| Grupuri pt facut questuri,lvling,la inceput | |
|
+4Tex BreakRule kulok Doctorul 8 posters |
Author | Message |
---|
Doctorul Dentist
Number of posts : 14 Age : 48 Location : Pitesti Registration date : 2008-04-22
Ingame Character Name: Doctorul Class: Priest of Mitra Race: aquilonian
| Subject: Grupuri pt facut questuri,lvling,la inceput Tue May 13, 2008 4:07 pm | |
| Avand in vedere ca vom juca pe un server pvp,unde gankingul va fi in floare,mai ales de la lvl 20 in sus,pt realizarea unui lvling mai rapid si fara dureri de cap propun sa facem un topic cu persoanele care sunt interesate de formarea unor grupuri inca de la lansarea early,adica dupa 17 mai incolo. Grupurile nu tb neaparat sa fie de 6,pot fi si de 2 sau 3 oameni,scopul fiind cel amintit. As ruga pe cei interesati sa posteze aici,eventual mentionand si clasa jucata sau nickul ingame. Eu voi juca guardian. Mersi | |
|
| |
kulok Officer
Number of posts : 351 Age : 38 Location : Bucuresti Registration date : 2008-05-13
Ingame Character Name: Kulok Class: Necromancer Race: Stygian
| Subject: Re: Grupuri pt facut questuri,lvling,la inceput Tue May 13, 2008 4:14 pm | |
| eu voi fi necromancer cu nick de "Kulok" Eu mentionez un lucru: Nu am jucat in beta deci cand o sa intru imi va trebui timp sa ma acomodez cu jocul si probabil primele zile mi le voi pierde batand ca disperatu mobi pe langa city:)) daca exista persoane care a ufost un beta sistiu cum sa creasca repede asteptam indrumarii | |
|
| |
Doctorul Dentist
Number of posts : 14 Age : 48 Location : Pitesti Registration date : 2008-04-22
Ingame Character Name: Doctorul Class: Priest of Mitra Race: aquilonian
| Subject: Re: Grupuri pt facut questuri,lvling,la inceput Tue May 13, 2008 4:25 pm | |
| Am jucat open beta,primele 20 lvle in zona Tortage sunt simplu de realizat,aici nu cred ca e nevoie de grupuri.Lantul de quest Destiny,noaptea,iti da o gramada de experienta si e funny de facut. As vrea sa mai adaug sa adaugati si rasa jucata,ca dupa lvl20 aceleasi rase se pot intalni rapid.Eu voi fi aquilonian. Kulok,cu necromancer,vei fi stygian. | |
|
| |
BreakRule curios
Number of posts : 84 Age : 53 Location : Alba Iulia Registration date : 2008-04-26
| Subject: Re: Grupuri pt facut questuri,lvling,la inceput Wed May 14, 2008 8:54 pm | |
| O sa incep si eu tot din 17 aquiloanian. Inca nu stiu cu ce clasa . Probabil gradian, conqueror sau ranger. Sper ca daca totul merge ok pana duminica seara sa pot pleca din Tortage. (lvl 20). Ne vedem cel tarziu luni 19 mai, seara in Tarantia aquiloniani | |
|
| |
Tex Officer
Number of posts : 178 Age : 43 Location : Bucuresti Registration date : 2008-04-21
Ingame Character Name: Judah Class: Demonologist Race: Stygian
| Subject: Re: Grupuri pt facut questuri,lvling,la inceput Thu May 15, 2008 10:58 am | |
| Folositi ventrilo sa va gasiti mai usor. Ventrilo va fi obligatoriu. Indiferent daca stai singur pe canal sau nu. | |
|
| |
kulok Officer
Number of posts : 351 Age : 38 Location : Bucuresti Registration date : 2008-05-13
| Subject: Re: Grupuri pt facut questuri,lvling,la inceput Thu May 15, 2008 11:00 am | |
| corect... dar inca sunt nehotarat... damn e o decizie grea:)) asi fi vrut sa fim toti impreuna:D de la inceput | |
|
| |
Tex Officer
Number of posts : 178 Age : 43 Location : Bucuresti Registration date : 2008-04-21
Ingame Character Name: Judah Class: Demonologist Race: Stygian
| Subject: Re: Grupuri pt facut questuri,lvling,la inceput Thu May 15, 2008 11:03 am | |
