| Taking a break for holiday | |
|
+5Rassa razvanp despisedicon(blackcloud) Tartaros Nebiru 9 posters |
Author | Message |
---|
Nebiru Expert
Number of posts : 246 Age : 35 Location : Bucuresti Registration date : 2008-06-04
Ingame Character Name: Nebiru Class: Necromancer Race: Stygian
| Subject: Taking a break for holiday Wed Jul 23, 2008 4:02 pm | |
| Am postat aici sa va anunt ca de astazi ( 23/07/'08 ) pana pe 01/08/'08 sunt plecat in Baia Mare pentru o scurta vacanta... Bafta in continuare si sper cand vin sa avem deja Tier 2 facut. ( Cand revin o sa recuperez cu gatheringul , promit asta ) Cheers | |
|
| |
Tartaros GM
Number of posts : 287 Age : 54 Location : Suceava Registration date : 2008-04-21
Ingame Character Name: tartaros Class: necromancer Race: stygian
| Subject: Re: Taking a break for holiday Wed Jul 23, 2008 4:50 pm | |
| - Nebiru wrote:
- Am postat aici sa va anunt ca de astazi ( 23/07/'08 ) pana pe 01/08/'08 sunt plecat in Baia Mare pentru o scurta vacanta...
Bafta in continuare si sper cand vin sa avem deja Tier 2 facut. ( Cand revin o sa recuperez cu gatheringul , promit asta )
Cheers Distractie placuta !! | |
|
| |
Nebiru Expert
Number of posts : 246 Age : 35 Location : Bucuresti Registration date : 2008-06-04
| Subject: Re: Taking a break for holiday Tue Aug 19, 2008 1:52 pm | |
| Taking another break for holiday , acum plec in Vama pana saptamana viitoare pe marti. PS : Oracolu cand ajungi pe acolo sa imi dai un tel ca sa bem o bere si sa ne intalnim cu GiGi | |
|
| |
despisedicon(blackcloud) Expert
Number of posts : 245 Age : 42 Location : buzau Registration date : 2008-06-22
Ingame Character Name: despised icon Class: Race: barbarian
| Subject: Re: Taking a break for holiday Wed Aug 20, 2008 8:22 am | |
| bre voi esteti rokeri de va mergeti in vama ? | |
|
| |
razvanp Officer
Number of posts : 334 Age : 37 Location : bucuresti Registration date : 2008-08-07
Ingame Character Name: Oracolul Class: Priest of Mitra Race: Aquilonian
| Subject: Re: Taking a break for holiday Wed Aug 20, 2008 10:57 am | |
| nu , dar noi e tot oameni ca na .... | |
|
| |
Nebiru Expert
| Subject: Re: Taking a break for holiday Mon Aug 25, 2008 7:16 pm | |
| Eu roacker ? oO EU METALIST !!! PS : I'm back , zilele urmatoare imi iau prepaid | |
|
| |
| Subject: Re: Taking a break for holiday Tue Aug 26, 2008 8:09 am | |
| | |
|
| |
Rassa Expert
Number of posts : 210 Age : 38 Location : Craiova Registration date : 2008-07-22
Ingame Character Name: Rassa Class: Barbarian Race: Aquilian
| Subject: Re: Taking a break for holiday Tue Aug 26, 2008 9:08 am | |
| basalt fier gold in fine mey vama este o noua fita la ora actuala inainte era mult mai frumos akum mijerie aglomeratie tot tacamul | |
|
| |
bethrazel Expert
Number of posts : 202 Age : 43 Location : bucuresti Registration date : 2008-06-09
Ingame Character Name: Bethrazel Class: Bear Shaman Race: Cimmerian
| Subject: Re: Taking a break for holiday Tue Aug 26, 2008 9:14 am | |
| Mosule, vama e asa de multi ani ) | |
|
| |
Bladeus Champ
Number of posts : 255 Age : 42 Location : Malta-Tel:+35699492880 Registration date : 2008-05-30
Ingame Character Name: Bladeus Class: Barbar BETIV Race: Cimmerian
| Subject: Re: Taking a break for holiday Tue Aug 26, 2008 10:01 am | |
| ma asa o fi .. da pt un bolero la 0 cu cafeaua aia naspeta si o betie in epava , eu tot o aleg ca loc de relaxare.
unde dracu ma mai pot trezi eu din cortu` care`mi pute a peste mort si sa ma arunc in apa imbracat sa ma trezesc din dureri de cap , mahmureala , brambureala ?
mai culmea e sa te intorci la cort dupa "dush" si sa gasesti si o impuscata pe acolo si te gandesti kior de soare "ce plm am facut eu cu asta aseara?"
