| Tare as vrea sa vad ce felii avetzi in real life | |
|
+30ardelos decebal27 Masakan despisedicon(blackcloud) razvanp bethrazel Nashiro oldspice scarba Romānul Rassa Razvan Uncas cHar Majester Deceneu/Blestem biro Brothervodoo Acidutzuh Jdust-1 Tartaros Bladeus Thybalt Flo13 Nebiru dexy kulok Kampfaren Tex MONCO 34 posters |
|
Author | Message |
---|
decebal27 noob
Number of posts : 9 Age : 43 Location : Tulcea Registration date : 2008-06-28
| Subject: Re: Tare as vrea sa vad ce felii avetzi in real life Sat Aug 16, 2008 3:44 pm | |
| eu si sotia mea | |
|
| |
Rassa Expert
Number of posts : 210 Age : 38 Location : Craiova Registration date : 2008-07-22
Ingame Character Name: Rassa Class: Barbarian Race: Aquilian
| Subject: Re: Tare as vrea sa vad ce felii avetzi in real life Mon Sep 01, 2008 1:41 pm | |
| - decebal27 wrote:
- eu si sotia mea
nu se vede nimic | |
|
| |
Nebiru Expert
Number of posts : 246 Age : 35 Location : Bucuresti Registration date : 2008-06-04
Ingame Character Name: Nebiru Class: Necromancer Race: Stygian
| |
| |
Nebiru Expert
Number of posts : 246 Age : 35 Location : Bucuresti Registration date : 2008-06-04
| |
| |
razvanp Officer
Number of posts : 334 Age : 37 Location : bucuresti Registration date : 2008-08-07
Ingame Character Name: Oracolul Class: Priest of Mitra Race: Aquilonian
| Subject: Re: Tare as vrea sa vad ce felii avetzi in real life Thu Sep 04, 2008 3:21 pm | |
| to dark for me , vrei un pahar cu sange ? | |
|
| |
Nebiru Expert
| Subject: Re: Tare as vrea sa vad ce felii avetzi in real life Thu Sep 04, 2008 3:23 pm | |
| - razvanp wrote:
- to dark for me , vrei un pahar cu sange ?
Daca nu e de pisica nu vreau ... Ahhh pardon , de manelist !! ( nu va atacati ma ca glumesc ! ) | |
|
| |
kulok Officer
Number of posts : 351 Age : 38 Location : Bucuresti Registration date : 2008-05-13
Ingame Character Name: Kulok Class: Necromancer Race: Stygian
| Subject: Re: Tare as vrea sa vad ce felii avetzi in real life Thu Sep 04, 2008 3:59 pm | |
| deci imi schimb parerea despre tine........ urati sunt aia bahhhhhhhhhhhhhhhhhh cum draq sa nu te iei de ei cand ii vezi | |
|
| |
despisedicon(blackcloud) Expert
Number of posts : 245 Age : 42 Location : buzau Registration date : 2008-06-22
Ingame Character Name: despised icon Class: Race: barbarian
| Subject: Re: Tare as vrea sa vad ce felii avetzi in real life Thu Sep 04, 2008 4:36 pm | |
| sio dat cu faina pe fata ? | |
|
| |
bethrazel Expert
Number of posts : 202 Age : 43 Location : bucuresti Registration date : 2008-06-09
Ingame Character Name: Bethrazel Class: Bear Shaman Race: Cimmerian
| Subject: Re: Tare as vrea sa vad ce felii avetzi in real life Thu Sep 04, 2008 4:40 pm | |
| pana si cainele lui tartaros arata mai bine , urasc specia asta de rock-eri, chiar stau si ma intreb care dracu e diferenta intre astia si manelisti ... | |
|
| |
MONCO Dentist
Number of posts : 114 Age : 45 Location : vaslui Registration date : 2008-06-02
Ingame Character Name: MONCO Class: SALBATIC Race: CAUCAZIAN
| Subject: Re: Tare as vrea sa vad ce felii avetzi in real life Thu Sep 04, 2008 5:14 pm | |
| Lumea asculta Black metal ma ce stitzi voi.....si sa stitzi ca in ciuuda aspectului de satana , de obicei is baietzi linistitzi P.S sa stii ca Bethrazel e numele unui demon la fel ca Samael, Belzebuth ,Bahometh si altzi draci | |
