| Ma retrag, pa pa | |
|
+16Razvan Darkskull Bladeus Deceneu/Blestem niraco79 BreakRule eyechewer Nebiru Kampfaren Masakan bethrazel Tex Majester MONCO Tartaros biro 20 posters |
|
Author | Message |
---|
bethrazel Expert
Number of posts : 202 Age : 43 Location : bucuresti Registration date : 2008-06-09
Ingame Character Name: Bethrazel Class: Bear Shaman Race: Cimmerian
| Subject: Re: Ma retrag, pa pa Wed Jul 09, 2008 3:04 pm | |
| - tartaros wrote:
- eyechewer wrote:
- tartaros wrote:
Hai sa iti spun un secret.....atitudinea unui lider e in funtie de om....daca tu vrei sa faci parte din Armata Salvarii,Green Peace etc....e treaba ta.Fa-te avocat si poti sa iti testezi skilurile de apartator , sa le dai refeat zilnic etc .... NU AI CE APARA ACUM. O zi buna...si sper sa nu te mai apuce logoreea.Merci bun d-ul lider, bine ca am aflat la timp. scuze deranj, gl tuturor, poate ne mai vedem in joc La revedere altzi doritori....sa o faca acum...DACA NU ..... hai sa trecem la treaba. Nu am nevoie de frustrati care nu isi asuma responsabilitati da au gura mare. Deci daca aveti de plecat....VA ROG sa o faceti . Eu nu inteleg... Eye chiar a avut o pozitie decenta, iar ce a zis a zis bine..eu zic in loc sa-l dai afara mai bine l-ai face ofiter, e bine sa ai un om cae nu se aprinde repede ca mediator. In plus sincer l-as face moderator de forum, pare sa aiba idei bune. Este o sugestie si nu o impunere. Fiecare are principiile lui care se aplica inclusiv intr-un joc, respect asta , dar atitudinea totalitara fara explicatii e un pic mai greu de digerat. Iar de plecat eu nu plec, ca de am capu tare si-mi place sa vorbesc, cred ca lucrurile se schimba din interior si pana la urma putem ajunge la o intelegere. Daca considerati ca nu aveti nevoie de mine sau deranjez nu e nici o problema kick me, dar cat timp sunt aici o sa incerc sa ajut guildul | |
|
| |
Tex Officer
Number of posts : 178 Age : 43 Location : Bucuresti Registration date : 2008-04-21
Ingame Character Name: Judah Class: Demonologist Race: Stygian
| Subject: Re: Ma retrag, pa pa Wed Jul 09, 2008 3:13 pm | |
| Fratilor schimbarea nu vine nici-o data usor. Incercati sa intelegeti ce vrea omul asta de la voi. Nu ar trebui sa va orbeasca modul lui autoritar. Va garantez ca o sa-l respectati mai tarziu pentru ce face acum (ne stim de 1 an din MMOPRGuri). | |
|
| |
Tartaros GM
Number of posts : 287 Age : 54 Location : Suceava Registration date : 2008-04-21
Ingame Character Name: tartaros Class: necromancer Race: stygian
| Subject: Re: Ma retrag, pa pa Wed Jul 09, 2008 3:28 pm | |
| - bethrazel wrote:
- tartaros wrote:
- eyechewer wrote:
- tartaros wrote:
Hai sa iti spun un secret.....atitudinea unui lider e in funtie de om....daca tu vrei sa faci parte din Armata Salvarii,Green Peace etc....e treaba ta.Fa-te avocat si poti sa iti testezi skilurile de apartator , sa le dai refeat zilnic etc .... NU AI CE APARA ACUM. O zi buna...si sper sa nu te mai apuce logoreea.Merci bun d-ul lider, bine ca am aflat la timp. scuze deranj, gl tuturor, poate ne mai vedem in joc La revedere altzi doritori....sa o faca acum...DACA NU ..... hai sa trecem la treaba. Nu am nevoie de frustrati care nu isi asuma responsabilitati da au gura mare. Deci daca aveti de plecat....VA ROG sa o faceti . Eu nu inteleg... Eye chiar a avut o pozitie decenta, iar ce a zis a zis bine..eu zic in loc sa-l dai afara mai bine l-ai face ofiter, e bine sa ai un om cae nu se aprinde repede ca mediator. In plus sincer l-as face moderator de forum, pare sa aiba idei bune. Este o sugestie si nu o impunere. Fiecare are principiile lui care se aplica inclusiv intr-un joc, respect asta , dar atitudinea