S.P.Q.R.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
S.P.Q.R.

Biggest Age of Conan Romanian Guild - Fury server

HomeHome  Portal S.P.Q.R.Portal S.P.Q.R.  Latest imagesLatest images  SearchSearch  RegisterRegister  Log in  

Pe Tusa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Go down 
+14
Flo13
ardelos
Worden
Ucu
cyuba
Uncas
Rolly
harthor
Thellesta
kulok
BellCross
Tica
nicuss
thor2002ro
18 posters
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4
AuthorMessage
Nasir
noob
noob

Number of posts : 2
Registration date : 2008-05-11

Ingame Character
Name: Fockien
Class: Dark Templar
Race: Aquilonian

Pe Tusa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - Page 4 Empty
PostSubject: Re: Pe Tusa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   Pe Tusa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - Page 4 EmptySat May 24, 2008 1:45 pm

salut, ce sa zic nu am primit inca jocu Sad si am facut precomanda in 10.05, poate vine luna asta, in fine... stie careva cum ramane cu key-codul pentru mount ce se intampla cu el acuma?
Back to top Go down
Flo13
apprentice
apprentice

Number of posts : 48
Registration date : 2008-05-22

Ingame Character
Name: Babacloanta
Class: Herald of Xotli
Race: Stygian

PostSubject: Re: Pe Tusa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   Pe Tusa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - Page 4 EmptyMon May 26, 2008 5:50 pm

Tare faza, dupa ce alerg dupa curier sa imi iau coletul si mai butonez vreo 2 minute sa vad de ce e frozen contul, apare si un mesaj de la un tip cica "Conan, The King" lol! care imi spune ca m-am bucurat de EA dar ca sa-mi procur un nou serial. Very Happy
I-as zice eu vreo doua dar macar sa apuc sa vad jocul.
Scuze pt off topic.
Back to top Go down
Rolly
apprentice
apprentice

Number of posts : 47
Registration date : 2008-05-10

Ingame Character
Name: Rolly
Class: Herald of Xotli
Race: Stygian

PostSubject: Re: Pe Tusa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   Pe Tusa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - Page 4 EmptyMon May 26, 2008 6:23 pm

Nasir wrote:
salut, ce sa zic nu am primit inca jocu Sad si am facut precomanda in 10.05, poate vine luna asta, in fine... stie careva cum ramane cu key-codul pentru mount ce se intampla cu el acuma?

Mountu' il ai dak ai facut preorder (nu stiu daca va considera ca pe un preorder still... sper ca da )
Back to top Go down
cyuba
noob
noob

Number of posts : 15
Registration date : 2008-05-17

Ingame Character
Name: Unscared
Class: Guardian
Race: Cimmerian

PostSubject: Re: Pe Tusa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   Pe Tusa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - Page 4 EmptyTue Jun 03, 2008 3:01 pm

Nasir wrote:

am un prieten in bucuresti care avea aceeasi problema, a facut preorder si nu a primit mail cu codul pt mount. eu i-am trimis formularul de mail care trebuia sa il trimiti la gameshop dupa care a primit codul de mount. teoretic daca ai facut preorder inainte de lansarea jocului ar trebui sa primesti mountul respectiv.

oricum multa bafta
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Pe Tusa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   Pe Tusa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - Page 4 Empty

Back to top Go down

Pe Tusa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Back to top 
Page 4 of 4Go to page : Previous  1, 2, 3, 4