| elena eu l'am la ignore in game | |
|
+5Majester razvanp MONCO niraco79 kulok 9 posters |
Author | Message |
---|
kulok Officer
Number of posts : 351 Age : 38 Location : Bucuresti Registration date : 2008-05-13
Ingame Character Name: Kulok Class: Necromancer Race: Stygian
| Subject: elena eu l'am la ignore in game Sun Sep 14, 2008 8:11 pm | |
| [Breakrule]: ce faceti mah franzelele faceti Yakhmar ca v-am invatat eu explotitul dupa care ma banati la voi pe forum [Breakrule]: ce ratati puteti fi To [Breakrule]: ce ne'ai invatat u mah? [Breakrule]: explotul la Y ca doar nu il stiti de la buna To [Breakrule]: ai tinut cu dinti de el ... credeai ca esti singurul care stie? To [Breakrule]: ei de la tine nu il stim [Breakrule]: ce vorbesti mah [Breakrule]: ce eu i-am dus prima data si le-am spus la vreo 6-7 To [Breakrule]: cui i'ai spus u mah? To [Breakrule]: ce vb mah ? [Breakrule]: betharezel. oracolul , geanina etc To [Breakrule]: stii ceva? ma faci ratat hai gata ai ignore in jocul asta To [Breakrule]: ceau | |
|
| |
niraco79 curios
Number of posts : 94 Age : 45 Location : Fury Registration date : 2008-05-29
Ingame Character Name: Niraco Class: Assasin Race: Aquilonian
| Subject: Re: elena eu l'am la ignore in game Sun Sep 14, 2008 10:09 pm | |
| rofl drama ..bv kulok...cine se lua de mine cand am zis de elena?? | |
|
| |
kulok Officer
Number of posts : 351 Age : 38 Location : Bucuresti Registration date : 2008-05-13
| Subject: Re: elena eu l'am la ignore in game Sun Sep 14, 2008 10:18 pm | |
| vb in game .. | |
|
| |
MONCO Dentist
Number of posts : 114 Age : 45 Location : vaslui Registration date : 2008-06-02
Ingame Character Name: MONCO Class: SALBATIC Race: CAUCAZIAN
| Subject: Re: elena eu l'am la ignore in game Mon Sep 15, 2008 9:34 am | |
| Pacat de circul asta ieftin | |
|
| |
razvanp Officer
Number of posts : 334 Age : 37 Location : bucuresti Registration date : 2008-08-07
Ingame Character Name: Oracolul Class: Priest of Mitra Race: Aquilonian
| Subject: Re: elena eu l'am la ignore in game Mon Sep 15, 2008 10:01 am | |
| trebuia sa ii explice cineva ca nu avea nici-o legatura yahkmar cu banul lui pe forum, inteleg de ce s-ar fi atacat in acest context | |
|
| |
Majester Officer
Number of posts : 117 Age : 44 Location : Bucuresti Registration date : 2008-05-31
Ingame Character Name: Bulanje Class: Elevu Barbarului BETIV Race: Cimmerian
| Subject: Re: elena eu l'am la ignore in game Mon Sep 15, 2008 10:18 am | |
| Elena isi are meritul ca ne-a aratat ca e posibil de facut si ne-a dat o speranta ca sa zic asa dar meritul ca stim cum sa il facem il are Oracolu. Elena ne-a invatat chestii si ne-a demonstrat ca e posibil sa faci bossi ....si din acest punct are tot respectu meu ...dar ar treb sa fie un pic mai cumpatat cand vb de guilda SPQR. Sincer suntem oameni invatam de la alti si transimitem la alti ...e o metamorfoza prin care a trecut si el trecm si noi si or sa treaca si alti ....si sincer daca despre un lucru stiu 2 pers insemana ca stie toata lumea ....astea sunt reguille pe care nu le facem noi ci doar le urmam fie ca aceptati sau nu | |
|
| |
Nebiru Expert
Number of posts : 246 Age : 35 Location : Bucuresti Registration date : 2008-06-04
Ingame Character Name: Nebiru Class: Necromancer Race: Stygian
| Subject: Re: elena eu l'am la ignore in game Mon Sep 15, 2008 12:42 pm | |
| - Majester wrote:
- Elena isi are meritul ca ne-a aratat ca e posibil de facut si ne-a dat o speranta ca sa zic asa dar meritul ca stim cum sa il facem il are Oracolu. Elena ne-a invatat chestii si ne-a demonstrat ca e posibil sa faci bossi ....si din acest punct are tot respectu meu ...dar ar treb sa fie un pic mai cumpatat cand vb de guilda SPQR. Sincer suntem oameni invatam de la alti si transimitem la alti ...e o metamorfoza prin care a trecut si el trecm si noi si or sa treaca si alti ....si sincer daca despre un lucru stiu 2 pers insemana ca stie toata lumea ....astea sunt reguille pe care nu le facem noi ci doar le urmam fie ca aceptati sau nu
Bine punctat cu "ciclul vietii" ! | |
|
| |
Tartaros GM