totalitara fara explicatii e un pic mai greu de digerat. Iar de plecat eu nu plec, ca de am capu tare si-mi place sa vorbesc, cred ca lucrurile se schimba din interior si pana la urma putem ajunge la o intelegere. Daca considerati ca nu aveti nevoie de mine sau deranjez nu e nici o problema kick me, dar cat timp sunt aici o sa incerc sa ajut guildul Betrazel cu unu ca tine is mandru sa jok.....eu daca citeai atent i-am propus sa se implice, sa faca ceva ca la vorbe si la kibitzat suntem buni toti romanii. Si.....ai superatitudine ..... bv.Eu nu vreau sa fiu seful nimanui....am destui oameni in real pe care ii conduc si io zic ca destul de bine ... vreau doar sa facem ceva ca lumea....nu sa fim niste papagali pe server.Avem sansa pt ca ne-am apucat repede si e loc ca sa zic asa sa ne dezvoltam repede mai ales cu NAP urile pe care le avem acum.Deci tre sa intelegeti ca 80% poate fi de fanul vostru intr-o ghilda da 20% tre sa fie pt ghilda.Cei ce au condus clanuri,au fost ofiteri undeva, au avut o responsabilitate IN VIATA LOR....responsabilitate fatza de altii sunt sigur ca inteleg. Cei care is certati cu frizerul si kiar daca arata ca femeile se si poarta ca ele ....nu o sa inteleaga niciodata. | |
|
| |
Nebiru Expert
Number of posts : 246 Age : 35 Location : Bucuresti Registration date : 2008-06-04
Ingame Character Name: Nebiru Class: Necromancer Race: Stygian
| Subject: Re: Ma retrag, pa pa Wed Jul 09, 2008 3:29 pm | |
| | |
|
| |
BreakRule curios
Number of posts : 84 Age : 53 Location : Alba Iulia Registration date : 2008-04-26
| Subject: Re: Ma retrag, pa pa Wed Jul 09, 2008 3:33 pm | |
| Oricum suntem putini, iar perspectivele pe termen mediu sa facem un raid full (24 jucatori lvl 80) numai cu membrii S.P.Q.R. sunt destul de indepartate (e greu sa gasesti 24 de jucatori online de lvl 80 care sa aiba 4-5 h la dispozitie + clasele necesare) ,asa ca nu prea vad de ce va certati. Daca e cineva care sa se simta "nedreptatit", probabil razvan si cu mine ar fi fost cei mai in drept. Noi am stat aproape o luna sa asteptam sa cresteti voi pentru a putea face un raid si nu cred ca ne-ati auzit pe nici unul ca ne plangem. Cred ca nu are sens sa ne agitam de pomana pentru cateva cuvinte spuse pe ventrilo, iar biro ar putea sa revina in guilda pentru ca AOC e un joc de grup si in mod cert nici unul dintre noi nu o sa reuseasca sa faca mare lucru jucand singur. Eu am fost in cateva raiduri , iar strategia lor e foarte simpla: toata lumea asculta orbeste de conducatorul raidului , stiut fiind faptul ca "o strategie proasta e mai buna decat nici o strategie sau gandirea individuala a zeci de indivizi" Haideti sa va dau un exemplu. Cand l-am omorat pe Kikirimikiri ala. Am esuat de 2 ori datorita stratgiei celui care conducea raidul. Nimeni nu a comentat . Toti l-au ascultat .A 3 -a oara a fost ales un alt conducator al raidului care a avut o alta strategie , de data aceasta castigatore pentru ca am reusit sa il omoram pe Kikirimikiri. Noi nici macar nu am reusit sa facem raiduri full in instante epice si deja ne certam aiurea pentru nimicuri. Hai ca va las ca trebuie sa plec la aeroport. Peste 2 h am avion din Palma spre Bucuresti. | |
|
| |
niraco79 curios
Number of posts : 94 Age : 45 Location : Fury Registration date : 2008-05-29
Ingame Character Name: Niraco Class: Assasin Race: Aquilonian
| Subject: Re: Ma retrag, pa pa Wed Jul 09, 2008 7:53 pm | |