|
| |
Flo13 apprentice
Number of posts : 48 Age : 45 Location : XXX Registration date : 2008-05-22
Ingame Character Name: Babacloanta Class: Herald of Xotli Race: Stygian
| Subject: Re: Tare as vrea sa vad ce felii avetzi in real life Thu Sep 04, 2008 5:44 pm | |
| "Nu conteaza cat de lung ai parul." Desi nu le am cu genul asta. | |
|
| |
bethrazel Expert
Number of posts : 202 Age : 43 Location : bucuresti Registration date : 2008-06-09
| Subject: Re: Tare as vrea sa vad ce felii avetzi in real life Thu Sep 04, 2008 6:01 pm | |
| | |
|
| |
Bladeus Champ
Number of posts : 255 Age : 42 Location : Malta-Tel:+35699492880 Registration date : 2008-05-30
Ingame Character Name: Bladeus Class: Barbar BETIV Race: Cimmerian
| Subject: Re: Tare as vrea sa vad ce felii avetzi in real life Thu Sep 04, 2008 6:04 pm | |
| si cand ma gandesc ca in ro eu am avut un bar de roackeri din asta , si totusi , cand intra un pictat din asta ... si noi ne uitam ciudat la el. faina pe fatza , machiaje , haine de zici ca a jucat in Bram Stocker movies .. etc.
Dar , daca lor le place .. | |
|
| |
Nebiru Expert
| Subject: Re: Tare as vrea sa vad ce felii avetzi in real life Thu Sep 04, 2008 6:26 pm | |
| - MONCO wrote:
- Lumea asculta Black metal ma ce stitzi voi.....si sa stitzi ca in ciuuda aspectului de satana , de obicei is baietzi linistitzi
P.S sa stii ca Bethrazel e numele unui demon la fel ca Samael, Belzebuth ,Bahometh si altzi draci Atata timp cat nu te iei de ei sunt pasnici , rationali si foarte inteligenti...Eu pot sa ii numesc si de treaba , nu conteaza religia pe care o ai ci modul de ratiune al fiecaruia. - Flo13 wrote:
- "Nu conteaza cat de lung ai parul."
Desi nu le am cu genul asta. Exact ce am spus mai sus , merci. - Bethrazel wrote:
- pana si cainele lui tartaros arata mai bine , urasc specia asta de rock-eri, chiar stau si ma intreb care dracu e diferenta intre astia si manelisti ...
Sa inteleg ca ma urasti doar pentru faptul ca ma cataloghezi ? NU ar trebui sa faci asta . Cat despre diferenta de care ai vb mai devreme este una pur si simplu de mentalitate , si RATIUNE . Noi , astia pictati pe fata si blackeri nu ne luam pe strada de ceilalati , nu ii jignim cu absolut nimic daca nu suntem "atacati" si ne vedem de ale noastre.Ah si noi mai gandim cateodata , fata de ei ... | |
|
| |
Nebiru Expert
| Subject: Re: Tare as vrea sa vad ce felii avetzi in real life Thu Sep 04, 2008 6:31 pm | |
| - kulok wrote:
- deci imi schimb parerea despre tine........
urati sunt aia bahhhhhhhhhhhhhhhhhh
cum draq sa nu te iei de ei cand ii vezi Ce treaba ai tu cu ei de ai vrea sa te iei de ei ? HAAAA Nu ma face pe mine sa imi schimb parerea Fiecare isi vede de ciorba lui, pana la urma si traind intr-o tara democrata , fiecare se exteriorizeaza in felul sau , NEDERANJANDU-SI semenii... | |
|
| |
Nebiru Expert
| Subject: Re: Tare as vrea sa vad ce felii avetzi in real life Thu Sep 04, 2008 6:33 pm | |
| Ah da ,era o petrecere de GOTH si nu e faina , ci crema pentru clovni ... | |
|
| |
ardelos apprentice
Number of posts : 35 Age : 47 Location : London Registration date : 2008-05-22
| Subject: Re: Tare as vrea sa vad ce felii avetzi in real life Thu Sep 04, 2008 6:58 pm | |
| - Nebiru wrote:
- Ah da ,era o petrecere de GOTH si nu e faina , ci crema pentru clovni ...
