| Armura pt guardian | |
|
+9Tartaros Roirrawcro razvanp Uncas despisedicon(blackcloud) bethrazel BreakRule Nebiru kulok 13 posters |
|
Sunteti de acord sa punem mana de la mana ? | 1. Da! | | 88% | [ 15 ] | 2. NU! | | 6% | [ 1 ] | 3. Nu ma intereseaza! | | 6% | [ 1 ] |
| Total Votes : 17 | | Poll closed |
|
Author | Message |
---|
despisedicon(blackcloud) Expert
Number of posts : 245 Age : 42 Location : buzau Registration date : 2008-06-22
Ingame Character Name: despised icon Class: Race: barbarian
| Subject: Re: Armura pt guardian Thu Sep 04, 2008 12:16 pm | |
| la trader gasesti ce mai repede | |
|
| |
Deceneu/Blestem apprentice
Number of posts : 43 Age : 40 Location : speed Registration date : 2008-05-23
| Subject: Re: Armura pt guardian Thu Sep 04, 2008 12:18 pm | |
| mai oameni buni, parerea mea e ca problema este ca lumea nu mai prea e online, ori sunt plecati in concedii, ori au luat o pauza de AoC, ori s-au lasat de joc...eu de exemplu sunt in concediu de 3 sapt. in care am fost plecat doua sapt din tara si o sapt la munte, logandu-ma doar o zi intre "plecari"- si ca mine or mai fi destui, altii s-au dus spre WAR, etc.
sunt prea putini oameni in guilda pentru a se face traba ca lumea, cel putin deocamdata | |
|
| |
bethrazel Expert
Number of posts : 202 Age : 43 Location : bucuresti Registration date : 2008-06-09
Ingame Character Name: Bethrazel Class: Bear Shaman Race: Cimmerian
| Subject: Re: Armura pt guardian Thu Sep 04, 2008 12:18 pm | |
| - Tartaros wrote:
- Oameni buni....de accea am facut acel sistem gen DKP ca oamenii sa se uite si sa vada cine merita si cine nu merita sa aiba prioritate la epice si asa mai departe. Propun sa asteptam update -ul de saptamana asta si apoi sa facem planuri. Si Betra si Kulok .... sa va vad si pe voi in lista cu rsurse acolo .... ca jocul nu inseamna doar raid no offence dar nimeni nu e scutit de asta kiar daca se ocupa si de altceva. Eu o sa plec la mare in nopatea asta si lipsesc cam o saptamana ... deci sper sa nu va scoateti okii pana vin.
Sunt acolo no worry :p am donat 700 saptamana trecuta ..doar ca nu a facut update oracolul | |
|
| |
Tartaros GM
Number of posts : 287 Age : 54 Location : Suceava Registration date : 2008-04-21
Ingame Character Name: tartaros Class: necromancer Race: stygian
| Subject: Re: Armura pt guardian Thu Sep 04, 2008 12:19 pm | |
| - bethrazel wrote:
- Tartaros wrote:
- Oameni buni....de accea am facut acel sistem gen DKP ca oamenii sa se uite si sa vada cine merita si cine nu merita sa aiba prioritate la epice si asa mai departe. Propun sa asteptam update -ul de saptamana asta si apoi sa facem planuri. Si Betra si Kulok .... sa va vad si pe voi in lista cu rsurse acolo .... ca jocul nu inseamna doar raid no offence dar nimeni nu e scutit de asta kiar daca se ocupa si de altceva. Eu o sa plec la mare in nopatea asta si lipsesc cam o saptamana ... deci sper sa nu va scoateti okii pana vin.