| /me taking popcorn and eating while watching drama llama movie Pe de o parte un pic mai serioasa, tinand cont ca am fost de fata pot sa spun ca in viziunea mea ambii au gresit: Biro - tu nu il bagai in seama. Punct. te intreba nu ii raspundeai nici macar nu ai zis "mey tata fac maine azi nu ma simt in stare" Tartaros: nu am fost de fata cand l-ai rugat mai devreme deci nu imi pot da cu parerea, dar la sfarsit nu ai folosit tonul care trebuie. Dar cel mai important este ca ghilda nu avea niste reguli clare, si cand zic clare zic postate pe forum. sa legiferezi reguli neanuntate nu este ok. Singura regula anuntata de catre unul din ofiteri (Razvan) este ca trebuie sa contribuim cu bani la oras. In experienta mea (vin si eu din un MMO in care sunt in cel mai elite clan - 1000 de oameni care tocmai am rezistat unui razboi de 1 an si jumatate impotriva la unei aliante de 10000 de oameni si i-am invins) trebuie sa avem niste reguli clare iar ofiterii trebuie sa balanseze utilul (gathering, crafting, grinding, raiding pentru iteme) cu placutul (raiding de explorat content, pvp training, pvp groups) Eu as propune ca ghilda in aceasta perioada sa organizeze cate 2 party-uri in acelasi timp. 1 party cu unul de nivel 80 si restul la crestere si un party cu cei de 80 care sa alterneze raiding pentru iteme, gathering. Fun-ul la cei de 80 va aparea pentru ca in kheshata party-ul de crestere va fi mai mult ca sigur atacat. in acel moment oamenii de la gathering din purple lotus swamp vin se lupta, castigam locul si trecem din nou la grinding si gathering. si in acelasi timp il punem pe Tartaros sa faca karaoke pe ventrilo e doar o idee ce poate fi imbunatatita sau schimbata dar ea sau alte idei pe care sigur le aveti pot inviora viata clanului. my 2 cents | |
|
| |
Deceneu/Blestem apprentice
Number of posts : 43 Age : 40 Location : speed Registration date : 2008-05-23
| Subject: Re: Ma retrag, pa pa Fri Jul 11, 2008 12:07 am | |
| mai am citit atat topicul asta cat si cel cu regulile guildei si 1-reguli ok si care trebuiesc urmate caci ne vor ajuta 2- trebuie sa invatam sa fim mai putin incapatanati si sa ascultam de ordine/indicatii/rugaminti 3- nu mi-a placut atitudinea lui tartaros, desi il inteleg pe de o parte caci nu face toate astea pentru el, totusi nu mi se pare normal sa ameninti in stanga si in dreapta ca dai afara din guilda si ca daca nu convine cuiva ceva,sa plece...e bine sa fii autoritar si sa incerci sa ii unifici pe ceilalti, dar parca a fost cam prea dur tonul...si mi-a lasat un gust amar, mai ales ca am vazut ca eyechewer a scris niste chestii gandite si care trebuiesc luate in seama si consider ca nu i s-a raspuns cum trebuie 4-la faza cu biro nu ma pronunt 5-si eu sunt tare de cap si nu vreau sa parasesc guilda desi nu mi-a placut atitudinea de "te dau afara""n-am nevoie de tine"etc., mai ales ca inteleg ca desi nepotrivita in opinia mea, acele vorbe nu au fost spuse cu intentie rea 6- as vrea sa ne intelegem si sa lasam un pic de la noi fiecare, atat cei autoritari cat si cei care nu vor sa se supuna unor reguli elementare si sa construim o guilda puternica 7-incercarile grele ar trebui sa ne faca mai puternici, asa ca hai sa vedem ce va urma | |
|
| |
Bladeus Champ
Number of posts : 255 Age : 42 Location : Malta-Tel:+35699492880 Registration date : 2008-05-30
Ingame Character Name: Bladeus Class: Barbar BETIV Race: Cimmerian
| Subject: Re: Ma retrag, pa pa Fri Jul 11, 2008 7:56 am | |
| secox ... toaata noapetea :DD:D:D:D:D la btetie | |
|
| |
Tartaros GM
Number of posts : 287 Age : 54 Location : Suceava Registration date : 2008-04-21
| Subject: Re: Ma retrag, pa pa Fri Jul 11, 2008 9:11 am | |
| - Deceneu wrote:
- mai am citit atat topicul asta cat si cel cu regulile guildei si
