| RP-PVP or PVP? | |
|
|
Author | Message |
---|
mihA apprentice
Number of posts : 32 Age : 46 Location : london Registration date : 2008-04-22
| Subject: RP-PVP or PVP? Fri May 16, 2008 12:51 pm | |
| Stiu ca s-a anuntzat serveul deci prea multe nu se mai pot face, insa nu sunt convins ca vreau sa intru pe FFA PVP. Joc AOC beta de mult timp si pot spune ca asa cum este jocul acum este parca creat special pt ganking. Acum avand timp limitat pentru joc nu imi pot permite sa intru in joc si sa zicem din 2 ore, o ora si 50 min sa fac tomb runs. Sunt de acord ca PVP este foarte important "on the long run" si de aceea cred ca pentru mine un RP-PVP este mai indicat. Apropo ce spunetzi de 10 personaje angajate Blizzard full time pt ganking in AOC?? !! | |
|
| |
Masakan curios
Number of posts : 57 Age : 43 Location : Timisoara Registration date : 2008-05-12
Ingame Character Name: Masakan Class: Barbarian Race: Aquilonian
| Subject: Re: RP-PVP or PVP? Fri May 16, 2008 1:32 pm | |
| | |
|
| |
Kronus GM
Number of posts : 100 Age : 43 Location : Bucuresti Registration date : 2008-04-21
Ingame Character Name: Iskander Class: Bear Shaman Race: Cimmerian
| Subject: Re: RP-PVP or PVP? Fri May 16, 2008 2:20 pm | |
| Cosmin, noi am dat sfoara in tara ca sa facem o guilda mare tocmai pentru ca lumea sa poata creste impreuna pe un server de PVP fara probleme. Toata lumea o ia de la 0 si putem creste in grupuri fapt ce rezolva in mare parte problema gankului. Acum eu nu pot sa zic pe ce server sa jucati dar noi de la inceput am discutat de FFA PVP. Adica ma enerveaza ideea sa ma calce unu pe nervi langa mine si sa nu pot face nimic. De asta au venit toti oamenii aici. E cam aiurea cu o zi inainte de lansare sa ne apucam de schimbat anumite lucruri. | |
|
| |
BellCross noob
Number of posts : 24 Age : 37 Location : Bucuresti Registration date : 2008-05-10
Ingame Character Name: BellCross Class: Assasin Race: 0727842948
| Subject: Re: RP-PVP or PVP? Fri May 16, 2008 3:27 pm | |
| Stii care o sa fie idea ca toata lumea o sa fuga dupa lvl si astia care o sa intre de pe 23 nu o sa aiba ce face... Din pacate eu fac parte din categoria aia..... NU zic sa nu intram pe servar de pvp dar o sa vedeti ca am dreptate. | |
|
| |
Kronus GM
Number of posts : 100 Age : 43 Location : Bucuresti Registration date : 2008-04-21
Ingame Character Name: Iskander Class: Bear Shaman Race: Cimmerian
| Subject: Re: RP-PVP or PVP? Fri May 16, 2008 3:32 pm | |
| O sa fie lume care sa intre de pe 23, nu cred ca o sa fie probleme. Eu personal daca cineva are nevoie de ajutor o sa-l ajut chiar daca o sa am un numar de lvle peste el ca de aia suntem guilda. Eu zic intai sa vedem ce se intampla si mai vorbim dupa aia. | |
|
| |
Masakan curios
Number of posts : 57 Age : 43 Location : Timisoara Registration date : 2008-05-12
Ingame Character Name: Masakan Class: Barbarian Race: Aquilonian
| Subject: Re: RP-PVP or PVP? Fri May 16, 2008 4:17 pm | |
| tocmai cei care vor incepe pe 23 ii vor avea pe cei care au inceput in 17 in spate(in caz de probleme) ps: nu va fie frica...o sa fie fun...asta e scopul jocului | |
|
| |
Rolly apprentice
Number of posts : 47 Age : 50 Location : Timisoara Registration date : 2008-05-10
Ingame Character Name: Rolly Class: Herald of Xotli Race: Stygian
| Subject: Re: RP-PVP or PVP? Fri May 16, 2008 5:17 pm | |
| PeeVeePeee! Si nu, chiar daca e cool si RP (ma gindesc la lipsa de smack talk in local... EVE ftw ) normal PvP e mai bine. De altfel, e deja decis | |
|
| |
Slicker noob
Number of posts : 20 Age : 45 Location : Iasi Registration date : 2008-04-21
Ingame Character Name: Derbedeutza Class: Assasin Race: Aquilonian
| Subject: Re: RP-PVP or PVP? Fri May 16, 2008 7:24 pm | |
| Hehe eu de abia astept sa intru pe 17 si pana pe 23 sa facem ceva levele, iar pe 23 cand va fi macelul adevarat sa casapim de astia low levels care vor sa faca ganking:P:P:P | |
|
| |
kulok Officer
Number of posts : 351 Age : 38 Location : Bucuresti Registration date : 2008-05-13
Ingame Character Name: Kulok Class: Necromancer Race: Stygian
| Subject: Re: RP-PVP or PVP? Fri May 16, 2008 8:48 pm | |
| Hai sa nu fim sceptici acuma... si putina incredere sa avem in noi... mai ales ca unde e romanul e si draq:)) deci in pvp cred ca nu o sa avem probleme;)) | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: RP-PVP or PVP? | |
| |
|
| |
| RP-PVP or PVP? | |
|