Sunt acolo no worry :p am donat 700 saptamana trecuta ..doar ca nu a facut update oracolul Sorry in cazul asta fratie .....oracole....daca tot te-ai oferit sa faci asta macar update la 2 zile frate fa ..... pls | |
|
| |
kulok Officer
Number of posts : 351 Age : 38 Location : Bucuresti Registration date : 2008-05-13
Ingame Character Name: Kulok Class: Necromancer Race: Stygian
| Subject: Re: Armura pt guardian Thu Sep 04, 2008 12:22 pm | |
| - Tartaros wrote:
eu am fost plecat 2 sap si de luni am inceput sa joc, sambata am un examen si inca nu a trecut sap deci don't worry ca am sa pun resurse;) | |
|
| |
razvanp Officer
Number of posts : 334 Age : 37 Location : bucuresti Registration date : 2008-08-07
Ingame Character Name: Oracolul Class: Priest of Mitra Race: Aquilonian
| Subject: Re: Armura pt guardian Thu Sep 04, 2008 12:28 pm | |
| - Tartaros wrote:
- bethrazel wrote:
- Tartaros wrote:
Sunt acolo no worry :p am donat 700 saptamana trecuta ..doar ca nu a facut update oracolul Sorry in cazul asta fratie .....oracole....daca tot te-ai oferit sa faci asta macar update la 2 zile frate fa ..... pls am fost si eu la mare cateva zile, o sa pun la punct cat de repede posibil lista | |
|
| |
bethrazel Expert
Number of posts : 202 Age : 43 Location : bucuresti Registration date : 2008-06-09
| Subject: Re: Armura pt guardian Thu Sep 04, 2008 12:38 pm | |
| - Deceneu wrote:
- mai oameni buni, parerea mea e ca problema este ca lumea nu mai prea e online, ori sunt plecati in concedii, ori au luat o pauza de AoC, ori s-au lasat de joc...eu de exemplu sunt in concediu de 3 sapt. in care am fost plecat doua sapt din tara si o sapt la munte, logandu-ma doar o zi intre "plecari"- si ca mine or mai fi destui, altii s-au dus spre WAR, etc.
sunt prea putini oameni in guilda pentru a se face traba ca lumea, cel putin deocamdata 1Trebuie pus in practica dkpu' sincer nu ma intereseaza sa joc cu oameni care cred ca o guilda trebuie sa traga pentru ei. Macar stim ce avem de facut, ca la un raid se inscriu doar 10 iar restu intra cand le trece prin cap, resurse nu se omoara sa stranga, de ajutat pe altii nu, de dat iteme doar pe bani si tot asa. Sincer prefer sa ma despart de astfel de oameni. Corect doua avertismente si apoi kick din guild, si daca e luam straini. 2. Da trebuie sa facem si punctajul pentru iteme, gold si resurse si mai facem o coloana acolo. O sa fac poza din ora in ora la raiduri, iar fiecare din raid primeste un anumit numar de puncte pentru fiecare ora petrecuta. Nimeni care o sa vina doar la boss nu o sa primeasca item ( doar in cazul in care el e singurul din clasa respectiva), nimeni sub lvl 79 nu o sa primeasca item, de acum incolo o sa pun lootul pe master looter si eu o sa impart itemele, dar am nevoie ca lista de dkp sa fie actualizata, in anumite conditii (pe gold) pot schimba omul spre care pleaca itemul, fiecare gold o sa primeasca un numar de dkp, daca prin suma oferita depaseste persoana cu cele mai multe dkp-uri atunci o sa primeasca itemul. Oricine intra in raid imi comunica ora pana la care poate sa stea, daca ma mai trezesc ca se da alt+f4 in timpul raidului o sa dau o penalizare de un obiect. 3. De vorbit am mai vorbit pe vent despre astea, dar nimeni nu a scris. Trebuie umblat un pic la regulile guildei si in cel mai scurt timp puse si punctele. Eu zic cam asa fiecare 100 de resurse : 1dkp, fiecare ora in raid 3 dkp,la 10 obiecte donate 1 dkp, la fiecare 10 gemuri flawless donate 1dkp, pentru fiecare 5 iteme craftate si donate 2 dkp (din resurse proprii), itemele de la champion si yakmar+ centura 60 dkp, killikky si vistrix 80 dkp, fiecare epic donat guildei 10 dkp, ramane sa vad cate dkp-uri pentru 1 gold ( nu mai stiu preturile de la ah). | |