1-reguli ok si care trebuiesc urmate caci ne vor ajuta 2- trebuie sa invatam sa fim mai putin incapatanati si sa ascultam de ordine/indicatii/rugaminti 3- nu mi-a placut atitudinea lui tartaros, desi il inteleg pe de o parte caci nu face toate astea pentru el, totusi nu mi se pare normal sa ameninti in stanga si in dreapta ca dai afara din guilda si ca daca nu convine cuiva ceva,sa plece...e bine sa fii autoritar si sa incerci sa ii unifici pe ceilalti, dar parca a fost cam prea dur tonul...si mi-a lasat un gust amar, mai ales ca am vazut ca eyechewer a scris niste chestii gandite si care trebuiesc luate in seama si consider ca nu i s-a raspuns cum trebuie 4-la faza cu biro nu ma pronunt 5-si eu sunt tare de cap si nu vreau sa parasesc guilda desi nu mi-a placut atitudinea de "te dau afara""n-am nevoie de tine"etc., mai ales ca inteleg ca desi nepotrivita in opinia mea, acele vorbe nu au fost spuse cu intentie rea 6- as vrea sa ne intelegem si sa lasam un pic de la noi fiecare, atat cei autoritari cat si cei care nu vor sa se supuna unor reguli elementare si sa construim o guilda puternica 7-incercarile grele ar trebui sa ne faca mai puternici, asa ca hai sa vedem ce va urma E parerea ta si o respect ... si mie mi-ar place sa nu se ajunga LA NICI O AMENINTARE si la nici un ton deranjant. Sa se puna osul la treaba ca trebuie si ca nu o sa devenim niste gashte pe server. | |
|
| |
Majester Officer
Number of posts : 117 Age : 44 Location : Bucuresti Registration date : 2008-05-31
Ingame Character Name: Bulanje Class: Elevu Barbarului BETIV Race: Cimmerian
| Subject: Re: Ma retrag, pa pa Fri Jul 11, 2008 9:54 am | |
| Bai fratilor ...uni dintre voi nu inteleg un lucru din psihologia umana si anume ...cu vb. buna nu se face nimic ( asta fiind in special valabila pt cei care sunt noobi intr-o anumita chestie ); de obicei daca esti baiat bun esti luat de prost "asta pana sa ajungi sa il cunosti pe om"...si multe altele....vreau sa mentionez faptul ca in cele de mai sus m-am aflat atat de-o parte cat si de alta ...deci inteleg amandoua pozitiile. Tot ce vreau eu sa va spun este ca tartaros NU A AMENITAT PE NIMENI (din contra la dat afara din guilda si pe urma la anuntat), a vb frumos si cu toate ca nici mie nu prea mi-a convenit ce mi-a zis sa fac pana la urma am facut. Plus de asta Tartaros este un om deschis la discutie...si daca sti cum sa pui intrebarea sunt sigur ca o sa te lamureasca in legatura cu problema pe care o ai sau il alt caz se poate ajunge la un consens. Cand a zis " nu am nevoie de oamemni ca tine " sunt sigur ca sa referit la : "nu am nevoie de oameni CU UN COMPORTAMENT ca al tau ". Daca Biro intradevar era un tip care sa aiba aceleasi scopuri ca noi in legatura cu jocu si care si-a adus aportu in guilda cu ceva nu lasa zarurile sa pice asa cum a considerat Tartaros si se lupta pt. ideea lui. Si daca chiar era un tip ambitios care vroia sa faca treaba cu noi incerca o discutie sau eu stiu sa puna niste intrebari ...dar se pare ca toti am vazut cam ce vroia dmnu. Biro( vreau sa se stie ca ii respect si ii inteleg felul lui de a jucat si nu il judec cu nimic ...e timpul lui si banii lui, telul tau si telul guildei sun exact aceleasi numai ca caile pe care o luam sunt diferite==> reusite diferite )...si daca era un tip ambitios si destept dupa ce intra in guilda iesea....dar el a preferat sa zica ....pa pa. Daca Biro intra din nou sunt sigur ca atat guilda cat si Biro vor avea foarte mult de castigat. Tot cu aceasta ocazie vreau sa ii multumesc lui Biro ca cu toate ca nu a vrut a reusit sa faca guilda un pic mai organizata, datorita comportamentului dau juvenil si rebel, ocazie cu care ia trezit pe uni care cam incepusera sa adoarma....atat playeri care nu intrau pe ventrilo cat si offiteri care treb sa ia probl. in mana.
