S.P.Q.R.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
S.P.Q.R.

Biggest Age of Conan Romanian Guild - Fury server

HomeHome  Portal S.P.Q.R.Portal S.P.Q.R.  Latest imagesLatest images  SearchSearch  RegisterRegister  Log in  

va rog sa ma ajutati cu inregistrarea

Go down 
2 posters
AuthorMessage
vallentino
noob
noob

Number of posts : 2
Registration date : 2008-08-25

va rog sa ma ajutati cu inregistrarea Empty
PostSubject: va rog sa ma ajutati cu inregistrarea   va rog sa ma ajutati cu inregistrarea EmptyWed Sep 03, 2008 6:36 pm

Mi-am cumparat azi AoC. L-am instalat. Am asteptat sa isi faca upgrade cu patchurile. pana aici toate bune.
Apoi am vrut sa ma inregistrez cu cont. Bag eu codul de pe carticica jocului, dau continue si-mi apare: baga, numele, adresa de e-mail, modalitatea de plata(prepaid sau prin cont). Si astea obligatorii. stateam cu jocul original pe masa si nu-mi venea sa cred.Nu puteam sa-l joc in conditiile in care scrie pe el ca 30 de zile sunt gratis. Shocked
Cum sunt capos din fire am contactat suportul si le-am zis:'aloooooooooo...vreau sa joc! am codul de activare, am jocul original, pe cutie scrie 30 de zile free. sunteti cu capul?"
Mi-au raspuns foarte rapid(cam in 5 minute).
"Yes. As stated on the box, a valid payment method is required to create
an account. If you are not using a credit card, then you need to use
another valid method, which would include a prepaid key. Unfortunately
this requires you to pay up front before using the free 30 days but it
is necessary if you do not have a credit card. I am sorry."

Acum va inteb. Voi cum ati procedat fratilor de jucati? Eu bani sa cumpar iar prepaid de 60 de zile nu am si nici card nu am de gand sa-mi fac(raman la batranul meu Visa electon pe care ei nu-l accepta). Am dat banii degeaba? Ajutati-ma! Vreau sa joc si eu ce mama naibii..sa vin in SPQR. Fac cinste!
Back to top Go down
bethrazel
Expert
Expert
bethrazel

Number of posts : 202
Registration date : 2008-06-09

Ingame Character
Name: Bethrazel
Class: Bear Shaman
Race: Cimmerian

va rog sa ma ajutati cu inregistrarea Empty
PostSubject: Re: va rog sa ma ajutati cu inregistrarea   va rog sa ma ajutati cu inregistrarea EmptyWed Sep 03, 2008 7:33 pm

este cum scrie acolo... cere un credit card de la un prieten ca nu ii ia nici un ban
Back to top Go down

va rog sa ma ajutati cu inregistrarea
Back to top 
Page 1 of 1