fetele goth.........like them. like them alot. | |
|
| |
bethrazel Expert
| |
| |
Bladeus Champ
Number of posts : 255 Age : 42 Location : Malta-Tel:+35699492880 Registration date : 2008-05-30
Ingame Character Name: Bladeus Class: Barbar BETIV Race: Cimmerian
| Subject: Re: Tare as vrea sa vad ce felii avetzi in real life Thu Sep 04, 2008 8:06 pm | |
| finlanda vine foarte des aici la mine | |
|
| |
Nebiru Expert
| |
| |
despisedicon(blackcloud) Expert
Number of posts : 245 Age : 42 Location : buzau Registration date : 2008-06-22
Ingame Character Name: despised icon Class: Race: barbarian
| Subject: Re: Tare as vrea sa vad ce felii avetzi in real life Thu Sep 04, 2008 10:54 pm | |
| mie mi place post metal si ceva cult of luna | |
|
| |
Vorph apprentice
Number of posts : 30 Age : 42 Location : Bucuresti Registration date : 2008-09-03
Ingame Character Name: Negru Class: Assasin Race: Aquilonian
| Subject: Re: Tare as vrea sa vad ce felii avetzi in real life Fri Sep 05, 2008 12:49 am | |
| - Nebiru wrote:
Gothic Rock a aparut in Anglia , in anii '70 , apoi extinzandu-se in celalalte tari si la un moment dat deviind si inspre Metal .Finlanda este renumita prin stilul Viking / Folk Metal , Norvegia fiind cu toate felurile de Black Metal...
PS : Oricum e interesant sa ajungi in Finlanda Norvegia este proeminenta doar pentru valul al doilea de BM. Primul a fost Anglia, Suedia si Elvetia...in ordinea asta, cu accent pe Suedia, de unde Bathory a venit cu primul sound black adevarat. | |
|
| |
Nebiru Expert
| Subject: Re: Tare as vrea sa vad ce felii avetzi in real life Fri Sep 05, 2008 3:12 am | |
| - Vorph wrote:
- Nebiru wrote:
Gothic Rock a aparut in Anglia , in anii '70 , apoi extinzandu-se in celalalte tari si la un moment dat deviind si inspre Metal .Finlanda este renumita prin stilul Viking / Folk Metal , Norvegia fiind cu toate felurile de Black Metal...
PS : Oricum e interesant sa ajungi in Finlanda Norvegia este proeminenta doar pentru valul al doilea de BM. Primul a fost Anglia, Suedia si Elvetia...in ordinea asta, cu accent pe Suedia, de unde Bathory a venit cu primul sound black adevarat. Fist wave of Black adevarat a venit de la Venom / Hellhammer ... Am spus ca in Norvegia sunt cele mai multe "feluri" de BM pentru ca acolo s-a inascut "true norvegian black metal" , valul al 2-lea cum ai spus si tu , ei fiind cei care au definit stilul ... Bathory sincer nu mi se par atat de interesanti prin mesaj , doar imaginea ce ii caracterizeaza ca fiind black. | |
|
| |
Vorph apprentice
Number of posts : 30 Age : 42 Location : Bucuresti Registration date : 2008-09-03
Ingame Character Name: Negru Class: Assasin Race: Aquilonian
| Subject: Re: Tare as vrea sa vad ce felii avetzi in real life Fri Sep 05, 2008 9:19 am | |
| Haha, te pricepi la fel de bine ca si mine sa oferi un raspuns la un post care nu are nevoie de unul....trebuia sa ne facem politicieni.
PS: Eu vorbeam din teorie. Nici unii nu au treaba cu BM in opinia mea, Venom si Hellhammer sunt glume, iar Bathory este un monstru pe scena metal, insa mai repede in viking/folk/trash decat in black.
PS: Uite, am reusit sa raspund din nou. | |
|
| |
MONCO Dentist
Number of posts : 114 Age : 45 Location : vaslui Registration date : 2008-06-02
Ingame Character Name: MONCO Class: SALBATIC Race: CAUCAZIAN
| Subject: Re: Tare as vrea sa vad ce felii avetzi in real life Fri Sep 05, 2008 9:37 am | |
| [quote]finlanda vine foarte des aici la mine Finlandia nu Finlanda vine la tine | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Tare as vrea sa vad ce felii avetzi in real life | |
| |
|
| |
| Tare as vrea sa vad ce felii avetzi in real life | |
|