Sandra Brown! | |
|
| |
Darkskull curios
Number of posts : 67 Age : 43 Location : Bucuresti Registration date : 2008-05-22
Ingame Character Name: Darkskull Class: Barbarian Race: Cimmerian
| Subject: Re: Ma retrag, pa pa Fri Jul 11, 2008 10:12 am | |
| | |
|
| |
biro noob
Number of posts : 14 Age : 38 Location : Craiova Registration date : 2008-05-31
| Subject: Re: Ma retrag, pa pa Fri Jul 11, 2008 10:36 am | |
| Baieti e primul MMORPG pe care-l joc mai serios. Si nu stiam la ce sa ma astept. Si na a fost dragut pana acum....insa acum nu mai imi vine sa intru deloc. Asa ca probabil o sa vand contul ). Multa bafta tuturor!! Daca vrea cineva sa cumpere cont cu HOX de 80 si TOS de 40 ma anuntati ). | |
|
| |
Tartaros GM
| |
| |
Razvan noob
Number of posts : 20 Age : 43 Location : Bucuresti Registration date : 2008-04-24
| Subject: Re: Ma retrag, pa pa Fri Jul 11, 2008 12:52 pm | |
| Va rog eu mult, mai putina vorba si mai mult gathering, la lvl 80 daca stai 1-2h / zi strangi destul. Biro ai fost dat afara din guild, asta e hotararea ofiterilor, in locul tau nu as mai comenta nimic si mi-as vedea de treaba. Este total useless sa rascoleste rahatul acum. Daca nu ai fost in stare sa vorbesti cu lumea si sa dai explicatii pertinente la timpul respectiv imi pare rau dar asta e.
Vb din proprie experienta dupa ce am facut lvl 80 cred ca am facut 1-2 meciuri de pvp si m-am dat seama ca fara guild nu ai ce face in battlegronds. De atunci tot ce am facut a fost pt guilda, am crescut oameni, am construit orasu, tin socoteala banilor care au fost dati, incerc sa organizez lucrurile cum trebuie alaturi de ceilalti ofiteri. Nu ma plang pt ca imi place ceea ce fac si imi dau seama ca numai asa pot sa ma/ne distrez/distram ma incolo cand o sa avem cu ce iesi in evidenta. Dupa ce ati facut lvl 80 NU AVETI CE FACE altceva decat sa ajutati guilda.
P.S. in legatura cu cei care plec la lvl 80 va rog sa tineti minte cand plecati cine v-a ajutat sa cresteti.
P.S.2 Imi trebuie GRANITE IRON YEW ELECTRUM | |
|
| |
Noaptea noob
Number of posts : 1 Age : 45 Location : Tower of Insolence Registration date : 2008-07-13
| Subject: Re: Ma retrag, pa pa Sun Jul 13, 2008 1:36 am | |
| Ma, eu am asistat la discutia dintre Tartaros si Biro, fiecare are dreptate in felul lui, este pur si simplu o problema de viziune asupra jocului, evident Biro nu stie ce inseamna responsabilitatea fatza de un clan, si nu este de invinuit, el vrea doar sa se "joace", nu-i nimic rau in asta, nu inteleg de ce va luati de el. In opinia mea, decizia lui Tartaros a fost corecta (desi el a vrut doar sa-l "sperie" un pic, sa vada ca vorbeste serios) pentru ca acum prioritatea clanului este de a construi orasul, drept urmare charurile care au atins lvl-ul maxim trebuie sa se ocupe numai de asta. In concluzie, nimeni nu trebuie sa-l oblige pe Biro sa se joace altfel decit doreste si decit ii place lui, daca el nu vrea sa ajute la clan, e liber sa faca ce vrea, dar nu poate fi membru pentru ca nu avem acelasi scop, cind va vrea sa puna umarul la ceva serios, vom fi onorati sa-l avem alaturi
Offtopic: Personal, mie Biro mi-a fost foarte simpatic, era una din "vocile"remarcabile pe Ventrilo, dialogurile dintre el si Tartaros erau de-a dreptul copioase, eu sper sa revina... | |
|
| |
ciomi noob
Number of posts : 3 Age : 43 Location : resita Registration date : 2008-05-19
| Subject: Re: Ma retrag, pa pa Mon Jul 14, 2008 9:15 am | |
| Ba tartaros sau cum iti zice ce pot tata sa-ti spun moldoveanu tot moldovean ramane vai de pula ta | |
|
| |
kulok Officer
Number of posts : 351 Age : 38 Location : Bucuresti Registration date : 2008-05-13
Ingame Character Name: Kulok Class: Necromancer Race: Stygian
| Subject: Re: Ma retrag, pa pa Mon Jul 14, 2008 9:33 am | |
| nu stiu ce aveti voi cu el dar eu in AOC l-am cunoscut si sa mor de nu zic ca e cel mai normal om de la noi din guilda.