Astea sunt amintirile mele de vama. | |
|
| |
Flo13 apprentice
Number of posts : 48 Age : 45 Location : XXX Registration date : 2008-05-22
Ingame Character Name: Babacloanta Class: Herald of Xotli Race: Stygian
| Subject: Re: Taking a break for holiday Tue Aug 26, 2008 10:18 am | |
| Sau de aseara ? | |
|
| |
razvanp Officer
Number of posts : 334 Age : 37 Location : bucuresti Registration date : 2008-08-07
Ingame Character Name: Oracolul Class: Priest of Mitra Race: Aquilonian
| Subject: Re: Taking a break for holiday Tue Aug 26, 2008 6:51 pm | |
| Offline 3 zile , ma duc pana in vama sa vad care mai e "treaba" revin vineri dimineata, resursele se pot trimi incontinuare pe mail , vineri va fi update-ul saptamanal + resursele puse in banca. | |
|
| |
Nebiru Expert
| Subject: Re: Taking a break for holiday Wed Aug 27, 2008 1:24 am | |
| - phoenixinflames wrote:
- ce metal asculti bre?
Black Metal in mare parte. Sa inteleg ca u esti cu Deathcore ? - Bethrazel wrote:
- Mosule, vama e asa de multi ani
Stiu tata dar vb lu Bladeus , sunt anumite senzatii pentru care te duci . Am ramas dezgustat de vama anu asta , nu pot sa spun ca nu mai merg pe acolo , dar s-a stricat complet. PS : Bladeus sa stii ca Epava s-a inchis mai devreme (de sezon) pentru ca nu mai aveau clienti , a mai ramas "la pirati" dar tot nu se compara cu epava... PS2: Singuru local in care te mai distrezi ca odinioara a ramas Ovidiu (Stuff pt cunoscatori) , dar trebuie sa te duci anesteziat rau de tot ca sa nu bagi de seama lumea de pe langa tine ( plin de cocalari , houseri , tranceri si alte specii din astea de maimute). PS3: S-a dus draq Vama , in schimb am auzit ca e o locatie numita Corbu unde este "salbatec" totul. | |
|
| |
| Subject: Re: Taking a break for holiday Wed Aug 27, 2008 9:18 am | |
| da bre deathcore , grind , ceva post metal ......in noembrie merg in budapesta la Parkway Drive, Unearth, Architects, Protest The Hero, Whitechapel and Carnifex on the Altamont NEVER SAY DIE! TOUR si despised binenteles !! | |
|
| |
Nebiru Expert
| Subject: Re: Taking a break for holiday Wed Aug 27, 2008 11:10 am | |
| - phoenixinflames wrote:
- da bre deathcore , grind , ceva post metal ......in noembrie merg in budapesta la Parkway Drive, Unearth, Architects, Protest The Hero, Whitechapel and Carnifex on the Altamont NEVER SAY DIE! TOUR si despised binenteles !!
https://www.youtube.com/watch?v=7kDuGlw2NUo > Iti plac Silencer ? PS : e bine ca mai sunt si nonconformisti ca tine , dar nu sunt adeptul astora cu "core" la sfarsit .... oricare ar fii ele . | |
|
| |
Tartaros GM
Number of posts : 287 Age : 54 Location : Suceava Registration date : 2008-04-21
Ingame Character Name: tartaros Class: necromancer Race: stygian
| Subject: Re: Taking a break for holiday Wed Aug 27, 2008 11:12 am | |
| Of , of baietii mosului ..... | |
|
| |
Masakan curios
Number of posts : 57 Age : 43 Location : Timisoara Registration date : 2008-05-12
Ingame Character Name: Masakan Class: Barbarian Race: Aquilonian
| Subject: Re: Taking a break for holiday Wed Aug 27, 2008 11:31 am | |
| - Nebiru wrote:
(...houseri , tranceri si alte specii din astea de maimute).
cred ca ar fi ok sa-ti ceri scuze pt chestia asta...pt ca nu dai dovada deloc ca ai fi vreo specie superioara... | |
|
| |
Flo13 apprentice
Number of posts : 48 Age : 45 Location : XXX Registration date : 2008-05-22
Ingame Character Name: Babacloanta Class: Herald of Xotli Race: Stygian
| Subject: Re: Taking a break for holiday Wed Aug 27, 2008 11:48 am | |
| Nebiru vorbea de "uscaturile" din categoriile respective si nu in general. Atata tot ca predomina uscaturile cam in toate domeniile. | |
|
| |
bethrazel Expert
Number of posts : 202 Age : 43 Location : bucuresti Registration date : 2008-06-09
Ingame Character Name: Bethrazel Class: Bear Shaman Race: Cimmerian
| |
| |
Nebiru Expert
| Subject: Re: Taking a break for holiday Wed Aug 27, 2008 12:28 pm | |
| Uscaturi sunt peste tot , maimute sunt la tot pasul . Nu iau apararea nimanui pentru ca am cunoscut si foarte multi rockeri / metalisti / blackeri care nu dau dovada de foarte multa ratiune.Vorbeam la modul general , nu trebuia sa te ataci | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Taking a break for holiday | |
| |
|
| |
| Taking a break for holiday | |
|