| Ma retrag, pa pa | |
|
+16Razvan Darkskull Bladeus Deceneu/Blestem niraco79 BreakRule eyechewer Nebiru Kampfaren Masakan bethrazel Tex Majester MONCO Tartaros biro 20 posters |
|
Author | Message |
---|
biro noob
Number of posts : 14 Age : 38 Location : Craiova Registration date : 2008-05-31
| Subject: Ma retrag, pa pa Wed Jul 09, 2008 12:23 am | |
| Daca trebuie sa fac ce vrea Tartaros cand vrea Tartaros eu ma retrag ( desi nu mai stiu daca are rost tinand cont ca Tartaros mi-a dat kick din ghilda). Se pare ca in opinia voastra n-am facut suficient pana acum deci ok. Multa bafta, o sa joc in continuare sa ma distrez ca doar nu-s la munca sa fac ce vor altii.
Multumesc, Andrei | |
|
| |
Tartaros GM
Number of posts : 287 Age : 54 Location : Suceava Registration date : 2008-04-21
Ingame Character Name: tartaros Class: necromancer Race: stygian
| Subject: Re: Ma retrag, pa pa Wed Jul 09, 2008 1:00 am | |
| - biro wrote:
- Daca trebuie sa fac ce vrea Tartaros cand vrea Tartaros eu ma retrag ( desi nu mai stiu daca are rost tinand cont ca Tartaros mi-a dat kick din ghilda). Se pare ca in opinia voastra n-am facut suficient pana acum deci ok. Multa bafta, o sa joc in continuare sa ma distrez ca doar nu-s la munca sa fac ce vor altii.
Multumesc, Andrei Tu joci intr-o ghilda .... faci ce are nevoie ghilda nu ce vrea tartaros .... tu daca nu esti destul de matur sa intelegi ca trebuie sa lucram impreuna ma bucur ca ai plecat....sper sa te inteleaga cineva. Numai bine | |
|
| |
MONCO Dentist
Number of posts : 114 Age : 45 Location : vaslui Registration date : 2008-06-02
Ingame Character Name: MONCO Class: SALBATIC Race: CAUCAZIAN
| Subject: Re: Ma retrag, pa pa Wed Jul 09, 2008 8:59 am | |
| Biro nu fi chuck norris asta e macar la inceput tre sa ne facem ghilda apoi....... cafteala cat cuprinde Daca nu avem un orash,raiduri si alte treburi nu vine nimeni la noi Trebe acu la inceput calarita situatia caci ne incaleca alii in 2-3 luni f multa lume va veni pe server i trebuie sa fim cat de cat bazati DDDAAAARRRR totusi suntem f f f putini si nu prea inteleg de ce sa construim un orash t3 daca nu putem sa-l aparam??? | |
|
| |
Majester Officer
Number of posts : 117 Age : 44 Location : Bucuresti Registration date : 2008-05-31
Ingame Character Name: Bulanje Class: Elevu Barbarului BETIV Race: Cimmerian
| Subject: Re: Ma retrag, pa pa Wed Jul 09, 2008 9:34 am | |
| Asa e ma Biro...din pacate momentan treb sa jucam foarte calculat si sa nu pierdem nici un minut aiurea in joc, tinand cont de faputl ca nu jucam asa mult online. Tu treb sa te gandesti cum vrei sa joci, cum iti place si parerea mea e ca totul se rezolva....dar daca tu nu faci chestia asta ... o sa te incurci si tu si o sa incurci si pe alti. Oricum iti zic de pe acum ....daca nu esti disciplinat nu o sa intri in nici o guilda serioasa iar peste 6 luni sunt sigur ca o sa stai si o sa schimbi instantele cand or sa faca astia raiduri din instanta in instanta si harta in harta. Deci in concluzie nu poti sa fi un singuratic, asta e clar, ca daca vroiai sa fi singuratic iti faceai ranger sau assasin ...sau o sa fi intr-o societate doar asa ca sa stai de vb pe chat. Cu tuate ca S.P.Q.R. este un clan mic strategia noastra este sa fim un clan cat mai perfect si mai calitativ. Nu stiu ce experienta de mmo ai tu dar se