bethrazel Expert
Number of posts : 202 Age : 43 Location : bucuresti Registration date : 2008-06-09
Ingame Character Name: Bethrazel Class: Bear Shaman Race: Cimmerian
| Subject: kyllikky's Crypt Fri Aug 01, 2008 11:05 am | |
| strategia pentru primul boss: http://aoc.wikia.com/wiki/Champion_of_the_Honorguardstrategia pt Kyllikky de pe siteu' asta este gresita. Pentru kyllikky ca setup: in primul group trebuie sa fie tank, offtank, tos,pom,BS si clasa ce are buff-ul de 8% resistance to cold (nu stiu care e), pentru fiecare lup trebuie sa fie cate un tank+un pom/tos( lupii pot fi tankati dupa cei doi stalpi din camera). In raid trebuie sa fie cel putin 3 necro, 5 ar fi ideal, ei trebuie sa omoare foarte repede cei 4 minioni din colturi. Din ce am inteles Kylliky are o animatie anume cand se pregateste sa fuga, trebuie sa vedeti care e, cand o face un conq trebuie sa-i dea slow, (2-3 conq in raid btw). Pentru a contracara instant killu' un alt priest afara de cei de mai sus trebuie sa dea tot timpul clensing fire (si nimic altceva). E un boss foarte simplu, dar ca si la vistrix problema sunt add-urile, cea mai grea misiune or sa o aiba cei care se ocupa de lupi, daca cumva unul din tnci pierde aggro de pe lup si vine in grup[ul de dps, omorati-l cu un instant kill, un altul o sa apara in locul lui, dar o sa poata fi cules mai usor de tank. Toata lumea afara de necromani si de cei de la lupi trebuie sa stea foarte aproape de boss in cerc. | |
|