul normal (RDS tre sa vina sa-mi puna netu intelegeti). Ce sa zic eu ca conteaza e ca amandoi vom fi AoC pentru mult timp, nu avem de gand sa trecem pe alt joc. Sper sa ne vedem ingame cat de curand si numa de bine.