| Abramburici. | |
|
+7bethrazel Kronus Majester MONCO Tex Deceneu/Blestem Bladeus 11 posters |
Author | Message |
---|
Bladeus Champ
Number of posts : 255 Age : 42 Location : Malta-Tel:+35699492880 Registration date : 2008-05-30
Ingame Character Name: Bladeus Class: Barbar BETIV Race: Cimmerian
| Subject: Abramburici. Sun Jun 29, 2008 6:34 pm | |
| Ma , ziceti ma care cum sta treaba ca e debandada rau aici. Inteleg ca e buguit chestia cu rangurile in ghilda , dar ar trebui sa se stie neoficial care ce si cum. Pentru ca ... spre exemplu azi intr`un raid de 9 insi , toata lumea tipa , fiecare o lua pe unde apuca .. si Logic .. eram farmati de toti ceilalti. Ar fi o idee sa puneti CLAR cativa dintre jucatori cu un rang mai sus. (din astia mari dar sa si stie sa joace). Ceilalti sa asculte pur si simplu si sa nu se mai planga ca niste copii de 12 ani. Ati spus voi ca ghilda accepta 22+ da io` m-am simtit intr`un party de ciutani azi | |
|
| |
Deceneu/Blestem apprentice
Number of posts : 43 Age : 40 Location : speed Registration date : 2008-05-23
| Subject: Re: Abramburici. Mon Jun 30, 2008 12:39 am | |
| cred ca este cam devreme sa fie desemnati astfel de oameni deocamdata, si jocul si guilda sunt la inceput. Parerea mea este ca trebuie sa se evidentieze usor usor cativa jucatori care au aptitudini de lider si care sa cunoasca bine mecanismul si clasele din joc, dar pentru a doua parte e inca prea devreme. Pentru situatiile precum cea mentionata de tine mai sus, cred ca dintre toti 9 ar fi trebuit sa fie unul care sa ia initiativa si sa organizeze grupul(sa strige tinta, sa propuna o abordare a situatiei,etc), iar ceilalti sa ii urmeze sfaturile, chiar daca poate nu la toti li s-ar fi parut cele mai bune . Daca s-a descurcat bine castiga increderea celorlalti si experienta, daca nu s-a descurcat bine ori nu se va mai baga ori va persista acumuland astfel experienta si evitand greselile facute anterior....plm, cand scriu asta ma gandesc numai la FC-erii din eve online :p | |
|
| |
Tex Officer
Number of posts : 178 Age : 43 Location : Bucuresti Registration date : 2008-04-21
Ingame Character Name: Judah Class: Demonologist Race: Stygian
| Subject: Re: Abramburici. Mon Jun 30, 2008 9:48 am | |
| Oricine poate face asta. Daca sunteti curiosi cum este, incercati sa va implicati in orice. Pana si un amarat de XLS cu nush ce informatii, este un pas in fata. | |
|
| |
MONCO Dentist
Number of posts : 114 Age : 45 Location : vaslui Registration date : 2008-06-02
Ingame Character Name: MONCO Class: SALBATIC Race: CAUCAZIAN
| Subject: Re: Abramburici. Mon Jun 30, 2008 12:55 pm | |
| Bladeus are dreptate cand e vorba de party sau raid cerul se inroseste Toti is sefi, toti se duc cu capul inainte,urla tzipa zbiara,toti se cred D zeu si nu iese bine nimic | |
|
| |
Majester Officer
Number of posts : 117 Age : 44 Location : Bucuresti Registration date : 2008-05-31
Ingame Character Name: Bulanje Class: Elevu Barbarului BETIV Race: Cimmerian
| Subject: Re: Abramburici. Mon Jun 30, 2008 1:56 pm | |
| pai mai fratilor uite dc era debandata.... 1) majoritatea care ne bateau aveau cam 2 lvl 80 in gr si erau mai multi ca noi 2) nu stateam uniti tot timpul cand plecam spre locul de grind ...existau itarzieri din diferite motive 3) fiecare venea cu parerea lui si pana la urma nu stiam ce sa facem 4)din pacate toate locurile erau ocupate Insa este si o parte buna....usor usor incepem sa ne formam un stil si sa ne cunoastem mai bine. In
orice caz ...chiar daca nu suntem asa multi iar in cele din urma o sa fim 12 jucatori care ne cunoastem
bine o sa fim toti cu lectia invatata, totul o sa fie ok . Ce propun eu este ca dupa ce ajungem lvl 80 sa incepem sa ne crestem niste 2'nd class in timp ce farmam
pt niste raiduri de bossi.
