Nu e de mirare ca nu am mai suportat sa joc asasina mea peste lvl 30 (cine dreq m-a pus sa imi fac female nusht )
Cititi si va minunati cat de buguit poate fi jocul asta
http://forums.ageofconan.com/showthread.php?t=55674 mai ales postul nr 5 . Incredibil . Cum este posibil asa ceva ? Scrie undeva pe siturile AOC de diferenta male-female in afara de look ?
Am inceput sa joc AOC foarte optimist si bucuros ca am alternativa la WoW dar dupa assasin lvl 31 si Barb lvl 40 am ajuns la concluzia ca asta e in cel mai bun caz un early beta. Nu este posibil sa arunci un joc retail pe piata cu plata lunara de 15 euroi si tu sa ai asemenea bug ca cel postat mai sus. Bine macar ca se leveleaza relativ repede in AOC la low levels.
Eu nici nu ma chinui sa duc o clasa la lvl 80 in stadiul actual al jocului. mai ales din ce am citit ca de la 60 is sus e un grind la greu din lipsa de questuri. Am sa mai fac fo 3- 4 caractere pana la lvl 30-40 pana atunci poate mai repara cate ceva game braking ca Hide buged ( la lvl 40 cu barb si full points in hiding ma scoate din Hide un critter de lvl 20 roflmao) feat trees normale. sa repare din abilitati sa adauge content etc etc.