razvanp Officer
Number of posts : 334 Age : 37 Location : bucuresti Registration date : 2008-08-07
Ingame Character Name: Oracolul Class: Priest of Mitra Race: Aquilonian
| Subject: Weekly Donation List - Mon Sep 15, 2008 11:56 am | |
| Saptamana 3 ( 05 - 12 Septembrie )
Urmatoarele donatii :
Resurese
Geanina 2807 Scarba 400 Bethrazel 1200 Anahsunamund 400 Oracolul 300 Niraco 100 Roirrawcro 23 Zettesse 142 Zamolxes 400
Platitorii de Taxe :
Scarba Bethrazel Oracolul Kulok Rassa Nebiru Bladeus Nihilum Despisedicon Roirrawcro Zettesse Niraco Zamolxes Greybeard Tartaros
In fiecare saptamana va aparea lista cu cei care au donat. | |
|
kulok Officer
Number of posts : 351 Age : 38 Location : Bucuresti Registration date : 2008-05-13
Ingame Character Name: Kulok Class: Necromancer Race: Stygian
| Subject: Re: Weekly Donation List - Mon Sep 15, 2008 12:27 pm | |
| Eu zic sa facem urmatorul lucru:
Sa ii pedepsim pe cei care nu dau donatii/taxa - li se permite sa vina in raid dar nu dau need decat cand ultimul din raid are obiectul respectiv si nimanui nu'i mai trebuie decat lui! Daca refuza sa nu vina la raid si este online atunci kick him out! Trebuie sa fie putin balansat si sa fie corect pt toti. Momentan nu se poate implementa sistemul de DKB pt ca facem raid si cu alte guilde.
E foarte important sa se ia masuri pentru ca altfel va zic soto ca ies discutii (eu am dat, ala nu a dat si a luat inaintea mea nu stiu ce sabie de la dragon! si se oftica si quit SPQR un membru care isi platea datoriile). Prefer sa dau pe celalalt out si sa pastram oamenii care intradevar stiu ce e ala team work.
Cheers | |
|
Tartaros GM
Number of posts : 287 Age : 54 Location : Suceava Registration date : 2008-04-21
Ingame Character Name: tartaros Class: necromancer Race: stygian
| Subject: Re: Weekly Donation List - Mon Sep 15, 2008 12:33 pm | |
| - kulok wrote:
- Eu zic sa facem urmatorul lucru:
Sa ii pedepsim pe cei care nu dau donatii/taxa - li se permite sa vina in raid dar nu dau need decat cand ultimul din raid are obiectul respectiv si nimanui nu'i mai trebuie decat lui! Daca refuza sa nu vina la raid si este online atunci kick him out! Trebuie sa fie putin balansat si sa fie corect pt toti. Momentan nu se poate implementa sistemul de DKB pt ca facem raid si cu alte guilde.
E foarte important sa se ia masuri pentru ca altfel va zic soto ca ies discutii (eu am dat, ala nu a dat si a luat inaintea mea nu stiu ce sabie de la dragon! si se oftica si quit SPQR un membru care isi platea datoriile). Prefer sa dau pe celalalt out si sa pastram oamenii care intradevar stiu ce e ala team work.
Cheers Pentru S.P.Q.R. e regula clara .... da need primul cel care e mai activ dion punct de vedere al guildei. Apoi urmatorul si tot asa .... jucatorii casual nu au prioritate ... decat dupa ce cei activi au itemele respective. Chiar daca fracem raid cu alte guilde...noi ne respectam regula interna. | |
|
kulok Officer
Number of posts : 351 Age : 38 Location : Bucuresti Registration date : 2008-05-13
Ingame Character Name: Kulok Class: Necromancer Race: Stygian
| Subject: Re: Weekly Donation List - Mon Sep 15, 2008 12:35 pm | |
| - Tartaros wrote:
- kulok wrote:
- Eu zic sa facem urmatorul lucru:
Cheers Pentru S.P.Q.R. e regula clara .... da need primul cel care e mai activ dion punct de vedere al guildei. Apoi urmatorul si tot asa .... jucatorii casual nu au prioritate ... decat dupa ce cei activi au itemele respective. Chiar daca fracem raid cu alte guilde...noi ne respectam regula interna. Bun asta am vrut sa aud, si sa fie citita de catre toti | |
|
razvanp Officer
Number of posts : 334 Age : 37 Location : bucuresti Registration date : 2008-08-07
Ingame Character Name: Oracolul Class: Priest of Mitra Race: Aquilonian
| Subject: Re: Weekly Donation List - Sat Sep 20, 2008 1:09 am | |
| Saptamana 4 ( 12 - 19 Septembrie )
Urmatoarele donatii :
Resurese
Tartaros 1500 Anahsunamun 500 Kulok 761 Monco 200 Zamolxes 1000 Blestem 700 Revulsion 300 Greybeard 300 Jdust 200 Oracolul 300 Saidur 55 Rassa 621 Nebiru 200 Despisedicon 500
Platitorii de Taxe :
Tartaros Anahsunamun Kulok Zamolxes Blestem Oracolul Greybeard Bladeus Excess Rassa Abulurd Nebiru Despisedicon Meniaz Marcu Valc | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: Weekly Donation List - | |
| |
|