vallentino noob
Number of posts : 2 Age : 45 Location : Bucharest Registration date : 2008-08-25
| Subject: va rog sa ma ajutati cu inregistrarea Wed Sep 03, 2008 6:36 pm | |
| Mi-am cumparat azi AoC. L-am instalat. Am asteptat sa isi faca upgrade cu patchurile. pana aici toate bune. Apoi am vrut sa ma inregistrez cu cont. Bag eu codul de pe carticica jocului, dau continue si-mi apare: baga, numele, adresa de e-mail, modalitatea de plata(prepaid sau prin cont). Si astea obligatorii. stateam cu jocul original pe masa si nu-mi venea sa cred.Nu puteam sa-l joc in conditiile in care scrie pe el ca 30 de zile sunt gratis. Cum sunt capos din fire am contactat suportul si le-am zis:'aloooooooooo...vreau sa joc! am codul de activare, am jocul original, pe cutie scrie 30 de zile free. sunteti cu capul?" Mi-au raspuns foarte rapid(cam in 5 minute). " Yes. As stated on the box, a valid payment method is required to create an account. If you are not using a credit card, then you need to use another valid method, which would include a prepaid key. Unfortunately this requires you to pay up front before using the free 30 days but it is necessary if you do not have a credit card. I am sorry."Acum va inteb. Voi cum ati procedat fratilor de jucati? Eu bani sa cumpar iar prepaid de 60 de zile nu am si nici card nu am de gand sa-mi fac(raman la batranul meu Visa electon pe care ei nu-l accepta). Am dat banii degeaba? Ajutati-ma! Vreau sa joc si eu ce mama naibii..sa vin in SPQR. Fac cinste! | |
|
bethrazel Expert
Number of posts : 202 Age : 43 Location : bucuresti Registration date : 2008-06-09
Ingame Character Name: Bethrazel Class: Bear Shaman Race: Cimmerian
| Subject: Re: va rog sa ma ajutati cu inregistrarea Wed Sep 03, 2008 7:33 pm | |
| este cum scrie acolo... cere un credit card de la un prieten ca nu ii ia nici un ban | |
|