Number of posts : 287 Age : 54 Location : Suceava Registration date : 2008-04-21
Ingame Character Name: tartaros Class: necromancer Race: stygian
| Subject: Re: elena eu l'am la ignore in game Mon Sep 15, 2008 12:48 pm | |
| Banul lui aici e pt ca aici nu au ce cauta cei ce nu sunt in S.P.Q.R. .... a fost dercizia mea sa ii banez pe toti care au plecat. Cand vor avea statutul de membri ... vor fi primiti inapoi fara nici o problema.Elena oricum a refuzat sa ne spuna cum se reseteaza aceea instanta , nu inteleg d c totusi pt ca mai mult de 2 iteme nu poate lua nimeni si nimeni nu ia de la altu , deci total INUTIL. De fapt a mai scapat el informatii dar niciodata complete ... oricum nu avem nimic cu nimeni , trebuie sa se inteleaga ca aici e comunitatea S.P.Q.R. , vor in ea....sa faca o cerere de aplicare la guilda. | |
|
| |
razvanp Officer
Number of posts : 334 Age : 37 Location : bucuresti Registration date : 2008-08-07
Ingame Character Name: Oracolul Class: Priest of Mitra Race: Aquilonian
| Subject: Re: elena eu l'am la ignore in game Mon Sep 15, 2008 8:58 pm | |
| si povestea continua dupa o lupta C9 & SPQR vs MEH [Breakrule]: ce faceti mah ratatilor ? [Breakrule]: o luati in brate To [Breakrule]: viata e greu [Breakrule]: numa noobi se bat in fata instantei [Breakrule]: 2 guilde de noobi [Breakrule]: Cyrcle si SPQR To [Breakrule]: multumesc [Breakrule]: MEH nu avea treaba cu voi To [Breakrule]: imi pare rau ca te oftici pentru un joc , in fine , eu ma distrez To [Breakrule]: nu stiu nu eram cand a inceput lupta [Breakrule]: si eu m-am distrat ca am facut pipi pe voi To [Breakrule]: "cred" | |
|
| |
Tartaros GM
Number of posts : 287 Age : 54 Location : Suceava Registration date : 2008-04-21
Ingame Character Name: tartaros Class: necromancer Race: stygian
| Subject: Re: elena eu l'am la ignore in game Mon Sep 15, 2008 9:31 pm | |
| Hmmmm .....urat ca ne cam face pe toti ratati .... asta e romanul nene .... moare de grija altuia ... ca sa nu spun ceva urat ... azi is in good mode. | |
|
| |
kulok Officer
| Subject: Re: elena eu l'am la ignore in game Mon Sep 15, 2008 10:18 pm | |
| | |
|
| |
despisedicon(blackcloud) Expert
Number of posts : 245 Age : 42 Location : buzau Registration date : 2008-06-22
Ingame Character Name: despised icon Class: Race: barbarian
| Subject: Re: elena eu l'am la ignore in game Mon Sep 15, 2008 11:06 pm | |
| hai sa nui mai bagam in seama !! | |
|
| |
Tex Officer
Number of posts : 178 Age : 43 Location : Bucuresti Registration date : 2008-04-21
Ingame Character Name: Judah Class: Demonologist Race: Stygian
| Subject: Re: elena eu l'am la ignore in game Tue Sep 16, 2008 8:13 am | |
| Bai.. dar parca nu era asa? Cred ca-s simptome de too much online game. | |
|
| |
despisedicon(blackcloud) Expert
Number of posts : 245 Age : 42 Location : buzau Registration date : 2008-06-22
Ingame Character Name: despised icon Class: Race: barbarian
| Subject: Re: elena eu l'am la ignore in game Tue Sep 16, 2008 8:48 am | |
| imi pare rau ca nu am facut screenshot cand ma Atacat WICKED ....sa vezi acolo prostie !! | |
|
| |
MONCO Dentist
Number of posts : 114 Age : 45 Location : vaslui Registration date : 2008-06-02
Ingame Character Name: MONCO Class: SALBATIC Race: CAUCAZIAN
| Subject: Re: elena eu l'am la ignore in game Tue Sep 16, 2008 9:06 am | |
| Mare caracter elena asta nu am ce zice | |
|
| |
Majester Officer
Number of posts : 117 Age : 44 Location : Bucuresti Registration date : 2008-05-31
Ingame Character Name: Bulanje Class: Elevu Barbarului BETIV Race: Cimmerian
| Subject: Re: elena eu l'am la ignore in game Tue Sep 16, 2008 9:43 am | |
| Imi pare rau ca Elena vb asa de noi dar asta e ....cel putin daca vb asa inseamna ca i-am ofticat pe aia de la MEH....faza e ca in a 2-a parte nu prea am fost toti sincronizati cum treb. Si acum sincer ...daca nu erau astia de la MEH nu am mai fi simtit ca suntem pe pvp server ....deci e decizia noastra ca jucam aici indiferent de tabere. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: elena eu l'am la ignore in game | |
| |
|
| |
| elena eu l'am la ignore in game | |
|