Thybalt noob
Number of posts : 15 Age : 39 Location : Bucharest Registration date : 2008-05-28
Ingame Character Name: Apostate Class: Conqueror Race:
| Subject: Inactivitate Wed Jul 02, 2008 11:35 am | |
| Vreau si eu sa va anunt ca desi sunt cam inactiv de vreo saptamana, nu voi putea sa joc prae mult nici in perioada ce va urma. Este o perioada mai sensibila la job si nici in viata personala nu pot sa spun ca este totul roz.
Multumesc de intelegere. | |
|
Darkskull curios
Number of posts : 67 Age : 43 Location : Bucuresti Registration date : 2008-05-22
Ingame Character Name: Darkskull Class: Barbarian Race: Cimmerian
| Subject: Re: Inactivitate Wed Jul 02, 2008 2:13 pm | |
| cam pe la varsta asta au inceput sa apara problemele si la mine, dupa 25 o sa se mai linisteasca treaba | |
|
Thybalt noob
Number of posts : 15 Age : 39 Location : Bucharest Registration date : 2008-05-28
Ingame Character Name: Apostate Class: Conqueror Race:
| Subject: Re: Inactivitate Wed Jul 02, 2008 3:50 pm | |
| Perioada sensibila la job , adica avem un grad de ocupare maricel, ceilalti manageri si-au laut concediu, suntem doar cativa on-job -> mai mult timp ca manager on duty , deci trebuie sa fiu cat mai mult timp prezent in hotel. Probleme in viata personala, adica petrec f mult timp cu iubita mea, ca daca nu stau cu ea, se duce acasa si devin gelos cand o stui cu barba-su acasa. | |
|
ardelos apprentice
Number of posts : 35 Age : 47 Location : London Registration date : 2008-05-22
| Subject: Re: Inactivitate Wed Jul 02, 2008 4:19 pm | |
| - Thybalt wrote:
- Perioada sensibila la job , adica avem un grad de ocupare maricel, ceilalti manageri si-au laut concediu, suntem doar cativa on-job -> mai mult timp ca manager on duty , deci trebuie sa fiu cat mai mult timp prezent in hotel.
Probleme in viata personala, adica petrec f mult timp cu iubita mea, ca daca nu stau cu ea, se duce acasa si devin gelos cand o stui cu barba-su acasa.
Poate te prinde si face PVP cu tine si dupa aia te si gank-uieste de vreo 30'jdeori la spawnpoint | |
|
Masakan curios
Number of posts : 57 Age : 43 Location : Timisoara Registration date : 2008-05-12
Ingame Character Name: Masakan Class: Barbarian Race: Aquilonian
| Subject: Re: Inactivitate Thu Jul 03, 2008 10:05 am | |
| - Thybalt wrote:
- adica petrec f mult timp cu iubita mea, ca daca nu stau cu ea, se duce acasa si devin gelos cand o stui cu barba-su acasa.
HAHAHA....asta a fost tare!!! | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: Inactivitate | |
| |
|