| video question | |
|
|
Author | Message |
---|
Darkskull curios
Number of posts : 67 Age : 43 Location : Bucuresti Registration date : 2008-05-22
Ingame Character Name: Darkskull Class: Barbarian Race: Cimmerian
| Subject: video question Wed Jul 02, 2008 2:28 pm | |
| salutare, am o intrebare tehnica ptr cei care aveti placi video puternice (gen 8800 gtx, 9800 gx2, etc), este obligatoriu sa alimentezi placa video din sursa sau alimentarea placi este doar ptr overcloak? | |
|
| |
Kronus GM
Number of posts : 100 Age : 43 Location : Bucuresti Registration date : 2008-04-21
Ingame Character Name: Iskander Class: Bear Shaman Race: Cimmerian
| Subject: Re: video question Wed Jul 02, 2008 2:53 pm | |
| Este obligatoriu sa alimentezi placa video din sursa chiar daca nu o overclockezi | |
|
| |
ardelos apprentice
Number of posts : 35 Age : 47 Location : London Registration date : 2008-05-22
| Subject: Re: video question Wed Jul 02, 2008 4:14 pm | |
| La GTX trebe 2 cabluri de alimentare PCI-e direct din sursa. Am incercat cu 1 desi merge are performantze foarte slabutze. | |
|
| |
Darkskull curios
Number of posts : 67 Age : 43 Location : Bucuresti Registration date : 2008-05-22
| Subject: Re: video question Thu Jul 03, 2008 12:08 pm | |
| Hmm... multumesc baieti, din nefericire ptr mine e o veste proasta vroiam sa iau un 8800 GTX acum tre sa strang si ptr sursa | |
|
| |
ardelos apprentice
| Subject: Re: video question Thu Jul 03, 2008 1:33 pm | |
| - Darkskull wrote:
- Hmm... multumesc baieti, din nefericire ptr mine e o veste proasta vroiam sa iau un 8800 GTX acum tre sa strang si ptr sursa
la fel si eu: a venit placa pus power pe ea, am primit mesaj ca nu se alimenteaza calumea deci o sa lower performance sa nu se prajeasca, urcat masina si cumparat sursa noua....1000W ftw :d | |
|
| |
Darkskull curios
| |
| |
ardelos apprentice
| Subject: Re: video question Fri Jul 04, 2008 10:04 am | |
| - Darkskull wrote:
- ardelos wrote:
- Darkskull wrote:
- Hmm... multumesc baieti, din nefericire ptr mine e o veste proasta vroiam sa iau un 8800 GTX acum tre sa strang si ptr sursa
la fel si eu: a venit placa pus power pe ea, am primit mesaj ca nu se alimenteaza calumea deci o sa lower performance sa nu se prajeasca, urcat masina si cumparat sursa noua....1000W ftw :d VALEU tiai cumparat sursa de 1000 W ??? nu-ti trebuia chiar atata putere ma, ideea era sati iei o sursa cu voltaj real, noname-urile nu au voltaj real, probabil din cauza asta tia dat eroare, btw nu-ti flicare becu din camera cand te joci crysis da...nu foloseste atata stiu, insa m-am enervat ca mereu mai apare ceva si nu ai juice destul, si zic ce mi-e 700 ce mi-e 1000 nu joc crysis ca abia am timp acum de ETQW si aoc....bebe ftw. | |
|
| |
Darkskull curios
| Subject: Re: video question Fri Jul 04, 2008 7:20 pm | |
| - ardelos wrote:
- Darkskull wrote:
- ardelos wrote:
- Darkskull wrote:
la fel si eu: a venit placa pus power pe ea, am primit mesaj ca nu se alimenteaza calumea deci o sa lower performance sa nu se prajeasca, urcat masina si cumparat sursa noua....1000W ftw :d VALEU tiai cumparat sursa de 1000 W ??? nu-ti trebuia chiar atata putere ma, ideea era sati iei o sursa cu voltaj real, noname-urile nu au voltaj real, probabil din cauza asta tia dat eroare, btw nu-ti flicare becu din camera cand te joci crysis da...nu foloseste atata stiu, insa m-am enervat ca mereu mai apare ceva si nu ai juice destul, si zic ce mi-e 700 ce mi-e 1000 nu joc crysis ca abia am timp acum de ETQW si aoc....bebe ftw. oricum e tare sursa so porti sanatos, Enermax cumva? | |
|
| |
Nebiru Expert
Number of posts : 246 Age : 35 Location : Bucuresti Registration date : 2008-06-04
Ingame Character Name: Nebiru Class: Necromancer Race: Stygian
| Subject: Re: video question Sun Jul 06, 2008 4:39 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: video question | |
| |
|
| |
| video question | |
|