S.P.Q.R.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
S.P.Q.R.

Biggest Age of Conan Romanian Guild - Fury server

HomeHome  Portal S.P.Q.R.Portal S.P.Q.R.  Latest imagesLatest images  SearchSearch  RegisterRegister  Log in  

furt de adresa email

Go down 
+2
Tex
boom
6 posters
AuthorMessage
boom
noob
noob

Number of posts : 5
Registration date : 2008-06-04

furt de adresa email Empty
PostSubject: furt de adresa email   furt de adresa email EmptyWed Jun 04, 2008 2:31 pm

Ce surprins am ramas cand am vrut sa ma inregistrez pe forum iar adresa folosita este raportata "Sorry, but that e-mail address is already registered to a user."

In conditiile in care eu nu m-am inregistrat niciodata pe acest forum. Pana azi.

Mai ciudat e ca activarea contului necesita un reply la un mail trimis de acest forum.
Back to top Go down
Tex
Officer
Tex

Number of posts : 178
Registration date : 2008-04-21

Ingame Character
Name: Judah
Class: Demonologist
Race: Stygian

PostSubject: Re: furt de adresa email   furt de adresa email EmptyWed Jun 04, 2008 9:31 pm

Schizofrenie ? Very Happy
Back to top Go down
boom
noob
noob

PostSubject: Re: furt de adresa email   furt de adresa email EmptyThu Jun 05, 2008 8:17 am

Oare? Atunci poate imi explici de ce serverul imi raporteaza "Sorry, but that e-mail address is already registered to a user." cand folosesc acea adresa? Da tu o explicatie logica daca eu sunt schizofrenic.

Daca ai avea ceva drepturi de acces la baza de date si idee de sql ai fi cautat pur si simplu in baza inainte sa tragi concluzii. Dar sigur te depaseste =))

Sigur ai peste 20 de ani? Zic asta dupa raspunsul postat aici in calitate de moderator.
Back to top Go down
MONCO
Dentist
MONCO

Number of posts : 114
Registration date : 2008-06-02

Ingame Character
Name: MONCO
Class: SALBATIC
Race: CAUCAZIAN

PostSubject: Re: furt de adresa email   furt de adresa email EmptyThu Jun 05, 2008 9:28 am

LoL BOOM ESTI PRAF FRATEEEEE
Esti tu important ca sa-ti fure adresa de mail ai fi vreun mare spion
PARANOIA cateodata nu ai impresia ca esti urmarit sau auzi voci???
Back to top Go down
boom
noob
noob

PostSubject: Re: furt de adresa email   furt de adresa email EmptyFri Jun 06, 2008 8:41 am

deja ma apuca greata de atata prostie. daca omul zice ce mesaj de eroare primeste de la server si constata ceva atunci e paranoic. adresa oricum e una de sacrificiu. o folosesc pt a ma inscrie pe diferite site-uri. oricum nu o verific niciodata. doar ca sa imi protejez adevarata adresa de spam.

tipic romanesc. toti sunt in afara problemei dar isi dau cu parerea. btw sunt destul de tare in php si sql ( am peste 15 ani de programare in peste 10 limbaje diferite de programare ) ca sa dau lectii tuturor care zic ca sunt paranoic. php pt fraieri ca tine este limbajul in care e scris acest forum.

e foarte posibil sa fie o eroare din partea softului. ideea e ca atunci cand eu am introdus o anumita adresa de email si am vrut sa ma inregistrez cu ea mi-a aparut mesajul ca adresa este deja folosita de alt user.

am contactat administratorul dar ori nu are acces la baza de date ori nu se pricepe. nici un raspuns de la el.

P.S. Si MONCO. Daca esti la fel de bun dentist cum te pricepi la calculatoare mai bine incearca alta meserie. Desi dupa mesaj esti ceeeel mult student.
Back to top Go down
Jdust-1
curios
curios

Number of posts : 54
Registration date : 2008-05-14

Ingame Character
Name: Jdust
Class: Conqueror
Race: Aquilonian

PostSubject: Re: furt de adresa email   furt de adresa email EmptyFri Jun 06, 2008 9:35 am

Probabil ca a vrut sa se faca o gluma la adresa ta prin posturile anterioare , gluma nu tocmai buna(si o reactie mai dura din partea ta) , oricum ideea e ca nu s-a vrut a fi un atac sau altceva de genu , doar putin agresiva replica lui MONCO care a cam sarit ca ars fara motive anume .
Hai sa-i punem capat disputei si sa se inchida threadul pt a nu a nu mai iesi alte dispute ce dauneaza
Back to top Go down
MONCO
Dentist
MONCO

Number of posts : 114
Registration date : 2008-06-02

Ingame Character
Name: MONCO
Class: SALBATIC
Race: CAUCAZIAN

PostSubject: Re: furt de adresa email   furt de adresa email EmptyFri Jun 06, 2008 10:29 am

Pt ce sa fure frate adresa de mail asta nu inteleg
inteleg chestia ca nu merge programu sau ceva tehnic de mysql sau limbaj php sau cum ai zici tu da sa bagi ca a fost furata adresa de mail si ca age of conan are o grafica nasoala de anii 90 :/
In anii 90 jocurile erau Monkey island,loom,grand prix,budokan,prehistorik,moktar si altele da nu cred ca le stii tu pe asea ca erai ocupat cu programarea
Back to top Go down
Bladeus
Champ
Champ
Bladeus

Number of posts : 255
Registration date : 2008-05-30

Ingame Character
Name: Bladeus
Class: Barbar BETIV
Race: Cimmerian

PostSubject: Re: furt de adresa email   furt de adresa email EmptyFri Jun 06, 2008 7:02 pm

Inceputurile agresivitatii ..

Inceputurile selectiei de asemeni Smile
Back to top Go down
Kronus
GM

Number of posts : 100
Registration date : 2008-04-21

Ingame Character
Name: Iskander
Class: Bear Shaman
Race: Cimmerian

PostSubject: Re: furt de adresa email   furt de adresa email EmptySat Jun 07, 2008 5:12 pm

Boom a fost o gluma, poate cam exagerata, dar a fost totusi o gluma. Raspunsul tau denota o serie de probleme pe care noi nu avem timp si nici chef sa le rezolvam aici asa ca felicitari, esti fericitul posesor al unui BAN pe acest forum.
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: furt de adresa email   furt de adresa email Empty

Back to top Go down

furt de adresa email
Back to top 
Page 1 of 1