Rolly apprentice
Number of posts : 47 Age : 50 Location : Timisoara Registration date : 2008-05-10
Ingame Character Name: Rolly Class: Herald of Xotli Race: Stygian
| Subject: Gathering hints Mon Jun 02, 2008 1:25 am | |
| Ok, am uitat sa postez asta mai repede, dar here goes: Fiecare din zonele de gathering (Poitain, Swamp, Lachesis) are cite o instanta, accesibila printr-un quest. Eu m-am dus si am luat pt Poitain la lvl 40 Nu stiu dak asa e ok, sau dak am avut noroc , dar.... am access la un loc in care sint toate resursele din joc (copper/silver/sandstone/t2/t2), in cluding cotton, cu.... mobi de lvl 40 ! \o/ De la 48 incepind, ala a fost singurul loc unde am mers sa fac gathering (respawn rate e cam asa: incepeam din capat, cind Yew tree era full, si pina terminam si veneam inapoi la Yew, ala era 70%). Instanta se cheama Immirian Ravine. NPCu care mi-a dat q se cheama ceva cu P (fac update cind intru in game) Acelasi lucru e si in Swamp (Oasis of Zaara parca). In Lachesis dunno. Chestia e... sa nu terminati questu. Asa se pare ca aveti access la instanta (intri doar cu q). Happy gathering | |
|
Thellesta curios
Number of posts : 99 Age : 40 Location : Bucuresti Registration date : 2008-05-21
Ingame Character Name: Dinna Class: Dark Templar Race: Aquilonian
| Subject: Re: Gathering hints Mon Jun 02, 2008 9:57 am | |
| | |
|
kulok Officer
Number of posts : 351 Age : 38 Location : Bucuresti Registration date : 2008-05-13
Ingame Character Name: Kulok Class: Necromancer Race: Stygian
| Subject: Re: Gathering hints Mon Jun 02, 2008 10:17 am | |
| Fratilor mie unu nu-mi trebuie nici o informatie de acolo... am stat ierii vreo 3 ore sa adun minerale si mi le-am facut singur si le-am si invatat pe dinafara ... si e suficient totusi eram tot timpul 100% | |
|
ardelos apprentice
Number of posts : 35 Age : 47 Location : London Registration date : 2008-05-22
| Subject: Re: Gathering hints Mon Jun 02, 2008 10:19 am | |
| in imirian ravine am facut party am crezut ca sunt dropuri si xp la greu ....dar surpriza ...mobi elite,arcasi la greu si xp si dropuri ...nada. daca este zona de minerale ....eh se schimba povestea | |
|
Thellesta curios
Number of posts : 99 Age : 40 Location : Bucuresti Registration date : 2008-05-21
Ingame Character Name: Dinna Class: Dark Templar Race: Aquilonian
| Subject: Re: Gathering hints Tue Jun 03, 2008 10:37 am | |
| pt cei ce vor sa stranga materialele alea rare pt questuri incercati dimineata.... eu am gasit black silver, ebon ash, tin in juma de ora de farmat | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: Gathering hints | |
| |
|