Spre exemplu uitativa la ce m-am gandit eu: sa zicem ca suntem 2 party de lvl 80 si vrem sa ne ducem la
KikiRimiki (sau cum draqu il cheama) ...din astea 2 party o sa avem 4-5 gardieni pe care i-am crescut in prealabil in timp ce farmam; si astfel o sa ne fie mai usor sa gasim raid de boss | |
|
| |
Kronus GM
Number of posts : 100 Age : 43 Location : Bucuresti Registration date : 2008-04-21
Ingame Character Name: Iskander Class: Bear Shaman Race: Cimmerian
| Subject: Re: Abramburici. Mon Jun 30, 2008 3:12 pm | |
| Deocamdata guilda trei ofiteri: Razvan, Tartaros si Tex care se implica si ajuta la buna ei dezvoltare. Sistemul de rankuri o sa fie pus la punct in urmatoarele patchuri. Totusi pana atunci nu trebuie sa fie un ofiter sau un raid-lider in fiecare party pentru ca lumea sa se organizeze. Si de asemenea nu te poti astepta ca oamenii sa fie organizati de pvp de la inceput. Oamenii trebuie sa lucreze impreuna, si asta o sa apara in timp, pe masura ce ne invatam unii cu altii. Oricum am discutat aseara cu Razvan si in momentul in care o sa ajungem mai multi 80, am in minte ceva ce o sa ne ajute in grup pvp. Pana una alta trebuie pastrat calmu in grupuri, si lumea sa invete care este locul fiecaruie intr-un party. In acelasi timp trebuie sa vedem oamenii in actiune inainte de a da un rank unei persoane. In momentul in care destui oameni sunt level 80 vor intra in vigoare ceva reguli noi, si atunci putem sa discutam mai in detaliu astfel de probleme. | |
|
| |
Bladeus Champ
Number of posts : 255 Age : 42 Location : Malta-Tel:+35699492880 Registration date : 2008-05-30
Ingame Character Name: Bladeus Class: Barbar BETIV Race: Cimmerian
| Subject: Re: Abramburici. Mon Jun 30, 2008 4:00 pm | |
| Nu e vorba de ranguri. Nu stiu cine doreste mai multa bataie de cap . Dar organizarea .. de asta e vorba. Sper si eu atunci ca .... pe viitor vom fi mai buni. si , nu .. nu conteaza daca au 2 de 80. Din cate am vazut nu e imposibil dupa ce ai trecut de 70 sa faci unu de 80. | |
|
| |
bethrazel Expert
Number of posts : 202 Age : 43 Location : bucuresti Registration date : 2008-06-09
Ingame Character Name: Bethrazel Class: Bear Shaman Race: Cimmerian
| Subject: Re: Abramburici. Mon Jun 30, 2008 4:12 pm | |
| Putem incepe prin a face si noi cate un topic pentru fiecare clasa...si sa se aleaga cate un class leader... sa putem discuta despre probleme fiecarei clase si sa putem vedea si care sunt punctele tari/slabe ale fiecarei clase... cat despre pvp la inceput o sa fie haotic oricum pana invatam ce clase trebuie protejate, sa invatam sa facem rotatie de disable-uri, si felul in care trebuie sa te misti pentru a putea da ultimele lovituri din combouri..aaa btw mi-ar placea sa vad si ce shortcut-uri& UI folositi...iar pentru mass pvp trebuie sa fie o singura voce pe ventrillo,daca vorbesc doi deja e haos..cel mult lumea trebuie sa ceara un heal sau sa anunte ca e target, anume nenea sefu de guild sau unul din ofiteri. PS: era sa uit ... spec-ul fiecaruia pentru lvl 80 ar trebui hotarat de guild | |
|
| |
Kronus GM
Number of posts : 100 Age : 43 Location : Bucuresti Registration date : 2008-04-21
Ingame Character Name: Iskander Class: Bear Shaman Race: Cimmerian
| Subject: Re: Abramburici. Mon Jun 30, 2008 4:33 pm | |
| Organizarea o sa vina in timp, pe masura ce te obisnuiesti cu omul de langa tine, si in plus trebuie discutate anumite tactici de a aborda o situatie. Am in cap ceva pe tema asta, si o sa se rezolva problemele de desincronizare. Nu te poti astepta ca oamenii sa functioneze perfect la primul party, dar sunt sigur ca in timp ii vom organiza. | |
|
| |
Majester Officer
Number of posts : 117 Age : 44 Location : Bucuresti Registration date : 2008-05-31
Ingame Character Name: Bulanje Class: Elevu Barbarului BETIV Race: Cimmerian
| Subject: Re: Abramburici. Mon Jun 30, 2008 4:58 pm | |
| da...intradevar ar treb sa isi spuna fiecare clasa cu punctele ei slabe si forte ...cand o sa fim 80 o sa stabilim niste tactici de pvp pe care o sa le facem in functie de situatie. Momentan nu ne cunoastem asa bine ...dar in scurt timp sunt sigur ca o sa facem niste grupuri si raiduri perfect sincronizate.....si nu in ultimul rand ganditiva FOARTE SERIOS la faza cu 2'nd char pt raiduri la boshi...eu zic ca daca fiecare are cate un 2'nd guardian putem face cate un party si sa mergem sa ne joinam cu alti la raiduri...(si anume ...le punem conditie daca vor 3guardieni in raid sa primeasca tot grupu sau eu situ daca suntem 2 gr sa fie 5 guardieni si restu cu mainuri9le ...si tot asa 2 -3 luni pana ne imbracam) -----Astept pareri pt ideea asta pt ca sincer ar treb sa ne grabim mai mult iar pana la sfarsitu lui iulie deja ar treb sa sa avem crescuti cativa guardieni peste 73-----. | |