| N-am spus sa nu va adunati, ci doar ca sa intrati imprimul rand pe ventrilo si acolo automat va sincronizati mai bine, care, cine , unde cum este. Depinde de firea fiecaruia. Nu poti impune placerea cuiva | |
|
| |
kulok Officer
| Subject: Re: Grupuri pt facut questuri,lvling,la inceput Thu May 15, 2008 11:04 am | |
| eu am ventrilo 3.0.1 si vad ca nu se connecteaza... serverul este sus? | |
|
| |
Jdust-1 curios
Number of posts : 54 Age : 42 Location : Bucuresti Registration date : 2008-05-14
Ingame Character Name: Jdust Class: Conqueror Race: Aquilonian
| Subject: Re: Grupuri pt facut questuri,lvling,la inceput Thu May 15, 2008 12:24 pm | |
| Salut eu voi fi Jdust-1 Aquilonian(ma gandeam la cimmerian dar cred ca mai bine cea mentionata mai devreme) Conqueror o sa instalez si eu ventrilo si vb acolo. | |
|
| |
BreakRule curios
Number of posts : 84 Age : 53 Location : Alba Iulia Registration date : 2008-04-26
| Subject: Re: Grupuri pt facut questuri,lvling,la inceput Thu May 15, 2008 12:37 pm | |
| - Jdust-1 wrote:
- Salut eu voi fi Jdust-1 Aquilonian(ma gandeam la cimmerian dar cred ca mai bine cea mentionata mai devreme) Conqueror o sa instalez si eu ventrilo si vb acolo.
Suntem deja 3 aquilonieni . Ai early acces? adica incepi din 17? | |
|
| |
mihA apprentice
Number of posts : 32 Age : 46 Location : london Registration date : 2008-04-22
| Subject: Re: Grupuri pt facut questuri,lvling,la inceput Thu May 15, 2008 12:46 pm | |
| guardian eu...early access oricum cred ca 1-20 nu o sa fie prea mult ganking... este pierdere de vreme pt cine face asta ca majoritatea vor prefera sa lvl. Problema o sa fie la mobs camping insa. | |
|
| |
BreakRule curios
| Subject: Re: Grupuri pt facut questuri,lvling,la inceput Thu May 15, 2008 12:47 pm | |
| 1-20 nu e pvp. Problema se pune cand iesi din Tortage la lvl 20+ adica. | |
|
| |
kulok Officer
| Subject: Re: Grupuri pt facut questuri,lvling,la inceput Thu May 15, 2008 12:59 pm | |
| - BreakRule wrote:
- Jdust-1 wrote:
- Salut eu voi fi Jdust-1 Aquilonian(ma gandeam la cimmerian dar cred ca mai bine cea mentionata mai devreme) Conqueror o sa instalez si eu ventrilo si vb acolo.
Suntem deja 3 aquilonieni . Ai early acces? adica incepi din 17? Man deja cred ca ma gandesc sa joc un Archer de la Aquilonieni... deci suntem 4! | |
|
| |
scoicas noob
Number of posts : 5 Age : 42 Location : Bucuresti Registration date : 2008-05-12
| Subject: Re: Grupuri pt facut questuri,lvling,la inceput Thu May 15, 2008 6:45 pm | |
| daca ma sprijiniti sa joc (adica o sa pun intrebari de noob ) ma bag si eu! | |
|
| |
axia noob
Number of posts : 9 Age : 49 Location : Bucharest Registration date : 2008-04-25
Ingame Character Name: Zyraxes Class: barbarian Race: Aquilonian
| Subject: Re: Grupuri pt facut questuri,lvling,la inceput Thu May 15, 2008 9:29 pm | |
| Barbar - "Oroles" , as prefera cimmerian, imi place conall's valley Deci nici un cimmerian cu early acces ? | |
|
| |
kulok Officer
| Subject: Re: Grupuri pt facut questuri,lvling,la inceput Thu May 15, 2008 9:34 pm | |
| - scoicas wrote:
- daca ma sprijiniti sa joc (adica o sa pun intrebari de noob ) ma bag si eu!
Cred ca toti o sa fim noobi - daca supar pe cineva atunci vb in numele meu Dar este oky daca pot sa te ajut cu ceva just ask me! | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Grupuri pt facut questuri,lvling,la inceput | |
| |
|
| |
| Grupuri pt facut questuri,lvling,la inceput | |
|