VA ROG SA CITITI CU MARE ATENTIE ACEST THRED.
Daca credeti ca in alte guilzi o sa gasiti ceva mai bun decat ce este aici sunteti invitatii mei sa o faceti ...dar daca vreti sa
ramaneti in S.P.Q.R. mai jos veti gasi cu ce va veti confrunta in aceasta guilda.
Nu stau sa mai fac introducere bla bla ...ca nu e poriect de diploma, si nici nu fac marketing, aici avem novie de fapte asa ca
trec direct la subiect.
TELUL GUILDEI
- este sa faca o guilda de romani si sa o ridice printre primele guilzi de pe server. Pt. ca varsta de recrutare era +22 guilda
nu prea avea sanse deoarece acestia sunt 95% cazual players ( motivele se cunosc: familie, copi ...nevasta
...amanta, catel,
concediu si ++1 motive).
- va rog sa luati in considerare faptul ca in Aoc momentan nu exicsta o guilda % de aceeasi nationalitate iar ceeace facem noi
este inceputul unei premiere. Premiera o sa fie daca guilda noastra reusim sa o facem cunoscuta si respectata pe furry.
SOLUTII PT ATINGERA TELULI
- ca sa ne facem respectati si cunoscuti ne treb urmatoarele caracteristici pe care incerc sa le iau intr-o ordine accesibila
si pe care o putem urma: oras T3, intre timp albastre t2 +epice t1 dupa care full gear t2 si t3 cand s-o implementa +ce o sa apara
pe parcurs: neveste virtuale, haremuri...dar astea le discutam atunci.
- pt. ca in aoc momentan nu prea sunt player nici la noi in guilda nu prea sunt romani dar pt. ca jocul are potential eu
continui sa joc si sincer din acest motiv jucati si voi. Din nefericire pt ca nu se stia clar trendul acestei guilde au rulat
destui playeri valorosi lvl 80 si din cauza acestei confuzii eu cred ca guilda noastra a cam stacnat pe planul erarhic in ceeace
priveste caracteristicile de mai sus mentionate.
- trebuie tras cat mai tare ca sa terminam odata orasul T3.{sa nu uitati si de ziduri}
- trebuiesc organizate cat mai des raiduri de onix si keshata epic la ore oarecum mai accesibile.
- ne trebuie cativa diplomati care sa se ocupe cu organizarea de diferite evenimente cu alte guilzi din joc pe diferite planuri
si anume: raiduri pve, pvp, si in curand sigeuri, + ca poate va gasiti o iubita sau un iubit pe acolo sau cine stie ...un pet
.
OBLIGATIILE MEMBRILOR PT. ATINGEREA TELULUI
- indiferent de lvl toti cei care pot sa adune Bazalt, Duskmetal, Oak sunt obligati sa o faca imediat ce ating lvl care le
permite sa faca acest lucru.
- membri indiferent de rangul guildei, religie, sex, stare civila, varsta, etc. si care joaca in jur de 3,5 ore pe zi sunt
obligati sa adune pe saptamana minim :400bazalt, 400duskmetal, 400oak, 200gold. Va rog sa nu omoteti faptu ca am zis MINIM si nu
Maxim...sper ca realizati diferenta.
- sa foloseasca ventrilo indiferent de lvl.
EXCEPTII.
- cei care dinpacate nu poat juca 3-4 ore pe zi sau nu pot juca decat in anumite zile pot aduce resurse in functie de bunul lor
simt. Le propun acestora ca in cazul in care nu fac vreun raid sa se duca sa mineze si sa nu stea la pvp.
- mai sunt uni care se logeaza aoc la misto si intra la anumite ore exact la raid sau eu stiu la un anumit eveniment dupa ce
vine din wow sau din alt joc sau dupa ce a fost si a tras de timp la plimbare cu catelu 2 ore sa isi marcheze teritoriu in parc,
si incep sa isi dea cu pareea despre tactica de la un boss sau descopera el roata in pvp. Acest gen de playeri vor fi donati
MEH-ului
ALTE MENTIUNI
- nu va mai faceti alturi din diferite motive cum ar fi: ca treb la guilda tank, ba pom, ba necro, ba ca e timpu meu liber si
fac ce vreau....(in timpu tau liber te duci si minezi cu mainu nu cresti alturi ...sau le cresti dupa ce ti-ai facut norma minima
de resurse...da daca te gandesti la telul nostru iti zic eu ca nu o sa mai iti cresti 100 chauri pt ca un player de mmo stie ca
daca ai 4 charuri nici unu nu e bine imbracat si pe nici unu nu sti sa il joci perfect decat poate dupa 3 ani de jucat acel joc).
Jucati ce char va place si ramaneti cu ala indiferent de clasa altfel patiti ca Tembohabe care ia dezamagit pe toti care se bazau
pe el.Troianu si=a facut guardian si nu prea mai joaca....plus alte exemple nu stau sa va mai dau. Exeptie poate face BMBONEL care
cred ca ii place pe guadian.
CONCLUZII:
Cui nu ii convine aceste reguli va fi dati afara fara nici o ezitare....si veti fi asteptati acolo unde alearga catei
cushoaorma in cuada si cu pizza si cu ce mai vreti voi si nici nu ne mai incurcati pe noi.
Cine vrea sa ramana in guilda asta da nu vrea sa urmeze el regulile pe care eu le-am impus sa demonstreze ca si-a adus aportul
si interesul mai mult ca mine are tot dreptul din partea mea sa faca el alte reguli de a ajunge la telul nostru comun.
ALTE MENTIUNI IMPORTANTE
- nu avem novoie de ofticangii la noi in guilda pt ca asa cum ii critica pe alti asa ne pot critica si pe noi si anume: cand
jucatorii vor parasi guilda nu vreau sa aud faze ca o sa il gankez ba ca e las ba ca nu stiu ce...pt ca astea nu ne fac decat noua
rau. Cu cei care pleaca treb sa tinem in continuare legatura; cel mai bun exemplu e Elena.
- mai sunt multe chesti de discutat dar momentan ce am discutat mai sus e mult mai important.
PUNCTUL PE I
- incepand de azi in urmatoarele 3 zile toti cei care vor intra in joc li se va aduce la cunostinta de aceste reguli si in 3-4
zile vor ramane cei care au acelasi scop cu SPQR.
- playeri cu o incactivitate de 20 zile ar treb dati afara din gulda;
- nu uitati ca la un moment dat o sa terminam orasul asta si atunci o sa fim si noi mai linistiti
, si o sa va puteti face
cate alturi vreti
)...asta daca mai vreti.
NU AM NEVOIE DE COMENTARI INUTILE ...DACA NU CORESPUNZI CERINTELOR de mai sus, ne urezi si tu bafta inainte sa pleci si dute
unde vrei.Binenteles mi-ar face mare placere daca ai vrea sa tinem legatura in continuare dar PLZ lasane sa ne facem treaba cum
stim chiar daca o facem mai greu singuri. Decat sa ma rog de unu si de altu sa adune cate 200 resurse mai bine adun eu 500 singur
si gata.
Nu uitati ca de obicei un leader conduce in functie de felul lui de a fi si anume el poate fi mai temperamental, mai
vulcanic, mai molau ....plm cum e fiecare ....daca vrei sa faci reguli in SPQR implicate mai mult ca mine si atunci te vom asculta
pe tine si o sa adunam cate 400 resurse pe saptaman cu totu asa cum vrei tu, nu o sa terminam nicodata orasu...si o sa avem de
unde sa alegem cu ce char sa jucam ca de..avem vre-o 5 charuri 80 pe acc.