S.P.Q.R.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
S.P.Q.R.

Biggest Age of Conan Romanian Guild - Fury server

HomeHome  Portal S.P.Q.R.Portal S.P.Q.R.  Latest imagesLatest images  SearchSearch  RegisterRegister  Log in  

Forumuri pentru fiecare clasa

Go down 
2 posters
AuthorMessage
Kronus
GM

Number of posts : 100
Registration date : 2008-04-21

Ingame Character
Name: Iskander
Class: Bear Shaman
Race: Cimmerian

Forumuri pentru fiecare clasa Empty
PostSubject: Forumuri pentru fiecare clasa   Forumuri pentru fiecare clasa EmptyTue Jul 22, 2008 3:00 pm

Dupa cum vedeti am creat cate un forum pentru fiecare clasa in parte. Am facut acest lucru pentru a mai curata forumul Brainstorming, dar si pentru ca cei ce au ajuns level 80 sa mai imparta din "intelepciunea" lor cu cei level mai mic. Pe aceste forumuri se poate discuta despre gear, specuri, tactici (PVE/PVP) etc. Avand in vedere faptul ca aproape fiecare clasa are un level 80 a aparut necesitatea acestor forumuri de clasa. In concluzie: ENJOY!
Back to top Go down
Tartaros
GM

Number of posts : 287
Registration date : 2008-04-21

Ingame Character
Name: tartaros
Class: necromancer
Race: stygian

Forumuri pentru fiecare clasa Empty
PostSubject: Re: Forumuri pentru fiecare clasa   Forumuri pentru fiecare clasa EmptyTue Jul 22, 2008 3:23 pm

Kronus wrote:
Dupa cum vedeti am creat cate un forum pentru fiecare clasa in parte. Am facut acest lucru pentru a mai curata forumul Brainstorming, dar si pentru ca cei ce au ajuns level 80 sa mai imparta din "intelepciunea" lor cu cei level mai mic. Pe aceste forumuri se poate discuta despre gear, specuri, tactici (PVE/PVP) etc. Avand in vedere faptul ca aproape fiecare clasa are un level 80 a aparut necesitatea acestor forumuri de clasa. In concluzie: ENJOY!
Foarte bine....stiam io ca esti capabil Razz
Back to top Go down

Forumuri pentru fiecare clasa
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Ce clasa veti alege?
» Preferinte privind Rasa/Clasa
» Pentru Assasini
» pentru site
» Pentru Fanii AMD/ATI