| furt de adresa email | |
|
|
Author | Message |
---|
boom noob
Number of posts : 5 Age : 54 Location : Neamt Registration date : 2008-06-04
| Subject: furt de adresa email Wed Jun 04, 2008 2:31 pm | |
| Ce surprins am ramas cand am vrut sa ma inregistrez pe forum iar adresa folosita este raportata "Sorry, but that e-mail address is already registered to a user."
In conditiile in care eu nu m-am inregistrat niciodata pe acest forum. Pana azi.
Mai ciudat e ca activarea contului necesita un reply la un mail trimis de acest forum. | |
|
| |
Tex Officer
Number of posts : 178 Age : 43 Location : Bucuresti Registration date : 2008-04-21
Ingame Character Name: Judah Class: Demonologist Race: Stygian
| Subject: Re: furt de adresa email Wed Jun 04, 2008 9:31 pm | |
| Schizofrenie ? | |
|
| |
boom noob
| Subject: Re: furt de adresa email Thu Jun 05, 2008 8:17 am | |
| Oare? Atunci poate imi explici de ce serverul imi raporteaza "Sorry, but that e-mail address is already registered to a user." cand folosesc acea adresa? Da tu o explicatie logica daca eu sunt schizofrenic.
Daca ai avea ceva drepturi de acces la baza de date si idee de sql ai fi cautat pur si simplu in baza inainte sa tragi concluzii. Dar sigur te depaseste =))
Sigur ai peste 20 de ani? Zic asta dupa raspunsul postat aici in calitate de moderator. | |
|
| |
MONCO Dentist
Number of posts : 114 Age : 45 Location : vaslui Registration date : 2008-06-02
Ingame Character Name: MONCO Class: SALBATIC Race: CAUCAZIAN
| Subject: Re: furt de adresa email Thu Jun 05, 2008 9:28 am | |
| LoL BOOM ESTI PRAF FRATEEEEE Esti tu important ca sa-ti fure adresa de mail ai fi vreun mare spion PARANOIA cateodata nu ai impresia ca esti urmarit sau auzi voci??? | |
|
| |
boom noob
| Subject: Re: furt de adresa email Fri Jun 06, 2008 8:41 am | |
| deja ma apuca greata de atata prostie. daca omul zice ce mesaj de eroare primeste de la server si constata ceva atunci e paranoic. adresa oricum e una de sacrificiu. o folosesc pt a ma inscrie pe diferite site-uri. oricum nu o verific niciodata. doar ca sa imi protejez adevarata adresa de spam.
tipic romanesc. toti sunt in afara problemei dar isi dau cu parerea. btw sunt destul de tare in php si sql ( am peste 15 ani de programare in peste 10 limbaje diferite de programare ) ca sa dau lectii tuturor care zic ca sunt paranoic. php pt fraieri ca tine este limbajul in care e scris acest forum.
e foarte posibil sa fie o eroare din partea softului. ideea e ca atunci cand eu am introdus o anumita adresa de email si am vrut sa ma inregistrez cu ea mi-a aparut mesajul ca adresa este deja folosita de alt user.
am contactat administratorul dar ori nu are acces la baza de date ori nu se pricepe. nici un raspuns de la el.
P.S. Si MONCO. Daca esti la fel de bun dentist cum te pricepi la calculatoare mai bine incearca alta meserie. Desi dupa mesaj esti ceeeel mult student. | |
|
| |
Jdust-1 curios
Number of posts : 54 Age : 42 Location : Bucuresti Registration date : 2008-05-14
Ingame Character Name: Jdust Class: Conqueror Race: Aquilonian
| Subject: Re: furt de adresa email Fri Jun 06, 2008 9:35 am | |
| Probabil ca a vrut sa se faca o gluma la adresa ta prin posturile anterioare , gluma nu tocmai buna(si o reactie mai dura din partea ta) , oricum ideea e ca nu s-a vrut a fi un atac sau altceva de genu , doar putin agresiva replica lui MONCO care a cam sarit ca ars fara motive anume . Hai sa-i punem capat disputei si sa se inchida threadul pt a nu a nu mai iesi alte dispute ce dauneaza | |
|
| |
MONCO Dentist
Number of posts : 114 Age : 45 Location : vaslui Registration date : 2008-06-02
Ingame Character Name: MONCO Class: SALBATIC Race: CAUCAZIAN
| Subject: Re: furt de adresa email Fri Jun 06, 2008 10:29 am | |
| Pt ce sa fure frate adresa de mail asta nu inteleg inteleg chestia ca nu merge programu sau ceva tehnic de mysql sau limbaj php sau cum ai zici tu da sa bagi ca a fost furata adresa de mail si ca age of conan are o grafica nasoala de anii 90 :/ In anii 90 jocurile erau Monkey island,loom,grand prix,budokan,prehistorik,moktar si altele da nu cred ca le stii tu pe asea ca erai ocupat cu programarea | |
|
| |
Bladeus Champ
Number of posts : 255 Age : 42 Location : Malta-Tel:+35699492880 Registration date : 2008-05-30
Ingame Character Name: Bladeus Class: Barbar BETIV Race: Cimmerian
| Subject: Re: furt de adresa email Fri Jun 06, 2008 7:02 pm | |
| Inceputurile agresivitatii .. Inceputurile selectiei de asemeni | |
|
| |
Kronus GM
Number of posts : 100 Age : 43 Location : Bucuresti Registration date : 2008-04-21
Ingame Character Name: Iskander Class: Bear Shaman Race: Cimmerian
| Subject: Re: furt de adresa email Sat Jun 07, 2008 5:12 pm | |
| Boom a fost o gluma, poate cam exagerata, dar a fost totusi o gluma. Raspunsul tau denota o serie de probleme pe care noi nu avem timp si nici chef sa le rezolvam aici asa ca felicitari, esti fericitul posesor al unui BAN pe acest forum. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: furt de adresa email | |
| |
|
| |
| furt de adresa email | |
|