pare ca lucrurile nu stau asa cum te asteptai tu. P.S. nu vreau sa ii iau partea lui tartaros, dar fara o atitudine si initiativa ca lui e cam greu pt un clan sa realizeze ce si-a propus. Daca vrei sa ai parte de fun calumea treb sa faci acum ce treb pt clan......plm...hai ca vb asa pana maine......sa iti tot dau exemple.....ce sa mai, daca vrei sa te distrezi treb sa muncesti mai intai si cu asta basta, alta cale credema ca nu e, daca esti interesat eu sunt singur ca o sa fi acceptat din nou pt ca tu esti ca sa zic asa ca o moneda de aur valoroasa, dar care din pacate e undeva aruncata printre alte maruntisiuri si e mizerabila...si degeaba moneda aia are valoare daca nu e luata, curatata si sortata. ASTA E VALABIL PT TOATA LUMEA CARE E IN SPQR SI CARE VREA SA SE JOINEZE
thx | |
|
| |
Tex Officer
Number of posts : 178 Age : 43 Location : Bucuresti Registration date : 2008-04-21
Ingame Character Name: Judah Class: Demonologist Race: Stygian
| Subject: Re: Ma retrag, pa pa Wed Jul 09, 2008 10:01 am | |
| - biro wrote:
- Daca trebuie sa fac ce vrea Tartaros cand vrea Tartaros eu ma retrag ( desi nu mai stiu daca are rost tinand cont ca Tartaros mi-a dat kick din ghilda). Se pare ca in opinia voastra n-am facut suficient pana acum deci ok. Multa bafta, o sa joc in continuare sa ma distrez ca doar nu-s la munca sa fac ce vor altii.
Multumesc, Andrei Sa nu crezi ca dupa postul asta in care te victimizezi, il faci pe Tartoru sa arate mai prost. Te inseli amarnic. Vor pleca cei mai slabi si vor ramane cei mai buni. Ghilda inseamna organizare. Numai prin efort comun putem face lucruri mari. Altfel... jucati offline sau faceti-va 80 de caractere noi sa bateti mobi toata ziua. | |
|
| |
MONCO Dentist
Number of posts : 114 Age : 45 Location : vaslui Registration date : 2008-06-02
Ingame Character Name: MONCO Class: SALBATIC Race: CAUCAZIAN
| Subject: Re: Ma retrag, pa pa Wed Jul 09, 2008 10:13 am | |
| Ba geanina da tu trebuia sa te faci Sandra Brown frate | |
|
| |
Majester Officer
Number of posts : 117 Age : 44 Location : Bucuresti Registration date : 2008-05-31
Ingame Character Name: Bulanje Class: Elevu Barbarului BETIV Race: Cimmerian
| Subject: Re: Ma retrag, pa pa Wed Jul 09, 2008 10:35 am | |
| Pai ...pana mea....treb sa aduc argumente ...sa ii demonstrez dc 1+1=2. Poate uni nu sunt asa lamuriti dc vrem noi sa facem astea iar prin ditamai compunerea sper sa inteleaga felul nostru de a gandi....si plus de asta ....frate ...sunt la munca si ma plictisesc. | |
|
| |
bethrazel Expert
Number of posts : 202 Age : 43 Location : bucuresti Registration date : 2008-06-09
Ingame Character Name: Bethrazel Class: Bear Shaman Race: Cimmerian
| Subject: Re: Ma retrag, pa pa Wed Jul 09, 2008 11:31 am | |
| hmm...biro trebuie sa intelegi ca jucam un mmo-rpg, trebuie sa fim uniti..cat timp tartaros este ofiter si e dispus sa se implice in joc mai mult ca noi trebuie sa il asculti, e regula... desigur pe forum putem discuta o hotarare sau alta, dar in joc atat timp cat se hotaraste sa facem un lucru e bine sa ne tinem de el, toti... altfel nu are rost sa ne mai stresam cu jocu' asta..ne putem intoarce la wow sa jucam arene. Deci imi pare rau, dar nu mi se pare corect gestul tau...Cred ca ar fi bine sa intelegi ca nu e nimic gresit in a urma ofiterii, sa te intorci in guild si sa continuam ce am inceput, si incetati sa luati decizii la cald... | |
