Nasir noob
Number of posts : 2 Age : 40 Location : Cluj-Napoca Registration date : 2008-05-11
Ingame Character Name: Fockien Class: Dark Templar Race: Aquilonian
| Subject: Re: Pe Tusa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sat May 24, 2008 1:45 pm | |
| salut, ce sa zic nu am primit inca jocu si am facut precomanda in 10.05, poate vine luna asta, in fine... stie careva cum ramane cu key-codul pentru mount ce se intampla cu el acuma? | |
|
Flo13 apprentice
Number of posts : 48 Age : 45 Location : XXX Registration date : 2008-05-22
Ingame Character Name: Babacloanta Class: Herald of Xotli Race: Stygian
| Subject: Re: Pe Tusa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mon May 26, 2008 5:50 pm | |
| Tare faza, dupa ce alerg dupa curier sa imi iau coletul si mai butonez vreo 2 minute sa vad de ce e frozen contul, apare si un mesaj de la un tip cica "Conan, The King" care imi spune ca m-am bucurat de EA dar ca sa-mi procur un nou serial. I-as zice eu vreo doua dar macar sa apuc sa vad jocul. Scuze pt off topic. | |
|
Rolly apprentice
Number of posts : 47 Age : 50 Location : Timisoara Registration date : 2008-05-10
Ingame Character Name: Rolly Class: Herald of Xotli Race: Stygian
| Subject: Re: Pe Tusa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mon May 26, 2008 6:23 pm | |
| - Nasir wrote:
- salut, ce sa zic nu am primit inca jocu si am facut precomanda in 10.05, poate vine luna asta, in fine... stie careva cum ramane cu key-codul pentru mount ce se intampla cu el acuma?
Mountu' il ai dak ai facut preorder (nu stiu daca va considera ca pe un preorder still... sper ca da ) | |
|
cyuba noob
Number of posts : 15 Age : 48 Location : Timisoara Registration date : 2008-05-17
Ingame Character Name: Unscared Class: Guardian Race: Cimmerian
| Subject: Re: Pe Tusa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tue Jun 03, 2008 3:01 pm | |
| - Nasir wrote:
- salut, ce sa zic nu am primit inca jocu si am facut precomanda in 10.05, poate vine luna asta, in fine... stie careva cum ramane cu key-codul pentru mount ce se intampla cu el acuma?
am un prieten in bucuresti care avea aceeasi problema, a facut preorder si nu a primit mail cu codul pt mount. eu i-am trimis formularul de mail care trebuia sa il trimiti la gameshop dupa care a primit codul de mount. teoretic daca ai facut preorder inainte de lansarea jocului ar trebui sa primesti mountul respectiv. oricum multa bafta | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: Pe Tusa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
| |
|