|
| |
Nebiru Expert
Number of posts : 246 Age : 35 Location : Bucuresti Registration date : 2008-06-04
Ingame Character Name: Nebiru Class: Necromancer Race: Stygian
| Subject: Re: Armura pt guardian Thu Sep 04, 2008 1:53 pm | |
| O idee excelenta a lui Bethrazel si anume sistemul de dkp . App daca stii , in wow era un add-on pentru a contoriza fiecare jucator in parte si aduna singur dkp-urile... Sper sa apara asa ceva si la noi in AoC | |
|
| |
bethrazel Expert
| Subject: Re: Armura pt guardian Thu Sep 04, 2008 2:04 pm | |
| Pai se ocupa oracolul deja, eu doar o sa folosesc lista cand o sa fie la impartit obiecte. | |
|
| |
razvanp Officer
Number of posts : 334 Age : 37 Location : bucuresti Registration date : 2008-08-07
| Subject: Re: Armura pt guardian Thu Sep 04, 2008 2:32 pm | |
| imi retrag scz fata de tartaros , bethrazel intradevar a donat 700 de resurse , dar nu s-a uitat de cand si pana cand e o saptamana de update , durata primei saptamani a fost de pe data de 22 - 29 August , cand nu a donat, deci pentru prima saptamana el nu apare ca donator , imi pare rau, update-ul meu este corect , decat 300 resurse de pe saptamana asta nu sunt adaugate pentru ca nu este loc in guild bank , nu s-a mai ocupat nimeni. ps: bethrazel ai un 1 warm | |
|
| |
Bladeus Champ
Number of posts : 255 Age : 42 Location : Malta-Tel:+35699492880 Registration date : 2008-05-30
Ingame Character Name: Bladeus Class: Barbar BETIV Race: Cimmerian
| Subject: Re: Armura pt guardian Fri Sep 05, 2008 11:01 am | |
| Elena , fara suparare frate . Daca noi nu avem nici o treaba cu jocul , atunci de ce vii cu noi la raiduri ?
2: am fost curios si am vazut la vanzare de la cei din s.p.q.r. dar nu cu rezistente.
3: daca tot ai facut tu kulok threadu o sa iti trimitem tie gemurile , taiate , sau nu. | |
|
| |
kulok Officer
Number of posts : 351 Age : 38 Location : Bucuresti Registration date : 2008-05-13
| Subject: Re: Armura pt guardian Fri Sep 05, 2008 11:04 am | |
| Eu asta astept, setul este gata mai am doar de bagat gems in ele, taiate sau nu, nu conteaza vb cu niraco sa ma rezolve:) adica intru eu cu el:D | |
|
| |
bethrazel Expert
| Subject: Re: Armura pt guardian Fri Sep 05, 2008 11:10 am | |
| trebuie sa facem unul si cu slashing nu doar cu crushing | |
|
| |
kulok Officer
| Subject: Re: Armura pt guardian Fri Sep 05, 2008 11:33 am | |
| pot sa fac alt set si sa fac cu slashing ... dar hai sa vedem unu gata prima data si apoi mai vb despre al doilea!
Sa fixam o taxa pe sap ca sa mearga treaba mai repede ca sunt la vanzare o gramda! | |
|
| |
razvanp Officer
| Subject: Re: Armura pt guardian Fri Sep 05, 2008 11:36 am | |
| - kulok wrote:
- pot sa fac alt set si sa fac cu slashing ... dar hai sa vedem unu gata prima data si apoi mai vb despre al doilea!