|
| |
Masakan curios
Number of posts : 57 Age : 43 Location : Timisoara Registration date : 2008-05-12
Ingame Character Name: Masakan Class: Barbarian Race: Aquilonian
| Subject: Re: Ma retrag, pa pa Wed Jul 09, 2008 11:34 am | |
| Nu te cunosc personal, dar daca e sa ma iau doar dupa ce ai scris in postul asta, atunci pot sa zic doar "pa pa" | |
|
| |
Kampfaren noob
Number of posts : 10 Age : 43 Location : The garden of Thorns Registration date : 2008-06-17
Ingame Character Name: Kampfaren Class: Herald of Xotli Race: Stygian
| Subject: Re: Ma retrag, pa pa Wed Jul 09, 2008 11:38 am | |
| Vad efectul dar nu si cauza. Poate nu am fost eu pe faza, dar anume ce a cerut Tartaros de la Biro (si eventual restul guildei?). | |
|
| |
biro noob
| Subject: Re: Ma retrag, pa pa Wed Jul 09, 2008 12:09 pm | |
| Este foarte simplu. Trebuia ca intr-un anumit moment sa fac gathering. Ca sa mi se verifice pozitia chiar mi-a fost cerut sa-i dau invite to group lui Tartaros sa vada unde sunt eu in acel moment. Nu mi se pare normal sa mi se ceara ca in momentul X sa fac gathering desi ghilda are nevoie. Cred ca m-am implicat suficient in ghilda. Eu nu intru in joc sa ma stresez, joc sa ma distrez. Daca eu nu aveam chef la momentul acela sa fac gathering e treaba mea. M-am trezit cu faze gen : tu nu esti bun la cap? nu intelegi ? treci la gathering. Abia acum 2 zile am facut 80 si voiam sa mai ...explorez abilitatile clasei . Intradevar nu am experienta in MMO-uri dar cred ca asta mi-a fost suficienta. Cat timp imi platesc jocul si abonamentul singur cred ca pot sa decid si singur ce fac cand ma loggez nu sa fiu fortat sa fac gathering ACUM, IN MOMENTUL ASTA, fiind amenintat cu eliminarea din ghilda. Sper ca acum ati inteles cum privesc eu lucrurile(bine, prost, asta e). Oricum incet incet imi dau seama ca orice MMO e o pierdere de timp si ca exista multe lucruri pe care le pot face atat utile cat si placute in timpul asta. | |
|
| |
Tartaros GM
Number of posts : 287 Age : 54 Location : Suceava Registration date : 2008-04-21
| Subject: Re: Ma retrag, pa pa Wed Jul 09, 2008 12:26 pm | |
| - biro wrote:
- Este foarte simplu. Trebuia ca intr-un anumit moment sa fac gathering. Ca sa mi se verifice pozitia chiar mi-a fost cerut sa-i dau invite to group lui Tartaros sa vada unde sunt eu in acel moment. Nu mi se pare normal sa mi se ceara ca in momentul X sa fac gathering desi ghilda are nevoie. Cred ca m-am implicat suficient in ghilda. Eu nu intru in joc sa ma stresez, joc sa ma distrez. Daca eu nu aveam chef la momentul acela sa fac gathering e treaba mea. M-am trezit cu faze gen : tu nu esti bun la cap? nu intelegi ? treci la gathering. Abia acum 2 zile am facut 80 si voiam sa mai ...explorez abilitatile clasei . Intradevar nu am experienta in MMO-uri dar cred ca asta mi-a fost suficienta. Cat timp imi platesc jocul si abonamentul singur cred ca pot sa decid si singur ce fac cand ma loggez nu sa fiu fortat sa fac gathering ACUM, IN MOMENTUL ASTA, fiind amenintat cu eliminarea din ghilda. Sper ca acum ati inteles cum privesc eu lucrurile(bine, prost, asta e). Oricum incet incet imi dau seama ca orice MMO e o pierdere de timp si ca exista multe lucruri pe care le pot face atat utile cat si placute in timpul asta.