Eu unu ii zic buna treaba faci si tine'o tot asa!
Iar tu ciomi eu zic sa te abtii daca nu stii sa respecti ... pun pariu ca face to face erai mielusel dar aici toti sunteti Z M E I... | |
|
| |
Tartaros GM
| Subject: Re: Ma retrag, pa pa Mon Jul 14, 2008 9:58 am | |
| - ciomi wrote:
- Ba tartaros sau cum iti zice ce pot tata sa-ti spun moldoveanu tot moldovean ramane vai de pula ta
Join ventrilo daca tot ai o opinie demna de luat in seama ... | |
|
| |
Tartaros GM
| Subject: Re: Ma retrag, pa pa Mon Jul 14, 2008 10:02 am | |
| - ciomi wrote:
- Ba tartaros sau cum iti zice ce pot tata sa-ti spun moldoveanu tot moldovean ramane vai de pula ta
Aaaa si pt cultura ta generala.....Suceava e in Bucovina ... e o regiune istorica cum ar fi de exemplu Banatul pe la voi. Sper ca acolo la Resitza nu esti si tu din acea armata de venetici stramutatzi de tataia Ceausescu sa umpletzi combinatul siderurgic cu tot neamu ... casa , catel , purcel. Te astept cu mare drag pe ventrilo sa discutam si pe tema Moldovei si a Bucovinei sau a oricarui subiect la care TU te simti cat de cat capabil sa porti o discutie mai inteligibila decat parereri de genul "vai de pula ta". Sper sa fii destul de barbat si sa accepti provocarea | |
|
| |
Kronus GM
Number of posts : 100 Age : 43 Location : Bucuresti Registration date : 2008-04-21
Ingame Character Name: Iskander Class: Bear Shaman Race: Cimmerian
| Subject: Re: Ma retrag, pa pa Mon Jul 14, 2008 10:05 am | |
| Ciomi, imi pare rau, dar un astfel de comportament la adresa unui ofiter nu este tolerat in aceasta guilda. Opiniile se exprima in mod civilizat. In concluzie, ai fost banat pe acest forum. | |
|
| |
Nebiru Expert
Number of posts : 246 Age : 35 Location : Bucuresti Registration date : 2008-06-04
Ingame Character Name: Nebiru Class: Necromancer Race: Stygian
| |
| |
Bladeus Champ
Number of posts : 255 Age : 42 Location : Malta-Tel:+35699492880 Registration date : 2008-05-30
Ingame Character Name: Bladeus Class: Barbar BETIV Race: Cimmerian
| Subject: Re: Ma retrag, pa pa Mon Jul 14, 2008 4:58 pm | |
| da da tartoru e moldoveanu meu | |
|
| |
Tex Officer
Number of posts : 178 Age : 43 Location : Bucuresti Registration date : 2008-04-21
Ingame Character Name: Judah Class: Demonologist Race: Stygian
| Subject: Re: Ma retrag, pa pa Mon Jul 14, 2008 5:39 pm | |
| - ciomi wrote:
Exemplu de roman stresat. Nu zice, nu face si cand da din gura, se pisa pe toti. Din 3 posturi, unu-i cu gura plina. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Ma retrag, pa pa | |
| |
|
| |
| Ma retrag, pa pa | |
|