S.P.Q.R.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
S.P.Q.R.

Biggest Age of Conan Romanian Guild - Fury server

HomeHome  Portal S.P.Q.R.Portal S.P.Q.R.  Latest imagesLatest images  SearchSearch  RegisterRegister  Log in  

Adio S.P.Q.R si Bafta

Go down 
+3
Rolly
Tex
mantrqxhell@yahoo.com
7 posters
AuthorMessage
mantrqxhell@yahoo.com
noob
noob
mantrqxhell@yahoo.com

Number of posts : 3
Registration date : 2008-06-01

Adio S.P.Q.R si Bafta Empty
PostSubject: Adio S.P.Q.R si Bafta   Adio S.P.Q.R si Bafta EmptyTue Jun 03, 2008 10:20 pm

Baietii va doresc pe aceasta cale distractie in continuare si spor la tot cea ce vati propus.Eu unu nu pot face fata pe servarul Fury,unde nu poti creste linistit unde nuti poti face questurile linistit unde nu vine nimeni si te ia pe la spate si te omoara.Macar daca era o regula in acest PvP,si aicea ma refer la faptul sa puna niste sanctiuni pt playeru ce abuzeaza de acest privilegiu.Mam saturat sa fac acelasi drum de 200 ori si sa stau la un quest 2 ore.Eu ma duc pe Crom,unde pot savura in liniste frumusetea jocului.Va multumesc ca mati acceptat in guilda si ati fost baieti de treaba.Spor inca o data si succes.http://forum.computergames.ro/156-aoc-servere/374749-eu-crom-pve-discutii-generale.html
Back to top Go down
Tex
Officer
Tex

Number of posts : 178
Registration date : 2008-04-21

Ingame Character
Name: Judah
Class: Demonologist
Race: Stygian

PostSubject: Re: Adio S.P.Q.R si Bafta   Adio S.P.Q.R si Bafta EmptyTue Jun 03, 2008 10:34 pm

Pacat.
De ce sa dai bani sa bati mobi?
Fa-o offline... este moka
Back to top Go down
mantrqxhell@yahoo.com
noob
noob
mantrqxhell@yahoo.com

Number of posts : 3

PostSubject: Adio S.P.Q.R si Bafta   Adio S.P.Q.R si Bafta EmptyTue Jun 03, 2008 10:58 pm

Pai nui vorba doar de batut mobi si pe Pve poti face pvp doar ca trebuie sa le accepti sau poate sunt locuri special amenajate.Mie unu numi convine sa tot fiu omorat de unu cu 20 lvl mai mare ca mine,in timp ce fac grind sau quest.Asa la pve vine omu da pe mine daca dau accept bine daca nu nu.
Back to top Go down
Rolly
apprentice
apprentice

Number of posts : 47
Registration date : 2008-05-10

Ingame Character
Name: Rolly
Class: Herald of Xotli

PostSubject: Re: Adio S.P.Q.R si Bafta   Adio S.P.Q.R si Bafta EmptyWed Jun 04, 2008 12:38 am

Parerea mea (eu sint PvE freak btw) : adrenaline rush cind te bagi la pvp nu se compara (vb aici de PvP a la WoW ofc). Cele mai cool momente le-am avut in EvE (small skirmish fights, ca alea de fleet 100 vs 100 erau kk ... Sad ) cind eram aproape sa imi faca poc nava , sau chiar cind facea .

Mie imi palce sa am optiuni. Dak vreau sa ii dau una la bolovanu' de linga mine, ii dau. Dak nu... nu Very Happy
Back to top Go down
Tex
Officer
Tex

Number of posts : 178

Ingame Character
Name: Judah
Class: Demonologist

PostSubject: Re: Adio S.P.Q.R si Bafta   Adio S.P.Q.R si Bafta EmptyWed Jun 04, 2008 9:21 am

mantrqxhell@yahoo.com wrote:
Pai nui vorba doar de batut mobi si pe Pve poti face pvp doar ca trebuie sa le accepti sau poate sunt locuri special amenajate.Mie unu numi convine sa tot fiu omorat de unu cu 20 lvl mai mare ca mine,in timp ce fac grind sau quest.Asa la pve vine omu da pe mine daca dau accept bine daca nu nu.

O sa te faci lvl maxim si nu o sa te mai calce pe cap asa usor nimeni.
Back to top Go down
Darkskull
curios
curios
Darkskull

Number of posts : 67
Registration date : 2008-05-22

Ingame Character
Name: Darkskull
Class: Barbarian
Race: Cimmerian

PostSubject: Re: Adio S.P.Q.R si Bafta   Adio S.P.Q.R si Bafta EmptyWed Jun 04, 2008 10:03 am

Pentru gankeri retarzi exista optiunea schimbarii instantei si de obicei rezolva problema asta, iar pentru liniste sufleteasca ai putea sa incerci un rogue invizibilitatea te ajuta enorm mai ales la pvp, daca nu vrei sa stai intro zona cu probleme te retragi usurel si in liniste si o alta parte buna este ca sunt destul de multe instante pentru toate nivelele nu te descurci intr-o locatie mergi in alta schimbi si peisajul si scapi si de ciorditori, o alta metoda buna este sa te duci in zonele de mobi elite si sa te alaturi unui grup, questurile de acolo dau destul de multa experienta si faci nivele rapid mai ales cand esti mic, oricum per total nu o sa scapi niciodata de gankeri asta este ideea pvp-ului trebuie sati faci o tehnica proprie de supravietuire, pe serverele de pve o sa te plictisesti eventual si Tex are dreptate sunt jocuri de singleplayer mult mai avansate la grafica si la roleply daca asta cauti. Bafta si capu sus alien
Back to top Go down
Bladeus
Champ
Champ
Bladeus

Number of posts : 255
Registration date : 2008-05-30

Ingame Character
Name: Bladeus
Class: Barbar BETIV
Race: Cimmerian

PostSubject: Re: Adio S.P.Q.R si Bafta   Adio S.P.Q.R si Bafta EmptyWed Jun 04, 2008 7:53 pm

Io zic sa joci pe PvE daca vrei .. dar crede-ma .. eu am avut un XoH de 56 pe Dagon si m-am plictisit la culme .. si acu 4 zile de nervi ca e asa plictisitor jocul am venit pe fury.

E diferenta mare. Si mi-o iau constant de la retarzi cu vreo 10 lvl mai mari ca mine. Da ma tine "treaz" cel putin Smile
Back to top Go down
Bambucha
noob
noob
Bambucha

Number of posts : 4

Ingame Character
Name: Bambucha
Class: Assasin

PostSubject: Re: Adio S.P.Q.R si Bafta   Adio S.P.Q.R si Bafta EmptyThu Jun 05, 2008 11:08 am

lol!
Back to top Go down
Slicker
noob
noob

Number of posts : 20

Ingame Character
Name: Derbedeutza
Class: Assasin
Race: Aquilonian

PostSubject: Re: Adio S.P.Q.R si Bafta   Adio S.P.Q.R si Bafta EmptyFri Jun 06, 2008 4:00 pm

Am sa fiu un pic nesimtit dar nu ma pot abtine :
CAREBEAR /salute

Razz:P:P
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Adio S.P.Q.R si Bafta   Adio S.P.Q.R si Bafta Empty

Back to top Go down

Adio S.P.Q.R si Bafta
Back to top 
Page 1 of 1