1.Te-am RUGAT de mai multe ori....faza cu invite sa vad unde esti a fost cand am vazut ca nu ma bagi in seama. Nu am folosit un ton imperativ DECAT cand am vazut ca esti iresponsabil total fata de cei cu care joci.Fii corect macar cand te exprimi aici.Puteam sa iti sterg contul de aici DAR...am vrut sa iti spui parerea sa o auda toata lumea.Cred ca decizia mea a fost corecta.Sa fii iubit | |
|
| |
Tex Officer
Number of posts : 178 Age : 43 Location : Bucuresti Registration date : 2008-04-21
Ingame Character Name: Judah Class: Demonologist Race: Stygian
| Subject: Re: Ma retrag, pa pa Wed Jul 09, 2008 12:36 pm | |
| - biro wrote:
- Este foarte simplu. Trebuia ca intr-un anumit moment sa fac gathering. Ca sa mi se verifice pozitia chiar mi-a fost cerut sa-i dau invite to group lui Tartaros sa vada unde sunt eu in acel moment. Nu mi se pare normal sa mi se ceara ca in momentul X sa fac gathering desi ghilda are nevoie. Cred ca m-am implicat suficient in ghilda. Eu nu intru in joc sa ma stresez, joc sa ma distrez. Daca eu nu aveam chef la momentul acela sa fac gathering e treaba mea. M-am trezit cu faze gen : tu nu esti bun la cap? nu intelegi ? treci la gathering. Abia acum 2 zile am facut 80 si voiam sa mai ...explorez abilitatile clasei . Intradevar nu am experienta in MMO-uri dar cred ca asta mi-a fost suficienta. Cat timp imi platesc jocul si abonamentul singur cred ca pot sa decid si singur ce fac cand ma loggez nu sa fiu fortat sa fac gathering ACUM, IN MOMENTUL ASTA, fiind amenintat cu eliminarea din ghilda. Sper ca acum ati inteles cum privesc eu lucrurile(bine, prost, asta e). Oricum incet incet imi dau seama ca orice MMO e o pierdere de timp si ca exista multe lucruri pe care le pot face atat utile cat si placute in timpul asta.
Baga-ti mintile in cap si nu te mai comporta ca o femeie gravida (stresata de la orice cacat). Noi ceilalti care nu am vazut discutia voastra, nu avem de unde sa stim care si ce dreptate are. Pana la urma nici nu prea conteaza. Important este ca cineva isi fute timpul liber si banii (ca si tine) sa-i faca pe altii sa fie uniti. Oamenii care incearca sa organizeze ceva merita mult mai mult respect decat ceilalti. Incercati sa le faceti si lor viata usoara, asa cum voi vreti la randul vostru sa o aveti usoara. p.s. sunt la munca daca nu s-a oservat deja | |
|
| |
Nebiru Expert
Number of posts : 246 Age : 35 Location : Bucuresti Registration date : 2008-06-04
Ingame Character Name: Nebiru Class: Necromancer Race: Stygian
| Subject: Re: Ma retrag, pa pa Wed Jul 09, 2008 12:53 pm | |
| | |
|
| |
biro noob
| Subject: Re: Ma retrag, pa pa Wed Jul 09, 2008 1:12 pm | |
| Aa si ca idee. Ieri m-am apucat sa strang resurse pe la 6 si ceva dupa ce m-am intors de la serviciu ca aveam de facut quest-uri si oricum poate sa va spuna si Razvan ca il intrebasem de ce resurse avem nevoie pt. Tier 2 ca sa pot strange. Asta inainte sa mi se ordone sa strang ceva sau sa se discute de asta. Am iesit pe la 8:30 si apoi m-am intors pe la 11-12 noaptea, toate resursele erau goale si mi-am bagat picioarele si m-am dus sa fac respec, dupa care Tartaros a inceput sa insiste sa ma duc sa fac gathering sa ma duc sa fac gathering pe un ton cam urat. La inceput am crezut ca e gluma( tot timpul Tartaros are un ton mai..intepat) dupa care am vazut ca se ingroasa treaba si cand m-a anuntat ca mi-a dat kick din ghilda si ca daca in 5 minute nu vede unde sunt si nu ma apuc sa strang imi iau ban si pe ventrilo mi-am bagat picioarele. | |
|
| |
Tartaros GM
| Subject: Re: Ma retrag, pa pa Wed Jul 09, 2008 2:14 pm | |
| - biro wrote:
- Aa si ca idee. Ieri m-am apucat sa strang resurse pe la 6 si ceva dupa ce m-am intors de la serviciu ca aveam de facut quest-uri si oricum poate sa va spuna si Razvan ca il intrebasem de ce resurse avem nevoie pt. Tier 2 ca sa pot strange. Asta inainte sa mi se ordone sa strang ceva sau sa se discute de asta. Am iesit pe la 8:30 si apoi m-am intors pe la 11-12 noaptea, toate resursele erau goale si mi-am bagat picioarele si m-am dus sa fac respec, dupa care Tartaros a inceput sa insiste sa ma duc sa fac gathering sa ma duc sa fac gathering pe un ton cam urat. La inceput am crezut ca e gluma( tot timpul Tartaros are un ton mai..intepat) dupa care am vazut ca se ingroasa treaba si cand m-a anuntat ca mi-a dat kick din ghilda si ca daca in 5 minute nu vede unde sunt si nu ma apuc sa strang imi iau ban si pe ventrilo mi-am bagat picioarele.
