| Vent pentru raiduri Circle of Nine | |
|
|
Author | Message |
---|
razvanp Officer
Number of posts : 334 Age : 37 Location : bucuresti Registration date : 2008-08-07
Ingame Character Name: Oracolul Class: Priest of Mitra Race: Aquilonian
| Subject: Vent pentru raiduri Circle of Nine Sun Sep 14, 2008 8:33 pm | |
| Vent 3 - Circle of Nine
ip v44.darkstarllc.com port : 27355 pass : intrebati pe guild
pass canal : intrebati pe guild
orice raid cu circle of nine daca nu sunteti pe vent 3 , imi pare rau nu puteti veni.
multumesc
Last edited by razvanp on Mon Sep 15, 2008 11:30 pm; edited 1 time in total | |
|
| |
Anah noob
Number of posts : 7 Age : 43 Location : Bucuresti Registration date : 2008-07-19
| Subject: Re: Vent pentru raiduri Circle of Nine Sun Sep 14, 2008 8:51 pm | |
| Imi pare rau ca nu pot intra...da sper sa-l "kilariti" pe Vistrix...! P.S.:ARE DROP BUN:) P.S.: INCERCATI sa nu dati 1:P | |
|
| |
kulok Officer
Number of posts : 351 Age : 38 Location : Bucuresti Registration date : 2008-05-13
Ingame Character Name: Kulok Class: Necromancer Race: Stygian
| Subject: Re: Vent pentru raiduri Circle of Nine Sun Sep 14, 2008 10:20 pm | |
| Anah u ai luat 2 obiecte de la yak deci ce rost mai are sa intri? | |
|
| |
Anah noob
Number of posts : 7 Age : 43 Location : Bucuresti Registration date : 2008-07-19
| Subject: Re: Vent pentru raiduri Circle of Nine Sun Sep 14, 2008 10:35 pm | |
| Ma kulok nu asta e ideea.... Si nu inteleg tonul tau..ca sa zic asa...!!! In concluzie, dupa cum ai pus tu intrebarea..inseamna ca nu mai are rost nici sa jucam dupa ce fiecare se imbraca ..k-lumea. Daca am luat eu 2 iteme o data inseamna ca nu mai merg niciodata la Yakmar ..de exemplu. Merg si pentru grup mai..nu doar pentru interesul meu propriu. Jocul asta are farmec daca il joci in grup, sau ma insel eu? In fine ..in final iti urez sa iti pice si tie azi 2 iteme epice (si numai tie), iar in situatia aceasta eu m-as bucura doar ..nu te-as intreba ce rost mai are sa faci raid!!!!!!!!! | |
|
| |
Anah noob
| Subject: Re: Vent pentru raiduri Circle of Nine Sun Sep 14, 2008 10:54 pm | |
| P.S.: N-am intrat la ora de raid caci de astazi acum ne-am cam inmultit pe aici prin casa. Noul locatar are doar 4 zile, e voinic si brunet ca tacsu'! | |
|
| |
razvanp Officer
Number of posts : 334 Age : 37 Location : bucuresti Registration date : 2008-08-07
Ingame Character Name: Oracolul Class: Priest of Mitra Race: Aquilonian
| Subject: Re: Vent pentru raiduri Circle of Nine Sun Sep 14, 2008 11:05 pm | |
| smecher ............. | |
|
| |
kulok Officer
Number of posts : 351 Age : 38 Location : Bucuresti Registration date : 2008-05-13
| Subject: Re: Vent pentru raiduri Circle of Nine Sun Sep 14, 2008 11:10 pm | |
| Ai inteles total gresit, daca ai luat doua iteme lasi loc in party si pentru alt player, ca sa ia si el unu doua dupa cum are noroc. Asta nu ai inteles:) de exemplu cum a fost in seara asta erau mai multi de 24 si uni aveau items si au plecat sa intre altu care nu avea.
Alta intentie nu am avut....
Oare de ce daca suntem ofiterii vedeti lucrurile doar dintr'un singur unghii?
Cheers | |
|
| |
Anah noob
| Subject: Re: Vent pentru raiduri Circle of Nine Mon Sep 15, 2008 12:07 am | |
| Ma pai mai bine ziceai asa frate de la inceput...ptr ca iti dadeam dreptate... si e normal sa fie asa.... Sa nu intelegi nici tu m-am suparat... caci nu e asa deloc.... Sa ne auzim numai de bine...Ciau! | |
|
| |
kulok Officer
| |
| |
Nebiru Expert
Number of posts : 246 Age : 35 Location : Bucuresti Registration date : 2008-06-04
Ingame Character Name: Nebiru Class: Necromancer Race: Stygian
| Subject: Re: Vent pentru raiduri Circle of Nine Mon Sep 15, 2008 3:24 am | |
| OMFG u freaking .... Don't touch each other anymore !!!! | |
|
| |
kulok Officer
| Subject: Re: Vent pentru raiduri Circle of Nine Tue Sep 16, 2008 10:36 am | |
| | |
|
| |
Tartaros GM
Number of posts : 287 Age : 54 Location : Suceava Registration date : 2008-04-21
Ingame Character Name: tartaros Class: necromancer Race: stygian
| Subject: Re: Vent pentru raiduri Circle of Nine Tue Sep 16, 2008 11:54 am | |
| - Anah wrote:
- P.S.: N-am intrat la ora de raid caci de astazi acum ne-am cam inmultit pe aici prin casa.
Noul locatar are doar 4 zile, e voinic si brunet ca tacsu'! Sa-ti traiasca ... si iti doresc sa stii sa gusti momentele alaturi de pitic. Sentimentul e super . culmea .... io mi-am dat seama abia la al 2 lea cand erm un pic mai matur | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Vent pentru raiduri Circle of Nine | |
| |
|
| |
| Vent pentru raiduri Circle of Nine | |
|