Sa fixam o taxa pe sap ca sa mearga treaba mai repede ca sunt la vanzare o gramda! ai zis taxa , cine plateste ? lumea fuge de taxe ..... azi se incheie weekly update de donatii si sunt cu peste 50% mai putini decat saptamana trecuta | |
|
| |
kulok Officer
| Subject: Re: Armura pt guardian Fri Sep 05, 2008 11:43 am | |
| am dat o idee... donatia e donatie, taxa e taxa! Si ca un guild/corp/clan sa reziste trebuie taxa pt ca face parte din guilda si are anumite facilitatii:)
Deci eu votez pt taxa saptamanala:) | |
|
| |
zettesse noob
Number of posts : 14 Age : 48 Location : BN Registration date : 2008-08-23
Ingame Character Name: Zettesse Class: Ranger Race: Cimmerian
| Subject: Re: Armura pt guardian Fri Sep 05, 2008 1:43 pm | |
| - kulok wrote:
- am dat o idee... donatia e donatie, taxa e taxa! Si ca un guild/corp/clan sa reziste trebuie taxa pt ca face parte din guilda si are anumite facilitatii:)
Deci eu votez pt taxa saptamanala:) Dap, daca vreti sa vedeti orasul crescand trebuie taxa. In Cydonian era simplu 1g la 80(bagatela) si descrescator comform nivelului.Cine era mai muncitor dadea in resurse, 100 de resurse x ce era nevoie.Deci puneti taxa imo, optional cu plata in gold sau resurse. | |
|
| |
kulok Officer
| Subject: Re: Armura pt guardian Sun Sep 07, 2008 11:00 am | |
| Sincer putin dezamagit!
Am facut party o data de crescut si erau cativa care ziceau ca au gem'uri dar nici pana in ziua de astazi nu am vazut nici unu!
Asa ca va readuc aminte sa le trimiteti la KULOK (uncut/flawless jade,uncut/flawless emerald). | |
|
| |
Rassa Expert
Number of posts : 210 Age : 38 Location : Craiova Registration date : 2008-07-22
Ingame Character Name: Rassa Class: Barbarian Race: Aquilian
| Subject: Re: Armura pt guardian Wed Sep 10, 2008 10:49 am | |
| am mai facut si eu rost de 3 x flawless jade | |
|
| |
kulok Officer
| Subject: Re: Armura pt guardian Thu Sep 11, 2008 11:29 am | |
| Bun si acuma ca patch'ul vine peste o sap si taxa se aplica si exista ceva gold incercam sa facem setul?
viermele se poate face in 10 min nu stiu strategia dar mi'a zis Elene:) si se poate reseta instanta:)
Chiar nu am nimic din ceea ce dropeaza viermele | |
|
| |
razvanp Officer
| Subject: Re: Armura pt guardian Thu Sep 11, 2008 12:53 pm | |
| si cine reseteaza ca noi nu stim , stim decat sa-l batem , si nici macar nu avem oameni sa-l batem.......... | |
|
| |
Bladeus Champ
Number of posts : 255 Age : 42 Location : Malta-Tel:+35699492880 Registration date : 2008-05-30
Ingame Character Name: Bladeus Class: Barbar BETIV Race: Cimmerian
| Subject: Re: Armura pt guardian Thu Sep 11, 2008 6:38 pm | |
| tu nu ai nimic din ce dropeaza viermele ? eu nu am nimic , nici macar un T1 albastru. dar sincer , nici nu imi bat capul prea mult. Eu astept totusi ekipament de pvp | |
|
| |
kulok Officer
| Subject: Re: Armura pt guardian Thu Sep 11, 2008 6:40 pm | |
| - Bladeus wrote:
- tu nu ai nimic din ce dropeaza viermele ? eu nu am nimic , nici macar un T1 albastru. dar sincer , nici nu imi bat capul prea mult. Eu astept totusi ekipament de pvp
si ce te face sa crezi ca o sa fie mai usor de obtinut decat din raid unu epic? | |
|
| |
razvanp Officer
| Subject: Re: Armura pt guardian Wed Sep 17, 2008 11:33 am | |
| PLS ALL SA VA UITATI PRIN INVENTAR LA RESURSE DACA AVETI PIETRE VERZI : JADE / EMERALD Va rog da-ti send de la Trader catre ( in game caracter ) Kulok ! PS: Se face update-ul nush inca nimic de nerf | |
|
| |
kulok Officer
| Subject: Re: Armura pt guardian Wed Sep 17, 2008 2:49 pm | |
| 1,6 - 0,3 1,4 - 0,2
ASta e nerful | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Armura pt guardian | |
| |
|
| |
| Armura pt guardian | |