|
| |
Gabi noob
Number of posts : 4 Age : 47 Location : fulga Registration date : 2008-06-16
Ingame Character Name: Greybeard Class: Guardian Race:
| Subject: Re: Abramburici. Mon Jun 30, 2008 11:33 pm | |
| Buna teraba ca oameni se mai uita si la guardieni o clasa care a cam fost ignorata pana acum, din ce-am vazut in guilda majoritatea sunt DPS ( barbari si alti preoti si magi ). Momentan sunt guardian de lvl 30 (Greybeard) cu specificatii de tank. Dupa ce mai pun ceva lvl pa mine sper sa ne auzim pan raiduri si alte instante. | |
|
| |
Jdust-1 curios
Number of posts : 54 Age : 42 Location : Bucuresti Registration date : 2008-05-14
Ingame Character Name: Jdust Class: Conqueror Race: Aquilonian
| Subject: Re: Abramburici. Tue Jul 01, 2008 9:25 am | |
| - bethrazel wrote:
PS: era sa uit ... spec-ul fiecaruia pentru lvl 80 ar trebui hotarat de guild Nu as fi de acord ca cineva sa-mi spuna cum sa imi fac eu spec-ul ...mai ales ca poate stie mai putine ca mine ... Intr-adevar cand e vorba raiduri sau mai stiu eu ce siedge, fiecare trebuie sa se conformeze la featuri , dar nu sa se dicteze "de sus" ,ca altfel se duce farmecul jocului de a se crea caracterul dupa cum vrea fiecare(dar dupa anumiti parametri prestabiliti). | |
|
| |
Nebiru Expert
Number of posts : 246 Age : 35 Location : Bucuresti Registration date : 2008-06-04
Ingame Character Name: Nebiru Class: Necromancer Race: Stygian
| Subject: Re: Abramburici. Tue Jul 01, 2008 1:24 pm | |
| 1) Nu sunt de acord cu spec-ul fiecaruia sa fie hotarat de guild , dar in mod cert fiecare spec trebuie postat pe forum pentru a stii fiecare ce si cum e .
2) Daca nu ai spec-ul corespunzator de PvE (sa zicem) nu vei merge foarte des la PvE cu guilda (ci doar atunci cand nu sunt destui oameni sau este nevoie de tine din anumite motive) | |
|
| |
bethrazel Expert
Number of posts : 202 Age : 43 Location : bucuresti Registration date : 2008-06-09
Ingame Character Name: Bethrazel Class: Bear Shaman Race: Cimmerian
| Subject: Re: Abramburici. Tue Jul 01, 2008 3:02 pm | |
| Cand am vb de spec am avut in minte arenele de wow ... in mare parte mini pvp-ul fucntioneaza la fel...iar in mass pvp probabil ca BS trebuie sa dau heal si nu sa o fac pe eroul in fata...am avut experiente neplacute (in wow) cu unii care intelegeau ca tot guildul trebuie sa stea dupa ei, ca pentru domniile lor nu era "fun" sa joace suport... acum ar fi aiurea ca cineva sa-ti zica: "fa asa pentru ca asa vreau eu", desigur ca o schimbare de spec vine dupa experientele avute in pvp si dupa o discutie cu cel care trebuie sa-si dea respec. In mare cam toate guildele in wow aveau asa ceva in cerintele de acceptare, sincer raman la parerea ca e un lucru bun pentru guild. | |
|
| |
Kampfaren noob
Number of posts : 10 Age : 43 Location : The garden of Thorns Registration date : 2008-06-17
Ingame Character Name: Kampfaren Class: Herald of Xotli Race: Stygian
| Subject: Re: Abramburici. Tue Jul 01, 2008 5:48 pm | |
| Din experientele anterioare cu guildurile de romani am avut probleme fix la partea asta de organizare, fiindca "ne" place extraordinar de mult sa fim sefi, iar cei care chiar ajung sefi, nu au skillurile sociale necesare de a face pe plac oamenilor din guild.
Din acest punct de vedere sunt total impotriva ideii de class leader. Sa ne gandim putin. Am avea nn GM, doi ofiteri si 12 class leaders. Deja guild chat e inlocuit cu officer's chat si ajungem la o supraclasa privilegiata, dincolo de bisericute ridicate impotriva class leaderului fiindca e incompetent pe clasa sa.
Ideia poate fi lejer schimbata cu una asemanatoare, cea de Guildmaster plus 3-4 ofiteri care se ocupa de organizare. A fi ofiter nu e un privilegiu, e o a doua slujba ... Ar fi raid leaders de PvE, la curent cu tacticile, cei care fac group setup si sunt ascultati, adica pe Vent, party chat. Ei scriu, ceilalti citesc. Restul se pastreaza pe private chat. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Abramburici. | |
| |
|
| |
| Abramburici. | |
|