Ma frate....buna decizie am luat....sincer. Respec AHHAHAHAH.....respec la ce ma.....sa iti faci respect la minte copile. | |
|
| |
eyechewer noob
Number of posts : 12 Age : 43 Location : cluj Registration date : 2008-05-13
| Subject: Re: Ma retrag, pa pa Wed Jul 09, 2008 2:20 pm | |
| - tartaros wrote:
- biro wrote:
- Aa si ca idee. Ieri m-am apucat sa strang resurse pe la 6 si ceva dupa ce m-am intors de la serviciu ca aveam de facut quest-uri si oricum poate sa va spuna si Razvan ca il intrebasem de ce resurse avem nevoie pt. Tier 2 ca sa pot strange. Asta inainte sa mi se ordone sa strang ceva sau sa se discute de asta. Am iesit pe la 8:30 si apoi m-am intors pe la 11-12 noaptea, toate resursele erau goale si mi-am bagat picioarele si m-am dus sa fac respec, dupa care Tartaros a inceput sa insiste sa ma duc sa fac gathering sa ma duc sa fac gathering pe un ton cam urat. La inceput am crezut ca e gluma( tot timpul Tartaros are un ton mai..intepat) dupa care am vazut ca se ingroasa treaba si cand m-a anuntat ca mi-a dat kick din ghilda si ca daca in 5 minute nu vede unde sunt si nu ma apuc sa strang imi iau ban si pe ventrilo mi-am bagat picioarele.
Ma frate....buna decizie am luat....sincer. Respec AHHAHAHAH.....respec la ce ma.....sa iti faci respect la minte copile. oy... numa-ncet, ca el frumos a vorbit si a explicat | |
|
| |
Tartaros GM
| Subject: Re: Ma retrag, pa pa Wed Jul 09, 2008 2:29 pm | |
| - eyechewer wrote:
- tartaros wrote:
- biro wrote:
Ma frate....buna decizie am luat....sincer. Respec AHHAHAHAH.....respec la ce ma.....sa iti faci respect la minte copile. oy... numa-ncet, ca el frumos a vorbit si a explicat Ce ai vazut tu urat??? ......daca esti fan biro....mergi si faceti guilda amandoi | |
|
| |
bethrazel Expert
Number of posts : 202 Age : 43 Location : bucuresti Registration date : 2008-06-09
| Subject: Re: Ma retrag, pa pa Wed Jul 09, 2008 2:35 pm | |
| - tartaros wrote:
- eyechewer wrote:
- tartaros wrote:
- biro wrote:
Ma frate....buna decizie am luat....sincer. Respec AHHAHAHAH.....respec la ce ma.....sa iti faci respect la minte copile. oy... numa-ncet, ca el frumos a vorbit si a explicat Ce ai vazut tu urat??? ......daca esti fan biro....mergi si faceti guilda amandoi Hai la un smoke ceva...fara flame... zic ca ar fi bine sa inchidem threatu' asta. Sincer mi-ar placea ca biro sa se intoarca si sa mergem impreuna..sa inteleaga "jumatatea" de vina care o are. Acum fiecare om are dreptul la opinie aici pe forum, asta nu inseamna ca luam partea unuia sau celuilalt. | |
|
| |
eyechewer noob
| Subject: Re: Ma retrag, pa pa Wed Jul 09, 2008 2:36 pm | |
| nu e chestie de partea unuia sau altuia, ci de atitudine. pt voi care va stiti e ok si e guilda, pt cei noi e oricum perioada de proba: pot/vor/se potrivesc sa stea. cu asa un ofiter, eu sunt mai degraba pe partea de nepotrivire deocamdata, si e bine sa aflu acuma, sa nu incomodez pe nimeni mai incolo, dar nici sa nu pierd vremea degeaba | |
|
| |
Tartaros GM
| Subject: Re: Ma retrag, pa pa Wed Jul 09, 2008 2:40 pm | |
| - eyechewer wrote:
