Rolly apprentice
Number of posts : 47 Age : 50 Location : Timisoara Registration date : 2008-05-10
Ingame Character Name: Rolly Class: Herald of Xotli Race: Stygian
| Subject: Site design Fri May 16, 2008 12:47 pm | |
| Ce ziceti de un nou design pt site? Ar fi mai cool sa avem si noi un banner /ceva mai shining (nu de alta, dar ar trebui sa arate mai ok ) | |
|
Masakan curios
Number of posts : 57 Age : 43 Location : Timisoara Registration date : 2008-05-12
Ingame Character Name: Masakan Class: Barbarian Race: Aquilonian
| Subject: Re: Site design Fri May 16, 2008 1:30 pm | |
| da...poate ar fi interesant | |
|
zaazuum noob
Number of posts : 21 Age : 50 Location : Bucharest Registration date : 2008-04-27
| Subject: Re: Site design Fri May 16, 2008 3:18 pm | |
| presupun ca in curand vor apare skinurile AoC pt phpbb | |
|
nicuss noob
Number of posts : 20 Age : 46 Location : Buc. Registration date : 2008-05-15
Ingame Character Name: Nicuss Class: Guardian Race: Aquilonian
| Subject: Re: Site design Fri May 16, 2008 4:48 pm | |
| Pana se face site redesign, poate un admin sa seteze forumurile sa afiseze threadurile in ordine cronologica dupa ultimul post? Nu am vazut nici o optiune in sensul asta in user profile la mine si forumul arata ca o varza acum. Cred ca e sortat dupa "first post", dar n-am verificat.
Edit: se pare ca s-a rezolvat, mersi frumos. | |
|
kulok Officer
Number of posts : 351 Age : 38 Location : Bucuresti Registration date : 2008-05-13
Ingame Character Name: Kulok Class: Necromancer Race: Stygian
| Subject: Re: Site design Fri May 16, 2008 8:50 pm | |
| Hmm design ... vreti sa incerc sa aduc cateva exemple? nu le fac eu dar cred ca se rezolva | |
|
Rolly apprentice
Number of posts : 47 Age : 50 Location : Timisoara Registration date : 2008-05-10
| Subject: Re: Site design Fri May 16, 2008 9:31 pm | |
| - kulok wrote:
- Hmm design ... vreti sa incerc sa aduc cateva exemple? nu le fac eu dar cred ca se rezolva
Sounds cool. Ce ma gindeam eu : daca se poate , ceva mai ok (nu conteaza sa fie 100% original, dar cit se poate de departe de ce ofera phpbb... nu de alta, dar sint prea multe facute asa). Putem avea un main page, cu infos despre ce vrem/etc? Guild roster (makar ce clase sunt etc), structura aproximativa (aka 1 GM, 3 officers, zounds palmasi) si un banner ceva mai ok? Forum de clase doar cind vom avea makar 2-3 in fiecare (si nici makar atunci, trebe sa crestem un pic). Post cu links de la outside infos , daca e ceva cool. Some shoutbox? Nu de alta, dar sa imi omor timpul la work Atunci cind se da drumul la access (23), ar trebui putin advertisement , pt recruitment etc. Nu ar strica ceva posts pe gaming communities in RO (daca chiar ne inhamam la asta, nu de alta) . Ar trebui si putin bagat azi, ca deh, daca sintem mai multi, va fi mai bine (daca e cineva dispus si are timp si STIE unde/ce, feel free to make it!! ) | |
|
kulok Officer
Number of posts : 351 Age : 38 Location : Bucuresti Registration date : 2008-05-13
Ingame Character Name: Kulok Class: Necromancer Race: Stygian
| Subject: Re: Site design Fri May 16, 2008 9:43 pm | |
| Cum se numeste guilda noastra? si avem un logo ceva sau este la libera creatie? | |
|
Rolly apprentice
| Subject: Re: Site design Fri May 16, 2008 10:46 pm | |
| Numele e undeva prin site (cred ca SPQR ar trebui sa ramina, nu? ) Cit despre logo... don't think so FFA pt asta | |
|
Masakan curios
Number of posts : 57 Age : 43 Location : Timisoara Registration date : 2008-05-12
Ingame Character Name: Masakan Class: Barbarian Race: Aquilonian
| Subject: Re: Site design Sat May 17, 2008 12:40 am | |
| - kulok wrote:
- Cum se numeste guilda noastra?
S • P • Q • R • -> Senatus Populusque Romanus, se traduce: Senatul roman si poporul(bineinteles se refera la senatul/poporul Romei antice) | |
|