| Cati membrii sunt activi ? | |
|
|
Author | Message |
---|
razvanp Officer
Number of posts : 334 Age : 37 Location : bucuresti Registration date : 2008-08-07
Ingame Character Name: Oracolul Class: Priest of Mitra Race: Aquilonian
| Subject: Cati membrii sunt activi ? Mon Sep 29, 2008 2:40 pm | |
| incerc sa fac si eu un poll, cati membrii sunt activi din aceasta guilda, am oraganizat un pvp raid si sper cei care vreti sau cel putin care nu vrei sa dati un notice daca sunteti available sau nu in raid organiser , sa vedem si noi cati suntem defapt activi, nu ? si cati citesc acest forum.. http://www.aoc-spqr.eu/raid/ | |
|
| |
Tartaros GM
Number of posts : 287 Age : 54 Location : Suceava Registration date : 2008-04-21
Ingame Character Name: tartaros Class: necromancer Race: stygian
| Subject: Re: Cati membrii sunt activi ? Mon Sep 29, 2008 2:45 pm | |
| Nu e relevant doar forumul....cred ca sunt playeri ce vor veni si fara sa citeasca aici. | |
|
| |
SilkOne noob
Number of posts : 19 Age : 51 Location : Rm Valcea Registration date : 2008-09-19
Ingame Character Name: Silkone Class: Guardian Race: Cimmerian
| Subject: Re: Cati membrii sunt activi ? Mon Sep 29, 2008 3:53 pm | |
| Interesant, eu si daca as vrea nu a putea veni, noroc ca am gasit ceva jucatori in guilda pe Noapte si Duru, apropiati nivelului meu ca ma plictiseam si plecam! | |
|
| |
razvanp Officer
Number of posts : 334 Age : 37 Location : bucuresti Registration date : 2008-08-07
| Subject: Re: Cati membrii sunt activi ? Mon Sep 29, 2008 3:55 pm | |
| - SilkOne wrote:
- Interesant, eu si daca as vrea nu a putea veni, noroc ca am gasit ceva jucatori in guilda pe Noapte si Duru, apropiati nivelului meu ca ma plictiseam si plecam!
la tine jocul abia incepe la lvl 80 asa ca nu ai din ce cauza sa te plictisesti, ce faci tu acum , e mai putin relevant decat level-ul conteaza , fun-ul o sa vezi dupa ca o sa inceapa ... in conditiile necesare binenteles | |
|
| |
razvanp Officer
| Subject: Re: Cati membrii sunt activi ? Tue Sep 30, 2008 1:23 pm | |
| | |
|
| |
Tartaros GM
Number of posts : 287 Age : 54 Location : Suceava Registration date : 2008-04-21
Ingame Character Name: tartaros Class: necromancer Race: stygian
| Subject: Re: Cati membrii sunt activi ? Tue Sep 30, 2008 3:25 pm | |
| Si cum dracu se confirma participarea? | |
|
| |
razvanp Officer
| Subject: Re: Cati membrii sunt activi ? Tue Sep 30, 2008 3:27 pm | |
| pei dai acolo apply la participare pe data in care este organizat si ar trebuii sa iti ceara in ce grup vrei sa intrii DPS / Healer sau Common ( in raid-ul respectiv ) , pe scurt dai pe calendar si aplici | |
|
| |
Nebiru Expert
Number of posts : 246 Age : 35 Location : Bucuresti Registration date : 2008-06-04
Ingame Character Name: Nebiru Class: Necromancer Race: Stygian
| Subject: Re: Cati membrii sunt activi ? Tue Sep 30, 2008 3:37 pm | |
| | |
|
| |
razvanp Officer
| Subject: Re: Cati membrii sunt activi ? Tue Sep 30, 2008 3:47 pm | |
| Mic tutorial + explicatie : PHPRaider este pur si simplu o metoda usoara de organizare a Radurilor PVP / Siege / PvE / Leveling etc . Motive : - poate lumea nu are chef de postare pe forum sau de a citi prea multe detalii despre un raid - poate organizatorul nu poate vedea exct ce caractere s-au inscris pe forum/ cati oameni si numele ingame pentru invitatii - phpraider specifica exact ora invitatie in party / ora inceperii / cati oameni / caracterele respective / raid-ul propriuzis / cerinta de lvl / timpul exact pana la inceperea raid-ului - disponibilitatea jucatorilor inscrisi - disponibilitatea fiecarui jucator se poate seta ca disponibil sau nu PS : Da Rassa sunt un baiat de zahar stim cu totii , iar restu de jucatori sper ca vor accepta pentru aceasta optiune , BSB-ul si eu vor folosi PHPRaider-ul nostru Acces pentru Events/Raids vor avea toti ofiterii guildelor putand organiza pentru o singura guilda sau pentru guilda comune raid-uri ! V-am pupat pe portofel ! | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Cati membrii sunt activi ? | |
| |
|
| |
| Cati membrii sunt activi ? | |
|