- nu e chestie de partea unuia sau altuia, ci de atitudine. pt voi care va stiti e ok si e guilda, pt cei noi e oricum perioada de proba: pot/vor/se potrivesc sa stea. cu asa un ofiter, eu sunt mai degraba pe partea de nepotrivire deocamdata, si e bine sa aflu acuma, sa nu incomodez pe nimeni mai incolo, dar nici sa nu pierd vremea degeaba
Hai sa iti spun un secret.....atitudinea unui lider e in funtie de om....daca tu vrei sa faci parte din Armata Salvarii,Green Peace etc....e treaba ta.Fa-te avocat si poti sa iti testezi skilurile de apartator , sa le dai refeat zilnic etc .... NU AI CE APARA ACUM. O zi buna...si sper sa nu te mai apuce logoreea.Merci | |
|
| |
bethrazel Expert
| Subject: Re: Ma retrag, pa pa Wed Jul 09, 2008 2:43 pm | |
| - eyechewer wrote:
- nu e chestie de partea unuia sau altuia, ci de atitudine. pt voi care va stiti e ok si e guilda, pt cei noi e oricum perioada de proba: pot/vor/se potrivesc sa stea. cu asa un ofiter, eu sunt mai degraba pe partea de nepotrivire deocamdata, si e bine sa aflu acuma, sa nu incomodez pe nimeni mai incolo, dar nici sa nu pierd vremea degeaba
Mi-ar placea sa stiu si pozitia celorlalti ofiteri...poate au avut o discutie de care noi nu stim... si nu, nu-mi place sa pun umarul la a face ceva, ca apoi sa plec pentru ca unu are capu' tare si nu vrea sa discute. Sunt chiar foarte curios... Oricum sunt cam pe aceeasi linie cu Eyechewer in momentul asta. | |
|
| |
Tartaros GM
| Subject: Re: Ma retrag, pa pa Wed Jul 09, 2008 2:44 pm | |
| - bethrazel wrote:
- eyechewer wrote:
Mi-ar placea sa stiu si pozitia celorlalti ofiteri...poate au avut o discutie de care noi nu stim... si nu, nu-mi place sa pun umarul la a face ceva, ca apoi sa plec pentru ca unu are capu' tare si nu vrea sa discute. Sunt chiar foarte curios... Oricum sunt cam pe aceeasi linie cu Eyechewer in momentul asta. Pozita lui Tex a-ti auzit-o .... | |
|
| |
eyechewer noob
| Subject: Re: Ma retrag, pa pa Wed Jul 09, 2008 2:49 pm | |
| - tartaros wrote:
Hai sa iti spun un secret.....atitudinea unui lider e in funtie de om....daca tu vrei sa faci parte din Armata Salvarii,Green Peace etc....e treaba ta.Fa-te avocat si poti sa iti testezi skilurile de apartator , sa le dai refeat zilnic etc .... NU AI CE APARA ACUM. O zi buna...si sper sa nu te mai apuce logoreea.Merci bun d-ul lider, bine ca am aflat la timp. scuze deranj, gl tuturor, poate ne mai vedem in joc | |
|
| |
Tartaros GM
| Subject: Re: Ma retrag, pa pa Wed Jul 09, 2008 2:54 pm | |
| - eyechewer wrote:
- tartaros wrote:
Hai sa iti spun un secret.....atitudinea unui lider e in funtie de om....daca tu vrei sa faci parte din Armata Salvarii,Green Peace etc....e treaba ta.Fa-te avocat si poti sa iti testezi skilurile de apartator , sa le dai refeat zilnic etc .... NU AI CE APARA ACUM. O zi buna...si sper sa nu te mai apuce logoreea.Merci bun d-ul lider, bine ca am aflat la timp. scuze deranj, gl tuturor, poate ne mai vedem in joc La revedere altzi doritori....sa o faca acum...DACA NU ..... hai sa trecem la treaba. Nu am nevoie de frustrati care nu isi asuma responsabilitati da au gura mare. Deci daca aveti de plecat....VA ROG sa o faceti . | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Ma retrag, pa pa | |
| |
|
| |
| Ma retrag, pa pa | |
|