| Implementarea Sistemului de DKP | |
|
|
Author | Message |
---|
Tartaros GM
Number of posts : 287 Age : 54 Location : Suceava Registration date : 2008-04-21
Ingame Character Name: tartaros Class: necromancer Race: stygian
| Subject: Implementarea Sistemului de DKP Fri Aug 22, 2008 8:11 pm | |
| Deci am gasit si omul care doreste sa se implice in asta. In game Oracolul , aici razvanp. Maine va termina tabelul ....tabel ce va fi postat aici pe forum.Va voi anuntza dupa ce ma consult si cu ceilalti ofiteri data de la care toate resursele,donatiile in gold si celelalte kestii ce trebuiesc trecute acolo vor trebui sa ajunga pe caracterul Oracolului,acesta urmand sa le puna in quilda.Cu asta rezolvam f multe nelamuri in privinta activitatii fiecarui membru al guildei. | |
|
| |
razvanp Officer
Number of posts : 334 Age : 37 Location : bucuresti Registration date : 2008-08-07
Ingame Character Name: Oracolul Class: Priest of Mitra Race: Aquilonian
| Subject: Re: Implementarea Sistemului de DKP Sat Aug 23, 2008 1:41 pm | |
| | |
|
| |
Tartaros GM
Number of posts : 287 Age : 54 Location : Suceava Registration date : 2008-04-21
| Subject: Re: Implementarea Sistemului de DKP Sat Aug 23, 2008 2:38 pm | |
| TOATE RESURSELE trebuie trimise in mail la userul Oracolul. Nu se mai pun resurse in Banka Guildei. In caz ca optatisa le trimiteti unui ofiter acesta le va trimite deasemenea la Oraculul avand obligatia sa il anunte pe acesta de la cine sunt. DE PREFERAT sa nu ne mai incurcam si TOTI sa trimitem aceluiasi om sus amintit. Va multumim!!! | |
|
| |
bethrazel Expert
Number of posts : 202 Age : 43 Location : bucuresti Registration date : 2008-06-09
Ingame Character Name: Bethrazel Class: Bear Shaman Race: Cimmerian
| Subject: Re: Implementarea Sistemului de DKP Sun Aug 31, 2008 9:03 am | |
| mutati lista in guild city. Exista o lista cu donatiile de gold p'acolo... | |
|
| |
razvanp Officer
Number of posts : 334 Age : 37 Location : bucuresti Registration date : 2008-08-07
| Subject: Re: Implementarea Sistemului de DKP Sun Aug 31, 2008 6:01 pm | |
| o sa o updatez eu si pe cea cu gold in cea curenta | |
|
| |
Tartaros GM
| Subject: Re: Implementarea Sistemului de DKP Thu Sep 04, 2008 12:18 pm | |
| Ravane ia si tu lista aia cu donatiile in gold....si pune-o in lista ta te rog! | |
|
| |
razvanp Officer
| Subject: Re: Implementarea Sistemului de DKP Thu Sep 04, 2008 3:46 pm | |
| | |
|
| |
bethrazel Expert
Number of posts : 202 Age : 43 Location : bucuresti Registration date : 2008-06-09
| Subject: Re: Implementarea Sistemului de DKP Thu Sep 04, 2008 4:37 pm | |
| Taxa sa fie de 1 G pe saptamana, de la fiecare lvl 80/ 3 G acum sunt prea multi ca nu prea mai e nimic de farmat, in plus trebuie sa mearga lumea la resurse pana una alta ) | |
|
| |
despisedicon(blackcloud) Expert
Number of posts : 245 Age : 42 Location : buzau Registration date : 2008-06-22
Ingame Character Name: despised icon Class: Race: barbarian
| Subject: Re: Implementarea Sistemului de DKP Thu Sep 04, 2008 4:40 pm | |
| taranusii de noi tre sa platim taxa la stat mai rau decat in perioada lu nea nicu ....nu inteleg daca depunem resurse sa mai depunem si Gold !!! d unde sa facem rost de el ? daca canibal cave nu mai ie disponibil | |
|
| |
razvanp Officer
| Subject: Re: Implementarea Sistemului de DKP Thu Sep 04, 2008 4:41 pm | |
| taxa aoc a fost facuta de catre kulok , mai putem sa o gandim, o modelam putin , dupa care o implementam | |
|
| |
bethrazel Expert
| |
| |
| Subject: Re: Implementarea Sistemului de DKP Thu Sep 04, 2008 4:49 pm | |
| poi io uite ca nu pot face vile ,, nu stu ce se intampla este singuru loc din jok unde nu pot merge.....mi se misca extrem de greu in vile am 3 4 fps uri lag.....este inexplicaabil cu totul dat si p low la fel imi face ,,,cred ca am ceva la jok ...dar nu ma pune sa merg in vile pt gold ca mi arunc calcu pa geam | |
|
| |
bethrazel Expert
| |
| |
Rassa Expert
Number of posts : 210 Age : 38 Location : Craiova Registration date : 2008-07-22
Ingame Character Name: Rassa Class: Barbarian Race: Aquilian
| Subject: Re: Implementarea Sistemului de DKP Fri Sep 05, 2008 9:39 am | |
| - phoenixinflames wrote:
- poi io uite ca nu pot face vile ,, nu stu ce se intampla este singuru loc din jok unde nu pot merge.....mi se misca extrem de greu in vile am 3 4 fps uri lag.....este inexplicaabil cu totul dat si p low la fel imi face ,,,cred ca am ceva la jok ...dar nu ma pune sa merg in vile pt gold ca mi arunc calcu pa geam
este un bug de la ei seteaza shaderr model 2.0 cand vrei sa faci vile numai bine | |
|
| |
| Subject: Re: Implementarea Sistemului de DKP Fri Sep 05, 2008 9:41 am | |
| | |
|
| |
razvanp Officer
| Subject: Re: Implementarea Sistemului de DKP Sat Sep 13, 2008 3:04 am | |
| Saptamana 3
Urmatoarele donatii :
Resurese
Geanina 2807 Scarba 400 Bethrazel 1200 Anahsunamund 400 Oracolul 300 Niraco 100 Roirrawcro 23 Zettesse 142 Zamolxes 400
Platitorii de Taxe :
Scarba Bethrazel Oracolul Kulok Rassa Nebiru Bladeus Nihilum Despisedicon Roirrawcro Zettesse Niraco Zamolxes Greybeard Tartaros | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Implementarea Sistemului de DKP | |
| |
|
| |
| Implementarea Sistemului de DKP | |
|